Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynnjikaa

Mamy pomozcie mi napisac CV?

Polecane posty

Gość martynnjikaa

Mam problem jak to napisac.Zaczynam szukac pracy i muszze proznosic CV. Ale teraz jestem na Wychowawczym i niewiem jak to ujac.Bo tak to wiem jak to napisac.hELP.

Gość mogę ci pomóc
bardzo chętnie

Obecnie przebywam lub jestem na urlopie wychowawczym.

Gość martynnjikaa
jAK TO CALOSC NAPISAC. Jak ja szlam do pracy to bylo jakies 5 lat temu.Czy zmeinily sie sposoby pisania Cv? Jak byl tak napisala z czego pamietam. DANE OSOBOWE: Imie nazwizko: DAta urodzenia: Adres: Tel: WYKSZTALCENIE: 1991-1999- Szkola podstawowa N.12 Rzeszow 1999-2004-Liceum Ogolnoksztalcace w Rzeszowie 2007-2009- Policelane Studium Zawodowe kierunke Administracja PRZEBIEG PRACY ZAWODOWEJ ?? Od maja 2005 zaczelam pacowac do - w marcu 2009 roku uordzilam dziecko. I od 16.wrzesnia 2009 rok jestem na wychowawczym i JAK TO NAPISAC? I co jeszzce sie pisalo w CV. Dodam ze to jest praca na produkcji.

Wpisz sobie w google CV, wyskoczy milion pięćset stron z gotowymi CV, na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Gość Nika1222
mam problem z napisaniem cv... Nie mogę odszukać takiego wzoru jak potrzebuje jest to monter fasad... proszę o pomoc

Gość matki są głupie
skoro nawet cv nie potrafisz napisac tłumoku to co ty chcesz robic:o dlaczego wiekszosci kobiet ciąża niszczy mózg

Gość Nika1222
do mnie to było...?

Gość Nika1222
...??