Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whiskacz bez litosci

zna kto taka kobiete?? takiej wlasnie szukam!!

Polecane posty

Gość smutnaopuszczona
Ktora Ta z włosami blond czy ta czarna????????

Gość dokad moj panie
:) i tak z rozbiegu? nie pytasz o wiek o przynaleznosc spoleczna a zabrac mnie chcesz tam, gdzie nie wie nikt?:) oczaruj, zaczaruj a mooze bezwiednie sie poddam:P

wiek nie m duzego znaczenia i tak wszycy pomrzemy:) jesli nie jetses stary wielorybem rozwalajacym sie na plazy, ani zdesperowana rozwodka/ mezatka z walkami na glowie... spoko skoro czytasz o czym sie tu pisze wiec oczekiwania znasz:P

Gość te napisane czy te
miedzy wierszami zawarte:P jestem stara i brzydka, nie lubie smazyc sie na plzy z wiadomych względów ale wałków na głowie nigdy nie miałam:p wiesz jak to jest> takie powiedzenie" Na głupiej... Chyba nie spełniam twoich oczekiwań:( a poświeciłam tobie tyle czasu:( Co teraz bedzie?

Gość od 25.07 godz22,24
dzis 31:P to juz szesc dni a Ty mi teraz mowisz, ze bedzie NIC:D staram sie pokazac z jak najlepszej strony:P słowa składam, wysiłek intelektualny wkładam, zeby proza choc z marnym ale jednak skutkiem, przypominała zdania złożone a tu okazuje sie, ze On tez moich oczekiwan nie spelnia:P kafe potrafi robic nie tylko widez mozgow ale nabiajc zaraz potem te wode w butelke szukaj dalej swojej idealnej:) milego klikania

trudni cie wylapac skoro mzieniasz nicki jak kameleon kolory:P czytasz miedzy slowami a nie czytasz ze zrozumieniem?? nie doszukuj sie ukrytychg tresci zwracaj uwage na wszystkie slowa przynajmnij dzieki tobie zabawnie bylo:P

Gość spiochu Ty
tez robie literowki bo mam te dysfunkcje :Pz czytania ze zrozumieniem tez nie blyszcze:P z tym trudno mnie wylowic to chyba zart:P nie ma tu nikogo innego przeciez. nie bede cie juz soba absorbowac:) baw sie dobrze whiskaczu:):)

Gość trudno, nuda tez jest potrzebn
nie zamierzam cie bawic :P ogol sie, wykap, piekna noc, wyjdz na miasto, popatrz w niebo a moz gwiazka spadnie albo amor strzala cie przydyba. nie siedz tak i nie pisz, ze nuda:O inteligentni ludzie sie nie nudza, podobno:D http://www.youtube.com/watch?v=O8SW6tiveLM

nie wyjde bo jetsem w dobrowolnym areszcie domowym a tak powaznie do miasta ma pare kilometrow a transportunie ma juz o tej porze, zreszta oszczedzam i kontroluje wydatki bo mam cele do osiagniecia a pieneidzy niestety nigdy dosc wiec zostaje mi gg i kafe:P

Gość uwielbiam biegac na bosaka
migrowales za praca, pewnie jakis czas jestes na wygnaniu, rozumiem juz dlaczego jestes samotny:) chociaz pewnie jakis przyjaciol, znajomych tam na miejscu masz:)tylko, ze to nie to samo co ziomki:)siedzisz dzis na kompie, znaczy tak lubisz:) zycie cie zmusilodo wyjazdu, czy proznosc, zeby miec wiecej?

ani to, ani to, ani to:P jestem tu tylko na miesiac czylijeszcze 3 tygodnie owiedzam przyjaciol i zarazem dorabiam sobie u nich zeby moc w polsce zainwestowac w siebie a nudze sie poniewaz caly dzien lamania jezyka po angielsku naprawde moze zmeczyc tym bardziej ze ma pewne braki i czasami mi z tym zle wiec troche relaksu dobrze robi:) a samotny jestem zupelnie z innego powodu byz moze pzrz moja kiedys naiwnosc byc moze przez dobre serce dlatego etraz sie zrobilem troche skurwielowatym skurwielem i ma wyjebane na wszytkich zlych ludzi heh

Gość uwielbiam biegac na bosaka
inwestycja w siebie to jedyne co poplaca:) chociaz... nie, chyba sie nie spotkalismy wczesniej:) skad taka mysl? podaj inny nik to powiem ci, czy juz pisalismy:P

Gość Whisky bez litosci
napisz skad jestes to powiem ci czy juz pisalismy:) no i pochwal sie swoim czarnym nickiem:) moje akurat wszystkie podobne;)

Gość nie mam czarnego niku
skad jestem? z kafeterii:P znaki sczegolne? chaos na i w glowie:P nic wiecej nie powiem:P

nie:P to prawda niestety nie mam czarnego niku i porzadku w glowie tez. powinnam juz cie opuscic i nie draznic:) wracaj szybko do pl i realizuj swoje podniebne marzenia:) 🖐️

szkoda ze z glupoty sie nie wyrasta:P moze mialabym jakies szanse, marne bo marne ale zawsze, prawda?

Gość z cyyyjankiem poprosze
:D dosadnie ujete. milego niedzielnego popoludnia, mezczyzno bez litosci pa

Gość z cyyyjankiem poprosze
co za ludzie😭 skasowali temat i nie mam gdzie dokazywac nie jest to mily dzien, whiskaczu, oj nie:D chyab wyjde na spacer, moze pojdziesz ze mna?