Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mętlik w głowie, w życiu, wszę

problem z mężem

Polecane posty

ja nei maiałbym nic przeciwko wprowadzeniu się do domu w ieku 35-40 lat a dzieci niech ida na swoje:)

Gość matacz...
jak tu słusznie zauwazyła pewna userka Ty dom budujesz jednak dla siebie , nie dla rodziny , ty rodziny nie masz , masz tylko mezą i owo parcie na ów dom !

mąż to też rodzina żeby rodzina była szczesliwa ,to każdy z członków musi być zadowolony więc również ja. tym samym moje szczęscie to też szczęscie rodziny

Gość matacz...
no tak , ale jak maż na budowe domu nie bedzie miał ochoty , to twoje szczescie prysnie ! zatem mus on sie dostosowac by ciebie uszczesliwic , a co za czym idzie siebie nie bardzo ...:)

no więc właśnie moja rola musi polegac na tym, żeby go przekonać żeby chciał tego co ja miałam nadzieję, ż ektoś mi podpowie jakiego fortelu użyć, al e tu to raczej każdy tylko zniechęcać potrafi, a jak się prosi o konkretna pomoc to klapa

Gość SYNOWA11
ja mam to samo!!!!!!!!!zyc mi sie nie chce juz. dzien w dzien tesciwqoie, ktorzy niszzca mi amlzenstwo a maz nieugiety ktory za cholere nie chce sie budowac!!!

Gość matacz...
przeciez dałem ci wętkę ! ...ale ty chcesz rybe !! Mąz musi widziec , ze was na ten dom stać ! to co Ty robisz w zadnym razie go nie przekona do tego by sie budować tak jak ty to sobie obmysliłaś - wybacz , ale twoje wizja budowy jest durna !! ty nie chcesz nic budowac ! ty chcesz oszczedzac 10 lat ! wiec najpierw zaoszczedz , a potem przekonuj meza na ową budowe .