Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka201

Doświadczyłam obecności duchów

Polecane posty

Gość przede wszystkim nie panikuj
jeśli to nie demon to nie zrobi krzywdy a tych tak wiele nie ma i nic ni świadczy zeby to było po tym co piszesz jeśli chcesz prześlij mi zdjęcie tego miejsca powiem ci co tam jets i czego potrzebuje

Gość to jest przerażające
Bombel - też tak słyszałam i co najlepsze, ja po prostu w to wierzę. Od jakiegoś czasu, non stop budzę się tak minutę przed 3, jakby ktoś specjalnie wybudzał mnie ze snu i dalej nie mogę spać, a dlaczego? Dlatego, że się nie da, strach mi nie pozwala. Niby nic się nie dzieje, żadnych odgłosów, kroków czy innych rzeczy, które świadczyły by o istnieniu duchów, to jest przerażające.

Gość dziś na pomarańczowo
Taa, nie zrobi krzywdy. Jak ktoś zauważył - opętania, albo obłęd w najlepszym wypadku. Z duchem czy demonem nie wolno rozmawiać, pytać o nic na własną rękę, bo to tylko bardziej zachęci go do demonstrowania swojej obecności. A przecież do końca nie wiadomo z czym mamy do czynienia i jakie to coś ma intencje. Coś lub ktoś. Starać się nie bać - demony właśnie czerpią energię z naszego strachu.

Gość malinka201
ja słyszałam ze godzina 3 to godzina szatana. Wiec jeśli budzisz się o godz.3 to.... ? juz sama wiesz...

Gość jeśli chodzi o duchy i diabły
to poczekam aż pokażą ich w telewizji, wtedy może uwierzę, a póki co nie interesuje się tym

czy tylko mnie ciarki przechodza jak to czytam ??? ja sie po filmie egzorcysta non stop budzilam o 3 , myslalam , ze zawalu dostane.. gdybym wtedy uslyszala jakis dwiek..wykitowalabym serio ja w duchy wierze, w demony tez , mam nadzieje , ze nigdy w zyciu nie zobacze wiecej ducha (a jestem tak powalona , ze z kolegami jezdzimy tutaj w srodku nocy w okolice Madrytu do opuszczonych szpitali psychiatrycznych w poszukiwaniu adrenaliny ) .. chyba sama nie wiem czego cchce... Mysle , ze gdybym w takim miejscu cos zobaczyla , sama skonczyla bym w takiej placowce... :/

Gość tez to miałam....
Hej Ludzie! Jedno jest pewne,z takimi sprawami nie ma zartów, ja tez swoje przeszłam. szczególnie w domu moich Rodziców zawsze jak zostaje sama to odczuwałam czyjac obecnosc, kiedys sie wkurzyłam, bo chciałam obejrzec film wieczorem i stwierdziłam, zę mam to wszytsko gdzies i mimo tej obecnosci zostane, ale jak usyszałam 2 szybkie oddechy, to tak sperdzielałam na góre, gdzie spali Rodzice, ze szok. Wiecie to pewnien koles, ktory zna sie na takich sprawach mi powiedział? Zebym poszła sie wyspowiadac. Nie chodze w ogole do Kosciola ani nic, ale poszłam sie wyspowiadac, tak rzetelnie, ze wszystkiego.. i jesze tej samej nocy po raz pierwszy odwazylam sie zgasic swiatlo jak szłam spac. Przeszło. Powodzenia

Gość malinka201
bombel, mówie Ci, słyszec to ja juz duzo słyszałam a serce ni tak waliło jakby mi miało wyskoczyć. Powaznie . ale gdybym cos zobaczyła- zawał murowany, chociaz mam 20 lat...

macie tutaj hiszpanska strone z roznymi filmikami http://www.pasarmiedo.com/videos-de-fantasmas.php?pagina=1 http://www.youtube.com/watch?v=ASqTb9Tf538 http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0710/pagef3ac.jpg http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-07/ad498281/page.jpg.html to ja tu jestem kobieta :) ...dla Ciebie synu wszystko to co robie , kazdy Twoj wrog bedzie zawsze moim wrogiem , mogles liczyc na mnie w kazdej sytuacji bo Cie kocham... dla Ciebie synu , moglam kochac i zabijac , zrobie wszystko i nic mnie nie powstrzyma bo Cie kocham , Ty byles moim swiatlem w brudnym kanale nazywanym swiatem ... A ...

ej co to do cholery jest , czemu mi sie atk dzinie post napisal :/ stopka mi sie przeniosla czy jaka cholera??

a ogladaliscie ten film egzorcyzmy Emili Rose? podobno na faktach autentycznych.. kiedys ogladalam egzorcyzmy z tym ze to nie film tylko prawdziwe nagranie wiec trudno w to nie wierzyc jak kobieta krzyczy rozne rzeczy nieludzkim glosem

Gość malinka201
moze wogóle nie powinnismy o tym pisac? ja nie chce przez to sie narazic duchom... mam nadzieje że dzisiaj nic nie usłysze...

Gość jesteście żałośni.....
"Wiecie to pewnien koles, ktory zna sie na takich sprawach mi powiedział? Zebym poszła sie wyspowiadac. Nie chodze w ogole do Kosciola ani nic, ale poszłam sie wyspowiadac, tak rzetelnie, ze wszystkiego.. i jesze tej samej nocy po raz pierwszy odwazylam sie zgasic swiatlo jak szłam spac. Przeszło." A co z Chińczykami? U nich religia katolicka jest tak samo znana jak u nas obrzędy Papuasów. I cóz taki Chiniol ma robic jak spotka ducha? :) No chyba że w Chinach duchy nie straszą :D

Gość malinka201
sam jestes żałosny...

Gość tez to miałam....
Słuchajcie ludziska, ja to miałam dzwięki, pocZucia obecnosci, straszne sny a nawet halucynacje, masakra, ze szok. Kiedys bylam z kumpela na wakacjach, tez w Hiszpanii wlasnie i byla taka akcja ... spimy w pokoju, nagla miałam sen, ze gadam z kims o wywoływaniu duchów i bardzo sie bałam, budze sie i strach na max, wstałam pokreciłam sie, włączam tv a tam tylko śniezy, poszłam do kibla, wracam, patrze 3.12 no wiec nietrudno zgadnac o której miałam sen. Ok położyłam sie, słyszę stukanie W ścianie, odsunęłam łożko od sciany zasnełam, sni mi sie , że COS mnie dusi, ze ie moge oddychc ani krzykąc i wiruje, w koncu zobaczylam taki biały pokój jak na filmie, i dosłownie wiedziałam, ze zaraz zobacze cos ta strasznego, ze az sie wybudziłam, wstała zapaliłam swiatły w kiblu i zostawiłam uchylone drzwi, drzwi były na takich drewnianych suwnicach i cęzko sie otwierały i zamykały, zasnełam znowu i budzei mnie takie JEB! otwieram oczy a drzwi zamkniete, myslałam, ze sie zesrm. A moja kumpela spała spokojnie i nic nie słyszała.

Gość malinka201
trzeba sie modlic za zmarłych i tyle. I prosic Boga żeby miał w opiece nasz dom i nasza rodzinę.. Ale dziwi mnie jedno- dlaczego u nas w domu tylko ja słyszałam te dziwne rzeczy,dlaczego ja byłm nękana, a jestem najbardziej pobozna z mojej rodziny?

Przypomniała mi się moja przygoda.... zacznijmy od tego, że wracałam ze spotkania z kumplem.Był wieczór (wszystko co dziwne dzieje się wieczorem ;P)Droga do mojego domu prowadziła przez las a ja cholernie się wtedy bałam tam iść więc postanowiłam iść inną drogą.Musiałam tylko wdrapać się po wielkim brzegu.No i wtedy własnie weszłam w krzak ostrężyn.Mało tego nie mogłam za nic się wydostać, te rosliny jakby mnie trzymaly.Nagle na pobliskiej drodze usłyszałam rżenie konia i skrzypienie kół od wozu.Wyglądało na to jakby ktoś strasznie szybko jechał...ale co najdziwniejsze ja nic nie widziałam!Wogóle ten dźwięk jadącego wozu wogóle się nie przenosił tak jakby ten wóz jechał w miejscu.Cholernie się wystraszyłam i zaczęłam szarpać te ostręzyny i jakoś udało mi się stamtąd wyjść...W spodniach pełno miałam nawbijanych kolców z tych ostręzyn ale nie traciłam czasu na wyjmowanie ich tylko szybko ruszyłam do domu.Okropnie się bałam.W domu chciałam powyjmować te kolce ze spodni ale niespodzianka!Żadnych kolców nie było! Do dzis nie wiem co to wszystko miało znaczyć i naprawdę nie uwierzyłabym gdybym sama tego nie przezyła.To było okropne...

Gość tez to miałam....
mnie sie wydaje, ze po prostu jedni ludzie maja wieksza niz inni wrazliwosc na takie sprawy, mysle, ze dlatego.

dlaczego ja byłm nękana, a jestem najbardziej pobozna z mojej rodziny? bo demony wybierając tych pobożnych rzucają wyzwanie Bogu

Gość malinka201
Nie chce juznic słyszec ani wiedziec a tym bardziej widziec!! Mozna umrzec ze strachu wiecie? ja bym umarła. Mam nadzieję że Bóg ma mnie w swojej opiece...

Gość do malinka201
własnie dlatego, jesteś pobożna czyli masz zabużenia psychiczne, normalni ludzie w te bajki juz dawno przestali wierzyc a wy cia glą o diabłach, egzorcyzmach, duchach, szatanach 💤 schizofrenia albo co najmniej zaburzenia schizoidalne masz to dlatego się boisz ciemnego pokoju "pełnego dyuchów"

Gość malinka201
czy dzisiaj bedziecie mogli spaC? bo ja nie.

Gość tez to miałam....
ci co drwią mysle, zle sie kiedys na swojej skórze przekonają jak to jest, kiedys pojawia sie takie coś, kiedy nie mozna spac, kiedy wstake sie rano ledwo zywym, kiedy zaczyna sie bac, kiedy idzie noc, albo zostaje sie samemu. Jezeli to jest schizofrenia to dlaczego dopada tylko w nocy i samotnosci ???????????????????????????

Gość malinka201
myslisz ze mam schizofrenie? nie słysze dziwnych rzeczy codziennie. A nieboje się ciemnosci tylko prawdziwych głosnych odgłosów które mnie dreczyły

Gość akunamatata
też słyszałam, że 3 to godzina duchów :) po smierci mojej babci, która mieszkała na 1 piętrze zaczęły dziać się dziwne rzeczy, nocą było słychać jak ktos na dole chodzi, otwiera drzwi i takie szuranie nogami (babcia była już bardzo stara i jak szła do łazienki to własnie tak "wlokła" stopami ;/) i słyszeli to wszyscy w domu tata nawet raz zszedł na dół bo myslelismy, że ktos się włamał do domu ;/ kiedys siedziałam z mamą w salonie i czekałysmy na moją siostre... nagle słyszymy, że ktos wchodzi do domu i schodzi na dół (po smierci babci rodzice przeprowadzili się na 1 piętro, gdzie była kuchnia), no to z mamą myslałysmy, że to Ola i poszłysmy na dół żeby mama przygotowała jej obiad (swiatła też były zaswiecone na schodach, które prowadziły na dół)... tylko, że na dole nikogo nie było a drzwi wyjsciowe były zamkniete od srodka więc nikt nie mogł wyjsc z domu ;/ przerażające, czasami jeszcze babcia nas nawiedza ale to znak że trzeba sic na grób lub na mszę za jej dusze :)

niee nie jestem , bylam rok temu niestety dostalam kopa w dupe od zycia, ale lubie patrzec te zdjecia , lubie wspominac ten czas :) mowicie zeby sie modlic gdy widzi sie ducha..a co jesli jakiegos ksiedza opeta ?? co wtedy myslec??

Gość tez to miałam....
dla mnie najgorzsze było takie poczucie osamotnienia z TYM Chodzi o to, ze mam przyjaciół z któymi moge o WSZYSTKOIm porozmawiac, a ja wiedziałam, ze jak to cos ma mnie dopasc to dopadnie chocby ktos koło mnie siedział A Wy jak macie?