Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamawiktorkowa159

pytanie do mam które karmią tylko słoiczkami

Polecane posty

Gość tajasne
a wy sie przejmujecie tym co ona pisze :) toć od razu widać ze to jakis rpojekt kafeteryjny tylko po to stwoerzony żeby wam podopierdzielać :)

ja nie mam nic przeciwko słoiczkom - wg mnie jest tam wszystko czego dziecko potrzebuje, a gdyby były naszpikowane konserwantami to po otwarciu mogłyby stać w lodówce z kilka tygodni a nie 48h. Ale....swojemu dziecku gotuje sama. Mam przyjemne wspomnienia z dzieciństwa, gdy mama gotowała dla mnie i siostry. Wymyślała jakieś kolorowe kanapeczki, urozmaicone obiady....i chce żeby mojemu dziecku tak samo kojarzyły się posiłki.

Gość yterunka
Wlasnie, sloiczki to taka jednolita breja. Mnie sie niedobrze robi jak na to patrze. A jedzenie powinno kojarzyc sie z czyms przyjemnym, pachnacym. Ja swoim dzieciom jak robie kanapki to ukladam z tego buzie, pociag albo autko. Obiad tez zawsze ciekawie i fajnie podany. Dzieciaki maja radoche i jedza wszystko. Sloiczki sa dobre gdzies w podrozy ale na codzien nie.

do mama 11,5 miesiecznego synka - bingo - lepiej bym tego nie ptrafiła ująć. Dziekuję

do straszny_kocur nie powinnaś podchodzić do tego że posiłek to przyjemność :) jedzenie jest potrzebne do życia, powinno być w odpowiednich proporcjach a jedzenie dla przyjemności prowadzi do przejadania się i do złych nawyków żywieniowych :)

Franko! Ależ to jedna z większych przyjemności życiowych (są jeszcze inne, hi, hi) :) No jak można traktować to jako nie przyjemność? Takie rolady, gulasz, pizza... Ach, dobrze, że już jestem po śniadaniu :)