Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludwik the imperator

Ona unika seksu jak tylko może i nie chce się ze mną kochac ciągle

Polecane posty

Jestesmy ze soba od roku. Od 3 miesiecy rozmawiamy o tym i jak tylko probuje cos powiedziec to ona zbywa mnie albo sie obraza ze jestem zboczony bo dla niej sex jest jakis taki obrzydliwy:-( Jest to na prawde ladna dziewczyna, szczupla i sexowna z ladnymi piersiami. Kazdy facet za nia sie oglada. Dlaczego taka sexowna apetyczna dziewczyna w wieku 26 lat ma niechec do sexu ?:-( Rozumiem jakby to byla jakas obrzydliwa tlusta slonica na ktora nikt normalny nie spojrzy Ale taka laska ?:-o Jestem osoba ktora lubi sie kochac, poza tym mam 31 lat i ciezko mi tak a z nia nawet nie idzie porozmawiac bo zmienia temat :-o

a czy ona jest nadal dziewicą ? bo jeśli nie to może przyczyna tkwi w tym że ma złe wspomnienia ...może coś się wydarzyło np gwałt ?

macie inne temperamenty ... Musisz zmienić pannę , bo i tak sie nie dogadacie ...

Gość Pankracy leżący na tacy
lezba jeśli jeszcze nie teraz to będzie może sama jeszcze o tym nie wie

Ale ona jest dziewica jeszcze i z tego co mowi to niepredko chce to zmienic o ile wogole. Ona brzydzi sie tego i jest za adopcja dzieci bo wtedy nie trzeba sie kochac:-o Dlaczego mam takiego pecha ? Trafilem na idealnie sliczna i sexowna dziewczyne a do tego inteligentna. Ale ta sfera jest dla mnie bardzo wazna. Poza tym czekac tyle na sex to chyba troche przesada ? Zazwyczaj ze swoimi dziewczynami szedlem do lozka po 2 - 5 miesiacach, ale nie po roku :-o

Gość jajajajajao
Podupczysz po ślubie, co się przejmujesz. Widać, że będzie czekać.

"Trafilem na idealnie sliczna i sexowna dziewczyne a do tego inteligentna." czyli są plusy bycia z nią, dużo plusów

Gość no i????
co ma uroda wspolnego z libido? zrob jej przysluge i ja zostaw, a sam sobie znajdz, jak to sam okresliles, obrzydliwa tlusta slonice kobieta z temperamentem pewnie cie i tak zostawi, skoro nie potrafiles rozpalic seksownej dziewczyny, marne musisz miec doswiadczenie w sypialni

" Ona brzydzi sie tego i jest za adopcja dzieci bo wtedy nie trzeba sie kochac" aseksualna. " Trafilem na idealnie sliczna i sexowna dziewczyne a do tego inteligentna." i pozwala ci na siebie popatrzeć! :P powinieneś sie cieszyć :D:D:D

"Ona unika seksu jak tylko może i nie chce się ze mną kochac ciągle" A ja juz myslalam, ze topic jest o tym ze nie chce sie z Toba kochac 24 na dobe i zaczelam sobie wyobrazac co to biedactwo musi przezywac:D

a tak poważniej to jeśli ona nigdy tego nie robiła- ma prawo bać się seksu ! rownie dobrze kazdy kto tego nie robil ma prawo bac sie seksu a jednak takie przypadki sa wyjatkowe. Ona nawet nie chce o tym gadac czyli nie czuje tego czyli jest aseksualna.

Jakbym mial z nia byc tylko dla sexu to byc dawno ja zostawil. Ale na prawde nie chcialbym by taka dziewczyna, tak niesamowicie sexowna i atrakcyjna nie miala popedu sexualnego:-( Chcialem z nia zamieszkac to mnie wysmiala i powiedziala ze jestem dziwny Nie wiem co robic. Na prawde jakby zerowy temperament mial jakis obrzydliwy kaszalot na ktorego nikt normalny nie poleci to rozumiem, ale taka sliczna dziewczyna ?:-o Do tego inteligentna - ma dobra prace - jest pania kierownik dzialu w duzej korporacji i sporo zarabia, jest niezależna, nie leci na moją kasę. To o co tu chodzi ? :-o

" a tak poważniej to jeśli ona nigdy tego nie robiła- ma prawo bać się seksu ! i wcale nie świadczy to o jej aseksualności !" on ma 26 lat :o normalna kobieta nie boi się, tylko pożąda. bać się to może 16latka.

". Na prawde jakby zerowy temperament mial jakis obrzydliwy kaszalot na ktorego nikt normalny nie poleci to rozumiem, ale taka sliczna dziewczyna " masz jakieś gówniane rozumowanie :D co ma temperament do wyglądu???

Jakbym mial z nia byc tylko dla sexu to byc dawno ja zostawil. Brawo ze tak dlugo wytrzymales:)

Sprawa jest jasna - ona mowi ze sex ją OBRZYDZA, nawet nie tyle co nie chce

Gość Makinwa Ska
Daj mi do niej tel to ja z nia porozmawiam :) umowie sie na kawe i przelamie jej opor :)

Gość towlasniety
z tego nic nie bedzie. wlasnie dlatego mimo, ze inteligentna i piekna jest sama. nie chce sexu. moze jest dziewica ale ktos ja dotykal jak byla mala - a teraz sie nie przyzna. lubi jak ja przytulasz?

Gość Bizja
Jest kobietą, ma 26 lat i jest panią kierownik w dużej firmie? Zalatuje prowokacją z kilometra. I to nabijanie się z brzydkich.

Gość no i????
>>Ale na prawde nie chcialbym by taka dziewczyna, tak niesamowicie sexowna i atrakcyjna nie miala popedu sexualnego jezeli w wieku 31 lat tego jeszcze nie wiesz, to ja ci teraz powiem i wez sobie to gleboko do serca - nie zawsze w zycu jest tak, jak tego bysmy chcieli zdarza sie, zejdz na ziemie

aseksualna dziewczyna ? wg mnie w każdej kobiecie (jeśli oczywiście nie jest lesbijką) można rozbudzić pożądanie - może po prostu to nie jesteś Ty autorze ! nie każda w wieku 26 lat - pożąda ;)

Jakie nabijanie się z brzydkich ? Jaka prowokacja ? :o Proszę was o pomoc a wy tylko prowokacja i prowokacja :-o NIe znacie innych słów ? :-o

" lubi jak ja przytulasz? " a co to ma do rzeczy? od przytulania do seksu jeszcze daleko, przytulają się nawet kumple z boiska po strzelonej bramce :P " wg mnie w każdej kobiecie (jeśli oczywiście nie jest lesbijką) można rozbudzić pożądanie" jeśli chcesz w aseksualnym rozbudzić pożądanie, to tak jakbyś chciała rozbudzić apetyt na brukselkę u kogoś kto czując jej zapach ma odruch wymiotny. ale powodzenia 🖐️ "nie każda w wieku 26 lat - pożąda " to co, może po menopauzie zacznie pożądać? :D

Gość towlasniety
przytulanie ma duzo wspolnego. jesli boi sie nawet przytulic to trzeba sie ta czescia zajac a nie seksem. jesli zacznie sie prztulac i lubiec to, to do seksu blisko.