Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Śrubokręt_krzyżowy

Zdradzanie chłopaka

Polecane posty

Gość Śrubokręt_krzyżowy

Czasami mam ochotę zdradzić chłopaka i nie wiem jak z tym walczyć. Nie dlatego, że coś z nim jest nie tak ogólnie - kłócimy się jak każda para ale zawsze mamy o czym rozmawiać, jest bardzo kochany, często robi rzeczy wbrew sobie żeby mnie uszczęśliwić (np. ubiera się tak jak go proszę czy też pomaga mi w sprzątaniu często). O co chodzi ze zdradą? SEKS. Seks z moim chłopakiem jest przyjemny, ale jednak to nei to. I rzadko, ja mam ochotę praktycznie codziennie a on - może raz na dwa tygodnie czy trzy...? Mówiłam mu o tym, ale zdaję sobie sprawe z tego, że to nie jest tak na hop-siup. Z żadną wczesniejszą partnerką nie miał tego kłopotu, bo one też chciały jak najrzadziej ;) Ja w druga stronę - moim poprzednim partnerom odpowiadała ta częstotliwość. Jak w sumie z tym walczyć? Chodzi tylko o seks - coś trywialnego zupełnie. Szkoda marnować jak do tej pory najlepszy związek. Nigdy nie zdradziłam z kimkolwiek bym nie była (miałam 3 partnerów wcześniej, najdłużej 2,5 roku - obecnie jestem z moim chłopakiem 2 lata). Ja mam 22 lata, on 25.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować