Gość Tosia540 Napisano Kwiecień 29, 2019 Ja całkiem zrezygnowałam z hormonów, po urodzeniu dziecka przeszłam na naturalną antykoncepcję komputer cyklu myway, którym wyznaczam sobie dni płodne i wiem kiedy muszę się bezwzględnie zabezpieczać, przynajmniej mam poczucie że się nie truje. Komputer kupiłam na stronie naturalnaplodnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzwonnka Napisano Kwiecień 30, 2019 Zerknij sobie do intymnosc pl - zamawiałam w tym sklepie. Nie wiem czy są w aptekach. Pytałam sie jakiś czas temu w dwóch ale ani w jednej ani w drugiej nie było ( może ja tak trafiłam). Tabletki może nie są takie tanie oraz jest wiele tańszych środków ale tutaj masz przynajmniej pewność,że nie jest to oszukane oraz,ze na pewno zadziałaja. Jestem zdania,że lepiej jest dopłącić ale kupić sobie coś takiego działającego niż jakiś tani środek, bez żądnego działania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdagwiazd 0 Napisano Wrzesień 20, 2021 Gdzie kupujecie ten libido therapy? Bo szukam właśnie w sieci ale nie jestem w stanie znaleźć... Również szukam zamiennika dla asequrelli ;/ Nie sa tak sktueczne jak podają w reklamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach