Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem co powiedziecc

co sądzicie otym zdjęcoiu

Polecane posty

Sądzę,że rodzice tego dziecka są nieodpowiedzialnymi idiotami ! Dziecko niecałe 5 lat,wymalowane,jakby miało z 15 !

Gość przesliczna dziewczynka

Gość ludzie sa walnieci na prawde
kurwa pedofilem nie jestem ale swoje pomyslalem patrzac na to zdjecie ;/ po co rodzice robia tak malemu dzieku taka sesje, przy tym postarzajac dziecko ;/

bo mi sie kojarzy ze stylizacja na Hepbern czy cos w tym stylu normalnie nie moge powiedzie c czy mi sie podoba czy nie no ale obojetnie obok nie mozna przejcs ?

Gość dsgzfdxra
śliczna ale wygląda na dziewczynę 18 letnią... szok

Gość kamila i34
Nie nakrecajcie sie tak,to tylko photoshop :D A dziewczynka faktycznie piekna,moze bez tej stylizacji bylaby bardziej naturalna ale zabronic ludziom nie mozna.

Gość biedroneczkakaka
dziecko szczescia:)

jednak to zdjecie mi sie podoba :) nie powiedziałabym ze to stara malenka tak sie okresla inny typ tu po prostu jest piekna stylizacja spotegowana czarno -białym zdjeciem

Gość malinowapasja
Wgle po co zdjecia dzieci umieszczac na jakiejs stronie ktora przypomnia "fotke.pl" ktora moze byc ogladana przez pedofilów;/

Świetne zdjęcie, dziewczynka piękna, ale makijaż u czterolatki jest niesmaczny :( Ostatecznie mogę zrozumieć powiedzmy na turnieju tańca towarzyskiego, bo tak te dziewczynki tam wyglądają, ale nie na zwykłym zdjęciu. Stylizację też trzeba do wieku dobrać. A tej małej wcale tego makijażu nie trzeba.

Jakby nie było napisane ile ma lat, to można by pomyśleć, że ma ok 25 lat i zdjęcie było robione w latach 50-60tych, a nawet wcześniej. Lubię zdjęcia retro, styl vintage, ale patrząc na tę czterolatkę, to mam mieszane uczucia.

Gość trrradycja
Nie popieram takich pomysłów. Dziecko to jest dziecko i ma wygladać jak dziecko, a nie jak stara maleńka. Od jednej sesji nic jej sie nie stanie, ale podejrzewam, że rodzice mają jakieś ambicje wobec tej dziewczynki i jej pokiełbaszą we łbie swoimi wspaniałymi pomysłami

Gość nunino
lolitka