Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

perwersja odpisuj na mejle a nie piszesz na kafe:)))

Polecane posty

1410 to chyba moja waga :(:) musze zostać w domu jeszcze 2 h bo zapomniałam, ze właczylam pranie :( ja zazwyczaj występwoałam w szacie vera_lynn ale mnie zbanowali. to jestem taka, niedbale odziana póki co.

jest to tez rok bitwy pod grunwaldem Chodzilo mi o 1408 z john cusack i samuell jackson na podstawie ksiazki stephen king

Witajcie:P rozbawił mnie pewien komentarz osoby która pewnie jest jeszcze na etapie szkoły podstawowej:P do błędów się nie przywiązuję gdyż każdy je robi nawet osoby które mają styczność z filologią polską:P większość osób napewno pisze razem a poprawnie powinno się pisać na pewno oddzielnie:P ale mniejsza o tym to jest forum tu się szybko odp często się robi literówki bądź błędy:P co do swojego wykształcenia nie muszę nikomu nic udowadniać ja je robiłem dla siebie a nie dla jakiejś idiotki (tak vera uważam Cię za taką osobę), której muszę coś udowadniać i nie chcę Ci przykrości robić a więc zejdź mi lepiej z drogi na tym forum bo wszystkie Twoje wypowiedzi na mój temat na poziomie zerowym będę ignorował! DO CHAMA mi się 1410 z dwoma datami kojarzy:P bitwą pod Grunwaldem tak vera była kiedyś taka bitwa:P a druga z przepisem an bimber:P vera mam zagadkę dla ciebie co oznacza skrót AK? i co się z nimi stało po 2 wojnie światowej? prośba do inny o niepodpowiadanie:) a do kotki kiedyś Ci powiem dlaczego wybrałem taki a nie inny temat:P

kpiny? :O oczywiscie nie zrozumiałeś również zartu z mojej strony :O na temat daty 1410 :O taki z Ciebie historyk jak z koziej duupy trąbka, pytać polkę/polaka "co to AK" :O pojechałbyś lepszym pytaniem :O poza tym - naprawdęnie wiem "Archaniole", czemu robisz mi quizy historyczne (rodem z teletudnieju "czy jestes madrzejszy od 5klasisty")Jestem studentką kulturoznawstwa, z historią Polski czy nawet powszechna mam srednio dużo wspólnego wiec po co to, aniełku :D