Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludwik the imperator

Ona unika seksu jak tylko może i nie chce się ze mną kochac ciągle

Polecane posty

"nie każda w wieku 26 lat - pożąda " każdego faceta i jest to jej celem w życiu. to co, może po menopauzie zacznie pożądać? - może ale bez przesady ! pomijając przypadki wymagające specjalistycznego leczenia - podtrzymuje swoje zdanie :)

spoko, na pewno macie rację i na starość jej to przejdzie :D:D:D tylko czy autor wytrzyma jeszcze 30 lat bez seksu.. :classic_cool:

Facet w takiej sytuacji spokojnie obejdzie się bez seksu, kobieta w identycznej sytuacji miałaby już przynajmniej 4 kochanków

" jak kocha - to poczeka " buahahahahahahah :D:D:D skąd się takie naiwne kretynki biorą? :o

No i co z tego, że taka jest? Mi też wszyscy mówią, że jestem śliczna i sexowna, ale... -swój pierwszy raz miałam w wieky 27 lat (i nie żałuję, że czekałam) - a do tego w łóżku jestem przysłowią "kłodą" i nie mam zamiaru tego zmieniać bo dobrze mi z tym(ze mną tylko pozycje przy których kobieta nie musi się ruszać)

Gość degrengolada z polewą
Przynajmniej cię nie zdradzi :)

Gość towlasniety
zdradzi, zdradzi. jaktrafi na takiego faceta, ktory pokaze jej ze seks jest fajny

" to nie zrozumiałaś ironii " widać kiepsko ci idzie ironizowanie 😴 poza tym cały czas przecież piszesz, że z laską jest wszystko ok i to facet ma problem :o " Mi też wszyscy mówią, że jestem śliczna i sexowna, ale.." to nauczka dla facetów, żeby zaniechali podrywu ślicznotek :classic_cool:

Gość słonica111111
A ja jestem tłustą słonicą a seks uwielbiam :) Lepiej być z taką jak ja, niż z cnotką niewydymką:)

dominik1000 Facet w takiej sytuacji spokojnie obejdzie się bez seksu, kobieta w identycznej sytuacji miałaby już przynajmniej 4 kochanków skoncz juz, jestes monotematyczny

Gość gfgfgfgffgg
Przykro mi ale Twoja dziewczyna jest prawdopodobnie aseksualna albo ma jakies traumy na tle seksualnym. W sumie nawet jedno z drugiego moze wynikac..Smiejecie sie z autora ze jest oferma bo nie potrafi rozpalic kobiety. Ale sprobujcie rozpalic kogos dla kogo seks jest OBRZYDLIWY. Tak powiedziala dziewczyna autora, tutaj nawet gdyby on jej roze pod nogi rzucal i strzelil jej 10 minet jedna po drugiej to nic to nie zmieni,ba watpie zeby w ogole laska pozwolila mu na cokolwiek co mogloby prowadzic do seksu. Jedno jest pewne- samo to sie nie zmieni.Albo ona zrozumie swoja ulomnosc i zacznie sie leczyc albo sie rozstaniecie. Jest jeszcze opcja ze bedziecie zyc w bialym zwiazku,ale chyba malo ktory facet by sie tak poswiecil. Niestety ale seks jest bardzo wazny w zwiazku i chociaz teraz mowisz ze ona jest sliczna i wyjatkowa to za jakis czas bedziesz mial do niej zal o to ze nic nie chce, Twoja frustracja sie poglebi i zwiazek moze sie posypac. Mowi Ci to dziewczyna ktora jest z facetem o podobnym problemie do Twojej dziewczyny,tyle ze ja jestem z nim dluzej.. Jedna roznica ze moj facet nie mysli ze seks jest obrzydliwy,inne czynniki wplynely na jego ozieblosc,ale konkluzja i tak jest ta sama. Zastanow sie czy chcesz czekac w nieskonczonosc na cos,co nigdy moze nie nadejsc.

Gość degrengolada z polewą
Chyba musisz jest postawić ultimatum - albo ci da, czego chcesz, albo koniec związku. Tyle ładnych kobiet, nie powinienes mieć problemu ze znalezieniem ślicznotki z temperamentem.

Projektem to ty jesteś anomalia, aż jestem do tej pory w szoku, że ktoś taki jak ty może istnieć.

Gość towlasniety
prubuj zdobywac bazy powoli. w koncu ci da. tylko musisz wlasnie ty przejac inicjatywe. tylko nie od razu z taranem. nie ma doswiadczenia, wiec czeka az ty jej pokazesz. skoro ma 26 lat i jest nadal dziewica to ciaz nad nia i skoro juz do tego wieku z tym doszla to boi sie ze to straci

Gość gfgfgfgffgg
degrengolada z polewą z ultimatum to bylabym ostrozna. Dziewczyna moze to odebrac jako sygnal ze facetowi zalezy tylko na jednym i powie mu adios. Powiedz jej stanowczo i szczerze ze zalezy Ci na niej ale seks jest dla Ciebie bardzo wazny,jest czescia zwiazku a Ty sie czujesz jak jej kolega a nie jak facet i ze chcialbys zeby miedzy wami bylo normalnie. Zasugeruj jej delikatnie jakos ze pojdziesz z nia do seksuologa. Pewnie odmowi.. Ale nie zrazaj sie, jesli nie jest to przypadek beznadziejny i zalezy jej na Tobie to w koncu sie zgodzi. Jesli nic nie bedzie dawac rezultatow a ona ani na milimetr nie bedzie chciala isc na kompromis to raczej nic z tego.Szczerze mowiac czarno to widze jesli laska ma az tak negatywne podejscie do seksu zeby sie z niej nagle temperamentna nimfomanka stala..

Gość gfgfgfgffgg
towlasniety - jasne,fajny pomysl,ale w momencie jak masz do czynienia z kims kto nie jest doswiadczony ale nie ma wiekszych oporow do seksu. Ale jesli laska mowi ze seks ja obrzydza i reaguje agresywnie na proby rozmowy z jego strony to tak jak mowie,facet moze sie chocby zesrac a ona nie dopusci go do siebie. Pozatym podejrzewam ze juz probowal na rozne sposoby ta inicjatywe przejmowac.

" Projektem to ty jesteś anomalia, aż jestem do tej pory w szoku, że ktoś taki jak ty może istnieć. " wiem, że trudno uwierzyć w istnienie pięknych i inteligentnych dziewic, ale ja jestem wyjątkiem od reguły :classic_cool: jesteś projektem i zdania nie zmienię :P

Gość towlasniety
czy piekna to nie ty decydujesz, a czy inteligentna - no, skoro chwalisz sie, ze jestes piekna to..

" czy piekna to nie ty decydujesz, a czy inteligentna - no, skoro chwalisz sie, ze jestes piekna to.." umiejętność rozpoznawania rzeczy pisanych na poważnie i niepoważnie jest cechą ludzi inteligentnych. nie należysz do tej grupy 😴🖐️

Gość moskala
a chociaż się całujecie, przytulacie? są jakieś inne rodzaje kontaktu fizycznego między wami? bo jakby były to po czasie można b to jakoś przekształcić. kobiety kręcą pocałunki, przytulanki..jednak jeżeli nawet tego nie ma to albo ona ma problem i faktycznie coś z tą oziębłością czy aseksualnością jest na rzeczy.może być tez tak że świetnie wam się układa ale jej nie pociągasz fizycznie dlatego obrzydliwe byłoby dla niej pójście z tobą do łóżka. w takim przypadku nic nie zrobisz.no ale nawet jeśli problem tkwi w jej aseksualności- to musiałaby sama chcieć coś z tym zrobić

"jesteś projektem i zdania nie zmienię" dla mnie raczej kims kto traktuje kobiety jak podrasę, jak zwierzęta - obrzydliwe. Tyle w temacie.

dominik1000 Owszem nie traktuję kobiet jak ludzi, ponieważ na to nie zasługujecie. Wspolczuje Ci z calego serca.

Gość moskala
Ona2222 - nie przejmuj się dominika życie już wystarczająco skrzywdziło. niech ma poglądy jakie sobie chce - koniec końców i tak będzie nieszczęśliwy, rozgoryczony i samotny