Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabarabaran

czy mam szanse na ciaze przy takiej czestotkiwosci wspolzycia?

Polecane posty

Gość barabarabarabaran

kochamy sie z chlopakiem srednio 2 razy w tygodniu, gdy czuje ze mam sluz plodny kochamy sie codzien gdy on jest. czy mam szanse na ciaze?

Gość KAPUŚCIANKA83
masz :D

Gość najlepeij to uprawiaj
przytulanko co 11 h 39 min. 45 sekund :classic_cool:

Gość barabarabarabaran
a czy to normalne ze prawie zawsze wyplywa ze mnie jego sperma zaraz gdy wyjdzie ze mnie? bo czasem jak jest bardzo gleboko to wyplywa az za pare godzin lub na nastepny dzien.

Gość ja zaszlam
przy 3 stosunkach w trakcie cyklu,gdzie jeden byl w czasie gdy mialam @ dostac....

Gość to pomagaaaa
aby sperma nie wypływała to należy przez dzień po stosunku leżeć z nogami założonymi na żyrandol

Gość a ja zaszlam
przy jednym i to w dzien kiedy mi sie konczyl okres wiec roznie moze byc, a i niby sluz plodny pojawil sie gdzies ok 16 dnia cyklu

Gość barabarabarabaran
mi sluz plodny pojawia sie zaraz po okresie . a cykl mam 27 dni a 28 dostaje okres regularnie

Gość barabarabarabaran
up up prosadyze o rady

ja tez mialam problem z zajsciem w ciąże, brałam rózne witaminy, mąż również. stosowalismy testy owulacyjne i w samym epicentrum jajeczkowania kochalismy się i nic. kiedys usłyszałam od znajomej, ze najlepiej dojsc w tym samym momencie albo kobieta kilka sekund po orgaźmie faceta. w czasie orgazmu szyjka macicy ma skurcze co pomaga plemnikom na dostanie się do macicy. tak tez zrobilismy. po seksie gdy mąz brał prysznic ja lezalam z nogami opartymi o scianę przez jakies 15 minut:) okresu juz nie dostałam:) po 42 tygodniach urodziłam śliczną córcię:)

Nam pomogła zmiana pozycji, oraz leżenie z uniesioną miednicą "po" a potem na brzuchu - mam lekkie tyłozgięcie macicy i wyczytałam gdzieś że to pomaga nasieniu dotrzeć do szyjki. Śmiać mi się chciało jak to czytałam, ale postanowiłam spróbować i udało się :) Staraliśmy się wcześniej około 7 miesięcy, rodzę za 3 tygodnie!