Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszakowa pluszaczka

Dlaczego przestał sie odzywac z dnia na dzien??

Polecane posty

a moze wrocił do zony... nie wierze w to , ze z dnia na dzien odpuscił... przeciez zaraz po spotkaniu gdy ode mnie jechał mogł zaczac milczec... a dopiero po tym weekendzie wszystko sie spieprzyło

to zadna prowokacja !!!!

on do mnie jechał 500 km. nie ja do niego. a w jego miescie byłam kilkakrotnie bo mieszka w stolicy

czyli po 2 tyg. wskoczyłaś mu do łóżka na 4 dni? tzn. on do twojego jak rozumiem

Ale chyba nie chcesz powiedziec, ze z twojej miejscowosci do jego jest 500km;) poza tym co te km maja oznaczac, nawet jesli je wykrecil? czy to ma byc dowod na wielka milosc do Ciebie? :)

dzieli nas 450 km dokładnie... wydawało mi sie , ze skoro do mnie tyle km przejechał to to cos oznacza... ze mu zalezy... i nie nie spalismy ze soba...nie kochalismy sie... przyjechał do mnie ale przez pierwsze 3 dni mieszkał w hotelu dopiero potem stwierdziłam , ze nie ma sensu by placił za hotel skoro moze nocowac u mnie...

no wiec skoro wasza miasta sa oddalone o 450km, a Ty bylas rowniez w jego miescie, to dlaczego piszesz, ze Ty dla niego nie pokonalas tej samej ilosci km? :o

nie byłam u niego... ale ogolnie w warszawie... przed tym jak sie poznalismy...nawet moja matka go poznała(mieszkam z rodzicami)... naprawde myslałam , ze cos z tego bedzie... nie wiem gdzie popełniłam blad... mielismy sie spotkac w ten czwartek... byc moze rzeczywiscie byłam zbyt natretna... tyle , ze po prostu sie martwiłam... tak nagle zaczał milczec , ze myslałam , iz cos sie stało... jeszce wczoraj dzwoniłam do niego odebrał, mowił , ze wieczorem oddzwoni ...ale cisza... głucha cisza... wylaczył tel. miałam nadzieje , ze dzis jak odpocznie , wyspi sie napisze choc smsa albo e maila ale tez nic.

no wiec on w Twoim miescie skladal wniosek rozwodowy, mimo ze mieszka w Warszawie? troche bez sensu chyba......... :o

mizantropka--- przeciez napisałam ze ja byłam w stolicy nim sie poznalismy... nie jechałam do niego0 tylko on przyjechał do mnie

nie w moim a w olsztynie... to dosc zakrecone... mieszka w warszawie ale zameldowany jest w olsztynie i tam tez składał wniosek rozwód... razem z nim byłam , gdy do mnie przyjechał zaproponował bym sie z nim wybrała, wiec pojechalismy i z powrotem wrocilismy nad morze ( tu mieszkam)

No wlasnie, w takim razie jak moglas widziec na wlasne oczy, ze on skladal wniosek o rozwod? Chyba, ze skladal go w Twoim miescie, co jest bez sensu jakby

Gość happy end-I hope so
hmm, dziwna sytuacja... autorka chyba się nieco pogubiła w swoich wymysłach... byliście razem, zawieźć wniosek rozwodowy? a przecież napisałaś, że to on był u Ciebie, nie Ty u niego, więc gdzie on składał ten wniosek? po co wymyślać tak marną prowo...?

Gość happy end-I hope so
to chyba jeszcze gorzej... bo wygląda na to, że on wcale nie pędził te 500 km do Ciebie, tylko miał interes w tej wizycie, a Ty byłaś do niej miłym dodatkiem...

Annonim---> własnie chodzi o to , ze ten facet jest naprawde super, bynajmniej tak mi sie wydawało poki nie przestał milczec;) nie był moze super przystojny, raczej przecietny mezczyzna z brzuszkiem piwnym;) ujęło mnie w nim to , ze jest cholernie inteligentny... z poczuciem humoru, mozna z nim bylo porozmawiac o wszystkim... o muzyce, filmie, motoryzacji i pieczeniu babeczek...;) przez telefon moglismy rozmawiac godzinami, a gdy sie spotkalismy miałam wrazenie , ze znamy sie kilka lat... jest zabawny pała intelektem, zadbany... bardzo dojrzały...szkoda , ze tak to wyszło, bo miałam nadzieje na cos wiecej

wiesz co autorka... przeczytaj swoj pierwszy post, w ktorym piszesz, ze widzialas sie z nim raz. a z dalszych twoich postow wynika, ze widzialas sie z nim co najmniej kilka razy wlaczywszy w to sniadania do lozka, o ktorych piszesz oraz podroz do olsztyna. kupy ani dupy twoja historia nie trzyma sie :o :D

Gość pała intelektem
chyba pała mu pała raczej, hhahhhahahhahahahahhahaha

moze rzeczywiscie byłam miłym dodatkiem do tej jego wyprawy... szczerze powiedziawszy nic juz nie wiem , jestem w kropce.. oczekiwałam od niego tylko szczerosci, a on nawet nie napisał "pocałuj mnie w dupe , koniec znajomosci"... nic.. zupełnie nic... zrobił nadzieje i kamień w wode...po prostu przepadł... nie odezwe sie juz do niego... nie zrobie z siebie wiekszej desperatki niz byłam;) jednak wciaz mam nadzieje , ze sie odezwie... ze przemysli, ze jednak mu zalezy i zaproponuje kolejne spotkanie...

napisałam , ze raz w takiej kwestii , ze raz do mnie przyjechał ogolnie... a widzielismy sie kilka dni... o to mi chodziło. przepraszam jezeli pisze troszke niezrozumiale ale sama nie wiem co mam o tym wszystkim myslec:(

a "pała intelektem" to metafora

Gość pała intelektem
jasne juz to widze-ty dzieciak, mieszkasz z rodzicami i przyjezdza obcy fagas, 20 lat starszy od ciebie i spi u ciebie, oczywiscie!!!!!

Nawet nie wiem co zrobiłam nie tak:( pomozcie... błagam

nedzna prowokacja :D taaa, Twoja matka z radoscia na kilka dni przyjmie w domu obcego faceta pewnie niewiele mlodszego od niej, ktory do tego jest zonaty :D wez co dziewcze........ :D :D

Nie musicie mi wierzyc w zadne moje słowo... wszystko to co napisałam jest najszczersza prawda i to , ze co 3 osoba tutaj pisze prowokacje nie oznacza , ze ja tez to robie... napisałam jak jest bo nie wiem kompletnie co mam dalej robic... czy dzwonic do niego czy tez zaczac milczec i dac sobie spokoj, nic juz nie wiem:(