Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saylus

jak poznac czy podobam sie kobiecie?

Polecane posty

Gość saylus

wiem tylko tyle ze nazywa sie Julita(bardzo pieknie zreszta)pracujemy w jednej firmie i mijam ja czesto..jestem troche niesmialy..chcialem sie odezwac ale mnie oniesmiela..ma meza.. zaczela mi mowic czesc..ciesze sie..zawsze jak sie mijamy nawiazujemy kontakt wzrokowy..czy da sie z tego wyciagnac jakies wnioski?

Gość mlknjbhvg
najprędzej po tym czy ci sie da wyruchać

Gość bullbull
odezwała się wielka matka naczelna kółka różańcowego, główny żeński inkwizytor tego forum, mająca w cipie zęby izaczek_ona

Gość bullbull
izaczek, jak usuniesz włosy które masz na piętach to ci w piździe zmniejszy się ciśnienie i przestaniesz być nolifem z kafe :D

No "stary" jak Ci mówi cześć a nie dzień dobry, to coś w tym musi być :P Teraz poczekaj jak Ci "puści oczko" Jak to się stanie, nie patrz w jej oczy tylko na czoło, może napisze sobie na nim, "chciałabym umówić się z Tobą na kawę". :P

Skoro ma męża to po co jeszcze chcesz się wpierniczać i niszczyć ich związek? Opamiętaj się, nie jesteś sam na świecie.

Gość julciaaa
na pewno na Ciebie leci, tylko nie wie jeszcze na ile może sobie pozwolić... ja już mówi Ci cześć i nawiązuje kontakt wzrokowy, to następnym krokiem będzie zrobienie ci laski pod biurkiem, a dalej bzykanko w firmowym kilblu. Na pewno, dziewczyna wpadła po uszy i napaliła się na Ciebie jak płonąca stodoła. Jak już komuś mówimy "cześć" i przy tym na niego patrzymy to zawsze chcemy mu obciągnąć, tak już ten świat jest ułożony, zwłaszcza, jak mamy mezów.