Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonik baloniasty

tabletki anty a powrót do "normy" ?????

Polecane posty

Gość balonik baloniasty

biorę tabletki antykoncepcyjne od prawie roku (aktualnie regulon) i ZAWSZE po około dwóch tygodniach brania tabletek zaczynam zatrzymywać w organizmie wodę :( Wyglądam dużo grubiej niestety;/ Dlatego ostatnio zrobiłam przerwę między dwoma opakowaniami gdyż jadę nad morze i chcę mieć normalny szczupły brzuszek. Ale mimo iż nie brałam tabletek to znowu spuchłam :( Tabletki ponownie wzięłam w niedziele ale tu moje pytanie...czy jest szansa że organizm się "przestawi " znowu w tydzień i waga wróci do normy????

szanse są marne...organizm wraca do CAŁKOWITEJ równowagi po co najmniej roku ale próbuj może akurat u ciebie będzie inaczej :)

Gość tajasne
a bez tabletek tez puchłas?

Gość balonik baloniasty
tak ja wiem ale nie brałam tabletek tylko dwa tygodnie :( a mimo to woda nadal się zatrzymuje:(:(:(:(

Gość nicoll72
ja też strasznie "spuchłam ' po tabsach biorę już 4 rok cilest. ale słyszałam w radiu reklamę o jakichś tabletkach regulujących wodę w organizmie w trakcie brania pigułek i działają jescze osłonowo. nazywają się asecurella ale na razie nie dostałam ich w żadnej aptece.... a może u was jest bo interesuje mnie cena.

Gość tajasne
ok 13-14zł za opakowanie na 20 dni. ale na cuda nie licz :D jak puchłaś aż tak bardzo to po pierwsze - badanie nerek, po drugie - do lekarza po recepte na coś moczopędnego.

Może, jak już będziesz u gina to zapytaj czy nie mogłabyś zmienić na tabsy, które nie powodują zatrzymywania wody w organiźmie, np. yasmin, yaz, yasminelle.

Gość balonik baloniasty
yasmin brałam i też puchłam :(