Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whiskacz bez litosci

zna kto taka kobiete?? takiej wlasnie szukam!!

Polecane posty

Gość trafiasz na kobiety
ktore za grosz cie nie rozumieja:P brak im glebi aty wcale nie jestes skurwielem :) nie lansuj sie na takiego bo to wcale do ciebie nie pasuje:) nie jestes prymitywem chociaz nie powiem:p chetnie wlazlabym z toba do twojej jaskini:P C...

trafiasz na kobiety myslisz?? nie znasz mnie to ze sznuje innych i nikogo nie krzywdze nie znaczy ze nie jestem chamski ale zgadlas 1 mam wlasny swiat i nikomu nic do tego

Gość ja nie mysle ja to wiem
tylko nie rozumiem dlaczego piszesz os bie taki rzeczy, ktore mijaja sie z prawda? fakt potrzebujesz kobiety, twoja samotnosc wrecz bije po oczach ale czy to ze akurat szukasz takiej jak wokalistka zespolu:Pjest dobrym pomyslem? watpie:P potrzebujesz wrazliwej i delikatnej bo sam taki jestes:) dobrego dnia

wrazliwy spoko wrazliwosc zostala we mnie zabita z premedytacja potrafie wspolczuc ale nie potrzebuje wspolczucia nie potrzebuje kobiety, mam gdy potrzebuje z krezyza spuscic:P a wokaliststka z nightwish'a poprostu mi sie podoba, ma w twarzy charakter

Gość jestem bardzo charakterna
podobna do niej ...swoje zdanie wyrażam głośno,choc niegdy nie podnosze głosu

Gość to cyba powod
mam chyba zajebistego pecha podobam sie kobietom ktore ni podobaja sie mi:P

Gość ja nie mysle ja to wiem
czesc whyskaczu masz racje:P oczy zwierciadlem duszy, w nich widac prawde i glebie czlowieka zalozyles nowy temat:) jednak jestes wrazliwy a z tego sie nie wyrasta;0

jestem wrazliwy na to co piekne i nie tylko na to co widoczne, jestem wrazliwy na krzywde, i nienawidze jak dorosli krzywdza dzieci!!! a to ze stalem sie skurwielem to tez prawda bo z doroslymi postepowac inaczej sie nie da:P

Gość mozesz pisac co chcesz ale
jakos w to, ze jestes s...nie wierze:P pewnie masz na mysli plaszczyzne powalajaca niemal kazdego, znaczy o pracy mysle:O nie masz kobiety, nie masz dzieci a chyba juz bylaby pora na to;) masz potencjal:D

Gość znaczy tak calkiem woolny
nie jestes:P podchowane to niemal dorosle, podlotki, przedszkolaki? drugi raz klepe posta:P i ze zlosci nie pamietam co napisalam w pierwszym:O ale co taam, jesli mi sie przypomni to napisze. tak powaznie to przedzial wiekowy chyba mniej wiecej cos okolo drugiej mlodosci, co? bo skad jestes napisac nie chciales:P pieknie

wiesz Whiskaczu..zastanawiam sie..to Twoj kolejny temat tutaj ;-) Zastanawiam sie co chcesz przekazac i pokazac? Szukasz kobiety? Przyjaciela? Bratniej duszy?

Gość toz to drobnica te Twoje
dziatki:P dzieci to wszystko co mamy i co po sobie pozostawiamy:) nie kochasz juz ich matki? nie rozumie Cie:) Pewnie tylko skrzeczy jak to zona, dlatego lgniesz do wyidealizowanej kobiety takiej jak napisales, szukasz:P nie szukaj, eozeirzyj sie wokol siebie, moze na wyciagniecie dloni ona jest:P

tak sie jakos okazalo ze nie byla moja zona,za pieniazki KK fuduje takie niespodzianki, lecz szybka ta kobieta ma kolejne dziateczki z jakims otylym frajerem.. a ja coz... wolnym sie stalem i szczesciem swoim sie napawam, zas szwagrowi:P wyrazy nieszczerego wspolczucia:P:P:P

Gość znow sie bzykali beze mnie
co rozumiesz przez charakterne:P ja mam zryty beret to i charakteru u mnie brak, osobowosc nienamacalna:D

Gość moje przeciwienstwo
nie istnieje:D nie mozna byc az tak idealna:D whiskaczu poszedlbys ze mna do piekla?

Gość hm ale zle Tobie jest samemu
szukasz kobiety z charaketerm, charyzma i zarem w oczach:P na ziemi takiej nie znajdziesz:p mowie Ci, pojdz za mna a przekonasz sie, ze jestem tym ta czego jakiej szukasz:P dobranoc whiskaczu:)