Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak interpretować

Jak interpretować zachowanie mężczyzny?

Polecane posty

Gość Jak interpretować

Taki niby związek, jesteśmy ze sobą, ale nie jesteśmy. Kochamy się, robimy wszystko to, co robią pary, ale... jest pewne "ale", o którym nie będę pisać. To skomplikowane. Aczkolwiek moje pytanie dotyczy tego, jak interpretować to, gdy mężczyzna, mimo braku czasu, podejmuje się remontu u mnie w domu, ale chce, abym mu przy tym "pomagała" - w tonie żartobliwym "mieszała zaprawę", chce, abyśmy robili to razem. Chce dzielić ze mną pasje, np. fotografię. Chce, żeby większość spraw była "razem", "o nas". Dobrze się rozumiem z jego najbliższym kolegą i niby nie jest zazdrosny, sam mi opowiada, co u tego kolegi słychać, że się odezwał, że przyjedzie, ale gdy spotkaliśmy się w trójkę, "przykleił się" do mnie, jak już dawno nie. Obejmował, był miły, mówił mu nawet, że "M... jest chora, nie można jej męczyć"-gdy tamten trochę mi dokuczał. Był czuły itd. O, bez skrępowania trzymał dłoń na biuście. Nie do końca mi to pasowało, ale... Jak byście to zinterpretowały/-li?

Gość Jak interpretować
Podnoszę

Taki niby związek, jesteśmy ze sobą, ale nie jesteśmy." o kur...:D takie rzeczy to tylko u kobiet :D bez skrępowania trzymał dłoń na biuście" a jaki masz rozmiar biustu? Bo to ważne :P ale chce, abym mu przy tym "pomagała" - w tonie żartobliwym "mieszała zaprawę", chce, abyśmy robili to razem." ale romantyk :D ON CIE KOCHA :D

Gość macrocosmos
byc moze to 'ale', o ktorym nie chcesz pisac jest kluczem do sedna...

Gość kawa ...z mleczkiem
a to "ale" może by więcej wyjaśniło

Gość Geranium25
te czułosci przy swoim koledze , to dlatego,ze zaznacza teren, pokazywał tamtemu,ze jestes jego, typowo samcze zachowanie. Gdy kolega zniknie z horyzontu zaznaczanie terene zniknie, dopóki nie pojawi sie nastepny potencjalnie zagrazajacy samiec. Zadaj mu pytanie konkretne : " kim ja dla Ciebie jestem, czy mam sie czuc, tak jakbysmy byli para czy jestesmy tylko przyjaciółmi"? I poczekaj na odp. Bedzie wszystko jasne.

Gość macrocosmos
w takich malo klarownych zwiazkach faceci zazwyczaj odpoowiadaja na tego typu pytania to, co kobieta chce uslyszec ;)

Gość kawa ...z mleczkiem
albo to co chce kobieta usłyszeć, albo odpowiadaja wymigująco. Miałam podobny przypadek, na moje pytanie otrzymalam odpowiedz: " przecież nie robiłbym tego wszystkiego.. słowne zapewnienia Ci wystarczą? " i olałam , bo w sumie nie było mi to potrzebne az tak bardzo. Dodam, że facet zamkniety, introwertyk, okazuje uczucia sobą, swoim zachowaniem i też dąży do "my" . Tylko czasem taki wycowany jakby. To takie typy trudne.Może niepewni sami tego co czują, nie wiem.

Gość ta
No i masz babo placek. Facet traktuje ją jak kumpla. Jest PARTNERSKI. Jest miły. nie ubliża.Okazuję nawet zaborczość, ale tylko taką delikatną. ( łapie za pierś ) Nie pozwala się przemęczać. No nie wiem co z tego może być? Czy on sobie z ciebie nie kpi przypadkiem, No gdyby tak nakrzyczał na ciebie. Jakby tak kasę od ciebie wyciągał. Żeby chociaż bił. Ale tak? To podejżany facet. Sprawdż czy to nie seryjny morderca i gwałciciel.

Gość kawa ...z mleczkiem
albo oszust :D wyremontuje dom i zwieje

Gość gargamelcia
chyba najważniejsze w tym wszystkim jest to łapanie za pierś Freud by miał parę teorii na ten temat :D

Gość kawa ...z mleczkiem
mój łapie tylko za te piersi z kurczaka :(

Gość ta
I pewnie jeszcze nie ma zeza.

Gość rhhjgfdh
nic nie zrozumialalem z tego biadolenia. To w koncu ktoremu chcesz dac dupy?

Gość kawa ...z mleczkiem
no nie ma zeza :D ale moze te z kurczaka większe :D

Gość ta
Uf ... I autorkę niechcący wymiotło. A to był tak poważny problem. Tyle lat zwązku, który niby nie był związkiem, ale robili to co to niby robią pary. Ile w tym głębokich myśli. No jestem pod wrażeniem

Gość Jak interpretować
Regres Taki niby związek, jesteśmy ze sobą, ale nie jesteśmy." Napisałam tak, bo nie chciałabym się wgłębiać w to. To skomplikowana sytuacja. Wyznanie uczucia było i on to zrobił pierwszy, seks był, przywiązanie do siebie jest i takie normalne rzeczy, jak w każdym związku. To trwa prawie rok. A chciałabym tylko prawidłowo odczytać te konkretne zachowania :). "a jaki masz rozmiar biustu? Bo to ważne" Bardzo mały :). 75A. :P Geranium25 może to i słuszne, ale jak pisałam, chciałam tylko interpretacji-jak ktoś by odebrał takie, a nie inne zachowanie :). A odnośnie zaznaczanie terenu, to też tak to odebrałam, ale nie byłam pewna-dotąd nie miałam takiego przypadku. Tylko po co to robi, skoro kolega zajęty i ja go tylko i wyłącznie lubię-nic ponad to, a i kolega nie wysyła żadnych sygnałów? :) ta "No gdyby tak nakrzyczał na ciebie. Jakby tak kasę od ciebie wyciągał. Żeby chociaż bił. Ale tak? To podejżany facet. Sprawdż czy to nie seryjny morderca i gwałciciel." Nie robi żadnej z tych rzeczy ;). Oszustem nie jest :) i po remoncie na pewno nie zwieje :). Pomijając to, że Twoje słowa były ironią... :)

Gość Jak interpretować
Podnoszę znowu :).

Gość Jak interpretować
up up up up up up

mamy Ci napisac, ze traktuje Cie powaznie, ze Cie kocha i wiaze z Toba przyszlosc i plany? ;) OK, to wlasnie napisalam Ci to :D

Gość Jak interpretować
Jeśli tak rzeczywiście uważasz..., to pisz. :)