Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goracaczekolada

Czy jestem w ciazy??

Polecane posty

Gość goracaczekolada

Mam problem. Kochałam się ze swoim chłopakiem bez gumek i on sie we mnie spuscił nie mam miesiaczki,która powinna sie pojawic 3/4 chcoc nie mam regolarnego okresu ale tak zakładam, do tej pory nie mam okresu boje się ze jestemn w ciazy. Mam wzdecia i boli mnie w okolicach zołądka. Moj chlopak mówi ze to moze byc stres bo w czesniej w czerwcu miałam ich duzo poprawy i tp nom i ostatnio jescze strasznie się kłucilismy i ja to bardzo przezywałam czy to moze byc przczyna braku okresu ???

Gość majne gitteeee
czy my tu jestesmy jasnowidzami???????????????? skad mamy wiedziec co tam masz w swojej pipie ?????? zrob test dziewczyno!!!!!!

Gość pewnie jesteś - do tego
właśnie służy seks bez zabezpieczenia. Gratulacje. Tyle czasu brak okresu a ty testu żadnego nie zrobiłaś?

mnie piersi bolały i to był pierwszy i w zasadzie jedyny objaw mojej ciąży. a kiedy miałaś ostatni okres? kiedy był stosunek bez zabezpieczenia? i co oznacza 3/4? 3/4 lipca czy 3-4 dni temu?

Gość goracaczekolada
raz mi się zdazylo ze w cale niemiałam 1 miesiaca, poza tym strasznie się boje

tak stres może być przyczyna spóźniającego sie okresu ale nie wiesz czy stosunek był w dni płodne czy niepłodne więc radze zrobić test...

Gość Oj weź
się nie zesraj, jak dupczyć to się nie bałaś. Idź po test do apteki tłuoku. XXI w, a te nie wiedzą co to antykoncepcja.

Gość pewnie jesteś - do tego
bojaźń nie jest objawem ciąży :) Dlaczego myślisz i obawiasz się ciąży po a nie przed stosunkiem? Dlaczego nie zabezpieczyłaś się? Sądzisz że dziecko będzie tańsze od gumki?

zrób ten test i przestań się bać. jak jesteś w ciąży to czy go zrobisz czy nie i tak w niej będziesz a przynajmniej przestaniesz okresu wypatrywać.

Gość goracaczekolada
ja tu nie potrzebuje krytyki wiem ze zle zropbiłam 3/4 licpa spodziewnay okres poza tym kalendarzyk wyliczył mi ze 20 miałam ostatni dni płodne wiec nie wiem ale w tedy się partner we mnie nie spuscił tylko poza mna

Gość majne gitteeee
zupelnie niedorosla osoba - a do sexu tym bardziej... jeszcze to slownictwo-- spuscil sie...... boze, widzisz i nie grzmisz !!!!!

Gość goracaczekolada
zrobie spobie tes ale czy jest prawdopodobienstwo duze ze jestem w ciazy ??

skoro masz nieregularne cykle to takie wyliczanie z kalendarzyka możesz sobie o kant...rozbić. niestety ale nie wyliczysz owulacji, bo skąd pewność że ten cykl nie miał być np 28 dniowy? albo i 24? nie wiesz tego. ja też liczyłam ze mam długie cykle (przed zajściem w ciążę miałam 38 dniowy) a zaszłam w ciażę z seksu pomiędzy 2 a 4 dniem cyklu (podczas trwania krwawienia), co znaczy że ten cykl miał być bardzo krótki! z tym że ja w ciaże zajść chciałam (co prawda plany na starania były za 5 miesięcy,ale zaszłam po prostu troszkę szybciej niż planowałam:P)

Gość ala ma kotaa
Tak możesz być w ciąży, a taki kalendarzyk który liczy dni płodne i niepłodne to juz w ogóle absurd! Jedynie jeśli się obserwujesz możesz to określić.

ja powinnam mieć dni płodne kilka dni pozniej, tez nie bylo do srodka a efekt tego seksiku lezy przy cycu wlasnie :)

Gość goracaczekolada
20 w mnie nie pozniej juz tak bo uwazalismy ze nie ejstem płodna

jezeli nie masz regularnego cyklu to nie mozesz byc pewna czy milas dni plodne czy nie bo wtedy metoda kalendarzykowa odpada wiec wszystko mozliwe ale najlepiej przekonasz sie jak zrobisz test

Gość goracaczekolada
ale jest szansa ze stres

spoznia ci sie okres 3 tydzien szansa jest ze stres ale troszke za dlugo mi kiedys przez stres spoznil sie 2 tyg nie dluzej wiec najlepiej bd jak zrobisz test... jak zrobisz test bd czekala daj znac jaki jest wynik

Gość Poziomeczka667
Rany, dziewczyno! "Ale jest szansa,że to stres?" - co za pytania. Tak, jest, ale równie duża szansa ,że to ciąża. Wystarczy,że owulacja Ci się przesunęła, kalendarzyki w takim przypadku nic nie pokazują. Zrób test.