Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whiskacz bez litosci

zna kto taka kobiete?? takiej wlasnie szukam!!

Polecane posty

Gość godzina tez nas dzieli
wiec trudno bedzie nam sie zgrac:) nie myslam, ze to napisze ale nudda na kafe. pora sie przewietrzyc tylko tak jakos dziwnie wyjsc samej w niedzieln, piekny dzien i patrzec na pary obejmujace sie, tulace, smiejace i trajkaczace. tez czasem dopadaja cie takie jak mnie taeraz mysli? pewnie tak, tylko nie przynasz sie do tego, bo facetowi trudno przyznac sie do tego, ze tez chcialby i teskni do bliskosci ech

wiec idz nad wode zamocz dlonie , zdejm buty i zacznij chodzic boso, przytul sie do drzewa, poloz sie w trawie i wsluchaj w spiew ptakow i w zycie tetniace do okola, nie jestesmy samotni:)

Gość wiesz ze tak robie i to jest
wlasnie samotnosc:) lubie ja ale czlowiek nie powinien byc sam. nie musze chyba pisac dlaczego :)

Gość Whiskacz bezlitosci
dlaczego czlowiek nie powinien byc sam??

Gość wczoraj pisalam na kilku
tematach, tu tez pisalam, ze biegam na bosaka, tylko skad ty mozesz widziec, ze po lakach, sadach, parku:) przedkladam wszystko inne ponad kontakt z natura:)dlatego napisalam, ze wiesz, ze przytulam sie do drzew, itd.. dlaczego czlowiek nie powinien byc sam? po prostu nie powinien, kazdy potrzebuje kogos bliskiego, nie mysle tu o rodzicach, rodzenstwie, znajomych, przyjaciel to tez przyjaciel:) potrzebujemy tej drugiej osoby po to, zeby tesknic, miec do kogo wracac po pracy np:) dlaczego szukasz kobiety? :)

dlaczego kobiety szukam ja?? z pewnoscia z calkowicie innego powodu dla ktorego ty szukasz faceta:P ech...zeby miec dla kogo sie w zyciu starac, pewnie chodzi tez o pewne braki emocjonalne;P:P:P

Gość ech ty braku emocjonalny
szukam faceta? tak:P widzisz wiecej niz ja mysle:) hm...chyba mnie rozgryzles:D

jestem wyluzowany od wczoraj ale wybacz nie lubie kiedy mi kto probuje wspolczuc, to jakby zamach na moja meskosc:P a meski znaczy twardy:) swietnie sobie sam daje rade:) ale mila jestes:)

Gość ech ty braku emocjonalny
zabrzamialo jak wspolczuje Tobie? nie odgadles moich intencji:) dobrze:) swietnie sobie radzisz, nie potrzebujesz rozwselacza w mojej skromnej osobie, zostawiam, bede zagladac, gdyby jednak Twoje twarde , meskie serce zmieklo:) 🖐️

Gość jestes whiskaczu
? bo tak sobie przypomnialam, napomknales o tym, ze moze juz pisalismy:) skoro tak myslisz to powinienes miec moj mail. ja pisalam tylko z mailem zaczynajcym sie na c:D

Gość ukrywam sie przed swiatem
:) sympatyczna? raczej nieznosna jestem:P teskniles?

:P jak milo przeczytac M O Z E to zawsze cos:) gorzej byloby gdybys zapomnial o swoim topiku i moj wpis na koncu:P

Nie nalegaj:)

Żadnego. Nie mam awaryjnego maila:) nie chce tutaj podawac bo nie mam co:) chyba ze Ty podasz swoj;)

dobranoc:)