Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamiiii

Fajne zabawki dla 1,5 -2 latka

Polecane posty

Gość Mamiiii

jakie zabawki polecacie?? moj synek ma 17 miesiecy ostatnio lubi ukladac klocki duplo ma ktos little people?? i jak sie wasze dzieci tym bawia?

u nas od 4 miesięcy króluje ciastolina play doh, od miesiąca puzzle piankowe i książeczki z naklejkami! uwielbia naklejać, dopasowywać taka samą naklejkę do tego co jest na obrazku :) poza tym książeczki, ksiażeczki i jeszcze raz ksiażeczki! no teraz przy ślicznej pogodzie to jednak głównie zabawki które służą do zabaw na dworze hulajnoga, rower, pchacz - oczywiście nie jeździ na tym sam :P trzeba go prowadzić, ale uwielbia na nie wchodzić, dzwonić dzwonkami, jeździć :) no i foremki, łopatki, piłki....

Gość malunia85
Hej Moim zdanie little people ( nie wiem czy o tych samych zabawkach piszemy ) mogą zawierać zbyt małe części, które z łatwościa dziecko włozy do buzi i może się nimi udławić. Ciastolina - jak najbardziej. NIe wiem jaka jest w POlsce, ale tutaj ( nie pamietam firmy ) jest taka, że nawet jak dziecko weźmie ją do ust i połknie, nic się nie stanie. Jest stworzona z produktów zywnościowych, także spokojna głowa. Naklejki moja uwielbia odklejać i przyklejać sobie najbardziej na ubranka swoje :) Ale jej ulubioną zabawą to babranina w mace, zabawa w kucharza. Daje jej odrobine kaszki, mąki i makaron :) jest w ten czas w siódmym niebie :) Najlepiej kupować zabawki edukacyjne. Ja zakupiłam mojej Małej laptopa z kartami programów do nauki języka, czytania i zapamiętywania. Laptop ma wyświetlacz kolorowy, ale mniejszy niż w normalnych topkach. Dziecko rozwija swój umysł, a jednocześnie przy tym dobrze się bawi. Ty masz Maleństwo 17 miesieczne, wiec czas na tego typu zabawy jeszcze jest:)

Gość kaskadaaa
u nas sprawdza się plastikowy koń z lillte tikes . Córka go uwielbia. Ma półtora rok

Gość duzo zalezy od temperamentu
Mój uwielbia samochod jeździk z little tikes. poza tym piłki w basenie, ale jak chce się wyciszyć to książeczki i sortery. siostra ma 4 dni starszego synka,to jacuś uwielbia konia na biegunach-w zasadzie to jest smok albo dinozaur,no ale na biegunach i instrumenty drewniane boikido bebenek,tamburyno, marakesy i cymbalki-maja duze bezpieczne paleczki. jacuś uwielbia też klocki,ma duplo kilka zestawow i giga klocki wadera. a koleżanki synek ma 20 miesięcy i uwielbia bawić się wszystkim co należy do jego 7 letniej siostry. jego zabawki go nie interesują ale piornik siostry to 8 cud swiata.

u nas ciastolina,klocki,puzle takie max 40elementów (byle były duze) ulice do budowania i samochowy,moj syn ma 2 lata

Gość Ireneusz Jasoń
Tutaj znajdziesz zabawki jakie bym kupił dziecku 2 letniemu . http://www.remi.biz/produkt,chinczyk-warcaby,878,11,,.html

Gość Bączek Tralski
Myślę , iż najlepsze to są place zabaw. Dlaczego? Ponieważ mają swój własny charakter oraz osobowość uczenia kreatywności oraz wspólnej zabawy .

Gość MirandaKlor
a moze takie wieksze klocki z djeco? Mojej przyjaciółki syn je uwielbia. Widziałam spory wybór w kinderland24, ale dla mnie i tak najlepsze są te z drewna.

Gość Marysiaa0000
My ostatnio kupiliśmy córeczce (skończy 2 lata w grudniu) fajną zabawkę - Pies Detektyw z Chicco. To ciekawa wersja zabawy w "ciepło-zimno". Rodzic chowa kość, a dziecko chodzi z pieskiem i jej szukają. Gdy są daleko od kości czapka pieska świeci się na czerwono, gdy bliżej-na żółto, a gdy są tuż przy niej - na zielono. Dodatkowo słychać jak piesek węszy noskiem, a kiedy odnajdzie kość, to szczeka. Naprawdę fajne i idealne dla takich właśnie 1,5-2 letnich maluchów :)

Gość gość
Witam. Co myslicie o kartonach z zabawkami w kapsulkach Magic Box i Dzielny pacjent? Ja mysle ze nietuzinkowy i innowacyjny sposob na nagradzanie dzieci i sprawianie im radosci. zawszedobre_pl

Gość Jearots

Tadapox Low Price Dutasteride Free Doctor Consultation

Gość Jearots

Tadapox Low Price Dutasteride Free Doctor Consultation