Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pristine

Dziewczeta lubiace blachy - nazwijmy to tak bo chyba mod nie lubi innego slowa

Polecane posty

Gość kikn
zdesperowana Zona a to autko to najpewniej mąz kupił :classic_cool: taka lekko blachowata z wyglądu jestes :D:D:D

co za debilny temat !!! Chyba ciebie zazdrość zrzera autorze ? ja tez sobie kupilam merca cabrio na wakacje i co jak zobaczysz mnie siedzącą kolo męża w aucie to pomyslisz sobie ze blachara jestem ? wolne sobie !!! Oboje zapracowalismy na taki samochód więc sobie jeździmy ... jeżeli stać nas na bardziej komfortowe życie od innych ..ludzi takich jak ty to zaraz mamy / mam być wyzywana ??

Marzenko :) Juz brak argumentow ze emocje ponosza? My tu spokojnie gadamy a Ty juz bulwers, to tylko Internet ! Nie chodzi mi tyle o małżenstwa i starszych ludzi tylko o nastonaktów, wiem, teraz pewnie mi powiesz że właśnie masz 19 lat i cały rok cięzko pracowałaś z mężem na ten samochód :) Mówie o ludzich także tych ktorych znam, ktorzy na codzien nie wychodza z domu siedza cala dobe przed pc, czy cokolwiek innego nagle kupuja autko i ni z gruszki ni z pietruszki objeżdzaja z dziewczynami, nie koniecznie ladnymi, nie, nie jestem zazdrosny tak jak już ktoś pisał, nie zalezy mi na kobietach ktore czuja pociag do metalu, wybacz ale jesli nie rozumiesz tego przeslania to prosze nie udzielaj sie w tym temacie bo nie jest on dla Ciebie ;]

No ok ale co innego tapeta by po prostu ladnie wygladac , a taka tapeta by robic z siebie nie wiadomo kogo nakladajac na siebbie centymetrowa warstwe pudru, ok taka tapeta jest dobra, na pierwszy rzuk oka i to z daleka, ale komu zalerzy na kims kto oszukuje nie tylko Ciebe ale i samego siebie :S Co tego mowi biegle po lacinie ( co drugie słowo ) i nie potrafi poprawnie odmieniac słow przyklad "no wiesz bylem wyjechana (...) "

Dobra znikam na rowerek bo sie troche przejasniło :D Miłego sporu :D Pogadamy potem ;]

Mój mąż mi powiedział , że tym autem ja będę jeździć a on naszym rodzinnym starym wanikiem bo wie , że będą Jole Rutowicz mu pod koła się kłaść . :P

Jezdzac sobie na rowerze po parku zaczepily mnie dwie dziewczyny, pierwsze ich pytanie to bylo jak sie nazywm, potem stwierdzily ze mam fajny rower, gdzie pracuje i ile zarabiam :) Nie ma to jak polskie nastolatki :D