Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pristine

Dziewczeta lubiace blachy - nazwijmy to tak bo chyba mod nie lubi innego slowa

Polecane posty

Powiedzcie jak to jest że w 75 % samochodów cabrio (w okresie letnim) siedzi jakas dupa ? Naprawdę jestescie takie plytkie zeby latac za samochodami, sprawia wam to frajde czy ja po prostu nie rozumiem, bo szczerze watpie zeby posiadacze takich samochodow byli tacy boscy ze to przypadek. :)

Gość Prawnik z Californi
kobiety to szmaty , jeszcze o tym nie wiesz?

Wiem o tym doskonale, ale dziwi mnie to strasznie bo potem narzekaja "oh rzucil mnie e walentynki jak on mogł?!" Same sobie winne, skoro wybieraja sobie takiego powinny wiedziec jak to bedzie, przecież żaden szanujący się facet nie zwiaze sie z kims kto polecial na jego auto, sam mialem takie przypadki ze jechalem na spotkanie do pewnych ludzi ( dziewczyn ) i przy wysiadaniu z samochodu pierwsze slowa to nie bylo czesc tylko "fajny samochód" czy tez " fajne auto, Twoje czy porzyczyles od starego?" -.-

No i dodam że nie mam żadnej sportowej fury tylko zwykłego peugeota 406

Gość gość
Głupie tzipy 🖐️

Ja jestem facetem ale ... A Ty co? Nie chciałbyś się przejechać jakimś fajnym cabrio? Zabrać fajną dziewczynę i zrobić sobie wycieczkę ?

Jechać z koleżanką dla przyjemnej wycieczki a szukać dupy na samochód to dwie inne rzeczy ...

Gość stara doopa
jak sie dostrzega tylko takie panterkowe panienki z tipsami to i nie ma co sie dziwic że zal masz :D:D bo wiele fajnych naturalnych dziewczyn pieszko chodzi i nawet na samochody nie spoglądają :classic_cool:

Wycieczka to swoja droga, ale nie oszukujmy sie, wszystkie laski robia sobie wycieczki w cabrio z jakimis paszczetami , tak wlasnie z tymi kumplami do ktorych wcesniej nawet nie osmielimy sie odezwac bo byl dla nich nie odpowiednim kandydatem :o jakas nowa moda ? NIe nie jestem zazdrosny itd, po prostu mnie todziwi

Gość Opa Helmut
U nas w Deutschland często można spotkać polnische Frauen w cabrio niemieckich emerytów -> sam jestem jednym z nich. Za przejażdżkę, obiad za 30 euro na osobę i perfumy za 40 robią wszystko, co chcemy. Takie nasze materace.

Gość stara doopa
dziwi cie zachowanie pustych panienek?:classic_cool: które nie myslą o niczym innym tylko jak tu znaleźc naiwnego, który je bedzie utrzymywał?:D:D:D dziwny jestes albo masz kompleksy :classic_cool:

Gość prosiaczek62
hahahaha kurwa zalosne nie masz laski bo jestes glupi i brzydki ------>Prawnik z Californi co to za zalosny watek co z tego ze jest jakas laska co leci na samochod to jebac ja huj jej w oko, szukaj takiej co nie lecdi, ja mam chlopaka i nawet maluchem sie z nim nie wstydze jezdzic, jaki masz problem ze na takie trafiasz a moze chcesz trafiac bo inne na cb nie leca...... a jak koles co szuka laski zeby przeleciec to jest dopiero szmata a wiecej takich brudasow niz lasek blahar haha tyle

Gość stara doopa
browneyes25 stara doopa dokladnie ..tylko ze takie dziewczyny maja ciezkie zycie w cieniu tych na pokaz.... wcale nie mają ;) Cabrioletem inteligentny studencik nie jezdzi ;) tylko dresiarz :P albo discoboy :D za to potem z tych brzydkich kaczątek piekne łabedzice wyrastają z klasą pozycją i co najwazniejsze intelektem ;)

Nie wszystkie "fajne dupy" jeżdżą cabrio. Ja np., jeżdżę Laguną Expression II 2006 r(combi, jak coś) i nie zamieniałabym jej na nic innego, silnik 2 l ma kopa :) kolesie nie lubią, kiedy się ścigam, zazwyczaj sobie myślą, że combikiem nie mam co startować, a to jednak bestia. Hehehehe. Jezu, ale piątek w pracy wali do głowy :D

Nie wiem jak myśli taka laska ale przypuszczam że po prostu chce kase wyłudzić, a taki facet myśli dokladnie, podwioze, pjedziemy nad morze, zjemy obiad za 30 zl, zerzne i jutro bedzie nastepna wiec nie wiem kto na tym lepiej wychodzi :)

Gość stara doopa
Pristine Nie wiem jak myśli taka laska ale przypuszczam że po prostu chce kase wyłudzić, a taki facet myśli dokladnie, podwioze, pjedziemy nad morze, zjemy obiad za 30 zl, zerzne i jutro bedzie nastepna wiec nie wiem kto na tym lepiej wychodzi No to powiedz mi chłopie czego ci zal?:O idiotek?? chciałbys sie z taką prowadzac? koorwa troche honoru bo potem niezłe kwiatki w dojrzałym zyciu z tego wychodzą . jest taka stara piosenka ludowa która dokładnie to odzwierciedla Jam sie ładnie ubierała i malowała sie a tys myslał że ja ładna i to uwiodło cię :) Wiesz jak makijaż tipsy i ubiór potrafi zmienic kobietę?:D:D:D

Prosiaczku, nie jestem głupi i brzydki a nie mam laski bo z nia zerwałem :) wiem trudno w to uwierzyc ale coż, uprzedzam twoje pytanie czemu siedze na kafe i pisze taki temat otóz chcialem isc na rower ale pada deszcz :)

Wiem jak tapeta zmienia kobiete i nie mam zamiaru sie z takimi spotykac :) Pierwsze co to na basen z taka :D

Gość prosiaczek62
haha no moze i racja jest tak ze ide se ulica malolata idzie tapeta najebana ze dwa kilo widze ja na drugi dzien a okazuje sie ze to nie ta sama osoba co to za ryj wogole, i dlatego ja sie nie maluje tylko czasem co czasem to jest raz na tydfzien, po co komu sto kg tapety jak pod nia wygladaja jak kwazimodo

Gość stara doopa
[zgłoś do usunięcia] Pristine Wiem jak tapeta zmienia kobiete i nie mam zamiaru sie z takimi spotykac Pierwsze co to na basen z taka wiesz co jest w tym wszystkim wazne i pocieszające?? ze to wogóle zauwazasz bo jak sie patrzy na niektórych naprawde fajnych chłopców w jakie goowno sie pakują to az mi ich czasem żal :O

No zauważam i się ciesze z tego :) Bo nie ktorzy nie i maja spore problemy, kiedys bylem z taka tapeciara doslownie kilka dni, tzn nawet nie bylem tylko sie spotykalem ale raz, ze byla brzydka, dwa ze nie byla inteligentna, a trzy ze miala taki charakter ze glowa mala, kumpel sie z nia zwiazal, ta go ciagle lisciami oklada, za nic doslownie nawet jesli byla Jej wina, on tego nie widzi jest zakochany itd ;] Najlepsze to i takjest to że on wylecial ze szkoly ze sredniej bo nie dal ipotem byly problemy, jest po gimnazjum ma praca za okolo 1300-1500 zl i kiedys mowi do mnie MUSZE SKONCZYC SREDNIA SZKOLE CO JAKAS DOBRA PRACE DOSTANE- jak to uslyszalem to nie bylem w stanie nic powiedziec, w sumei charakterem do siebie pasuja dwoch nie odpowiedzialnych ;]

Szczerze to nie kręci mnie jazda autem, tzn moze inaczej kreci mnie ale jesli sam kieruje :)