Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

No to pięknie ;) Wystarczy wyskoczyć na parę godzin a tu taka partia sprzątnięta sprzed nosa ;) Na chwilę was zostawić nie można. Człowiek powinien przed kompem siedzieć a nie rozwijać się intelektualnie, wtedy miałby jakieś szanse ;) Marne, bo marne, ale zawsze...

dzis w nocy beda widoczne na niebie spadające persenidy, polecam oglądać to piękne zjawisko :)

Hej! O nie, ja taka łatwa nie jestem :p Nie piszę na gg po pierwszym zaproszeniu, w dodatku: też dawaj na gg :p Musisz mnie zaprosić do swojego gg-świata grą wstępną. Nie musi być długa, ale skuteczna ;) Tak, żebym napisała. Dobre to, że pierwsza randka po udanym seksie :) Widać, że znasz się na rzeczy:P

Lady P czyli stosujesz metode kury :) uciekająca kura przed kogutem mysli "jeszcze jedno okrążenie i mu sie oddam "

Jestem jestem- przyziemnie obowiązki domowe mnie zatrzymały. Anulka- film bardzo fajny, tylko dużo się biją a ja nie lubię. Zamykałam trochę oczy jak było najgorzej, nie było wtedy dialogów, bo i co tu gadać jak się kogoś po mordzie leje, więc łapałam wszystko. Film rewelacja, nie będę opowiadała fabuły, bo musicie sami zobaczyć. Leonardo di Caprio świetny, cały czas miałam jego obraz w głowie jako lalusia z Titanica. Teraz pozbyłam się tego obrazu zupełnie. Gra rewelacyjnie. Dzisiaj słyszałam w radiu, że większość scen była normalnie kręcona np. super sceny walki, gdzie nie działa grawitacja a tylko w ostateczności coś było robione komputerowo. Tym bardziej szacun. Whiskaczu, jako DJ pewnie grasz rewelacyjnie. Czy to na nerwach, czy to podczas gry wstępnej ;)

kurcze musze jednak isc na ten film, widzialam zwiastuny i mnie już wtedy zainteresował

Whiskaczu, jako DJ pewnie grasz rewelacyjnie. Czy to na nerwach, czy to podczas gry wstępnej nie mnie to oceniac w kazdy wypadku staram sie i w kazdym wypadku dobrze poczuc jednosc z druga strona, procz gry na nerwach:P:P:P

Incepcja Ja mam wąski zakres filmów, które mogę oglądać w całości- nie mogą się bić, zabijać, torturować, robić krzywdy kobietom i dzieciom. Więc zostaje niewiele ;)

Oj nie zauwazyłam, że popełniłeś dwa wpisy. Czy ta jedność to może być zestrojenie? Dobrze kombinuję? :p

dzis zastanawialem sie nad 1 rzecza skad sie biora fale morskie...? jakos nie satysfakcjonuje wytlumaczenie ze to przyciaganie ksiezycowe je powoduje raczej wytlumaczylem sobie to pulsowaniem ziemii z pewna czestotliwoscia , a te pulsowanie moze byc przenoszone z bardzo duzej powierzchni dna oceanicznego gdzie woda znajduje sie duzo blizej jadra ziemii mysle ze dlatego na ocxeanach fale sa naprawde wysokie a opadaja blizej ladu na plyciznie ;) dobrze kombinuje??

Nie zrozumiałam co o mnie dobrze świadczy. Rozwiń temat. Nigdy się nie zastanawiałam skąd się biorą morskie fale. Byłam w tym roku nad morzem i przez dwa dni woda miała 22 stopnie, był lekki wiatr i piękne fale, które iskrzyły w słońcu. Coś niesamowitego. Jestem nad polskim morzem co roku i czegoś takiego jeszcze nie widziałam.

Gość heloooo
nie mogą się bić, zabijać, torturować, robić krzywdy kobietom i dzieciom. to dobrze o Tobie swiadczy:) czasmi morskie fale goni wiatr , wtedy sa wyzsze i silniejsze nie wiem czy mam racje, to tylko teoria, ale wydaje mi sie bardziej sluszna koncepcja niz wytlumaczenie tego przyciaganiem ksiezycowym

Gość heloooo
wiec po grze wstepnej pozwolisz zaprosic sie na gg??

Wróciłam i co widzę- Whiskacz z Anulą zaginęli w akcji? Coś my się zebrać nie możemy ;)

Gość monndre posuniecie
whiskaczu

Ja tylko prysznic. prosze mnie nie strofować, bo się zamknę w sobie i dopiero będzie ;) Ja wrażliwa jestem ;)