Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Serce w gardle. Randka o 16.

Polecane posty

Tak się denerwuje! Mam randkę o 16.30. W dodatku pada, nie wiem gdzie mnie zabierze, nie wiem nic. Jak pada to mam włosy do niczego, makijaż mi się rozmyje i ogólna masakra. Poznaliśmy się przez internet, mało pisaliśmy, ale rozmawialiśmy trochę przez telefon. Jest mega wygadany, to mnie trochę uspokaja, bo raczej nie będzie krępującej ciszy. Zawsze przed pierwszą randką się tak niesamowicie denerwuje, nie mam pojęcia czym. Podtrzymacie mnie na duchu?

Gość trende nawiasowe
podobno sa nowe promocje w macdonald :classic_cool: jakbym to był ja to bym Cie tam zabral jakby padało :classic_cool:

Gość wez sie ogarniiij
trzymam kciuki ,za udaną randkę! miejmy nadzieje,że nie będzie padac,bo mam podobny problem z włosami ^^ powodzenia!:*

trende nawiasowe Fajnie :) Uwielbiam McFlurry wez sie ogarniiij Dziękuje ! :) albo może lepiej nie dziękuję, by nie zapeszać ;) Zawsze jest dla mnie krępujacy moment płacenia gdy gdzieś wychodzimy. Bo niby facet powinien zapłacić, wypadało by, ale z drugiej strony nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.

Gość trende nawiasowe
w makach nie ma tego problemu bo trzeba zaplacic przy zamawianiu chociaz moze Cie zalatwic jak pojedziecie do mak drajwa i jeszcze Ci zaproponuje zebys Ty prowadzila :classic_cool:

Dobra, to ja chętnie posłucham... pisz co chcesz :D ja mam za soba 15 spotkań z facetami z sieci.. różnie to było, czasem miło a czasem klapa :) teraz już mam jakies opory, zeby dalej poznawac ludzi z sieci. z polowa mam jakis tam kontakt, ale tylko przez smsy lub komunikatory. z zadnym sie juz nie spotykam, nawet na piwo czy tak po kolezensku po porstu. faceci wola zerwac kontakt chyba jesli cos nie pojdzie po ich mysli, nie szukaja kolezanek z ktorymi moga na piwo yjsc, bo od tego juz maja kolegow...

Ja spotkałam się dwa razy z osobą poznaną przez internet, za każdym razem to było bardzo miłe doświadczenie, z jednym byłam nawet przez 2 lata, drugi też był cudownym facetem, a mimo to bardzo się boję. Taki stres, adrenalina :) Jeszcze jedno - on ma 26 lat a ja 18. Niby już się spotykałam z 26 latkiem i ten wiek nie był dla nas żadną przeszkodzą, ale mimo to... On twierdzi, że mu to nie przeszkadza.

Gość można wystarczy poszukać
to stary cap jest

Gość można wystarczy poszukać
sam jestem w jego wieku. Stary pierdziel i tyle

Gość trende nawiasowe
a gdzie z nim wyjezdzasz?

Gość dziewczynki to nie zwierzęta
Będzie dobrze tylko powiedz mu że lubisz szarmanckich facetów :classic_cool:

powiem tak, facet w wieku tego kogoś bedzie [atrzył na Ciebie pewnie jako panienkę do łóżka, mam męża , ma 29 lat i dzieli się często ze mną tym co myślą męzczyzni o młodych dziewczynach w twoim wieku. No i myslą tylko o tym, zeby zaciagnąć do łóżeczka, o niczym powaznym nie myślą. Wogóle nawet chłopcy w twoim wieku myslą tylko o sexie więc jesli chcesz coś powaznego to musisz chyba kilka lat poczekać i wtedy znależć sobie kogoś 2, 3 lata starszego:)

Gość olek mm
wez ubierz ładna krótka minuweczke seksowne stringi i ładnie uczesz i umaluj sie i bedzie git :D

Gość dziewczynki to nie zwierzęta
"myslą tylko o tym, zeby zaciagnąć do łóżeczka" panowie po 50tce też o tym myślą

a jak nie wiesz jak sie ubrac, czy na luzie, czy elegancko to zapytaj go po prostu o to jak masz się ubrać, czy elegancko czy na sportowo;)

Gość trende nawiasowe
panowie w kazdym wieku o tym myslą :classic_cool: a jak nie mysla to cos jest z nimi nie tak :classic_cool: nie po to koles ja gdzies zabiera, wysluchuje jej pierdow przez dwie godziny zeby myslec o niedzielnym obiadku z mamełe i tatełe :classic_cool:

Wiem jak się ubrać, nie będę się stroić, bo nawet nie nazywamy tego randką, po prostu chcemy się spotkać po pewnym czasie wirtualnej znajomości. Co do seksu - spotykałam się już z wieloma chłopakami w różnym wieku i naprawdę nie ma to żadnego przełożenia na seks. Zależy od osoby, 18 latek może chcieć seksu tak samo jak 26 latek.

Gość mariooooooo
a w poniedziałek bedzie wpis eee ni c tego nie wyszło z tej randki nie podobał mi się albo ja mu sie nie spodobałam to nie ten któego szukam, nie nadajemy na tych samych falach facet bez kułtury i taktu chciał mnie wykorzystac

Gość niebo z widokiem na raj
znaczy jak była chemia to dziabneliście po jednym pixie ? (extasy ufo LSD)

Gość gratuluje ;)