Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k@feteri@

dlaczego SOLARÓWY, TIPSIARY I BLACHARY maja w zyciu latwiej

Polecane posty

Zastanawiam sie dlaczego takie panny maja w zyciu lzej. Sa zazwyczaj tepe, nie pracuja, nie ucza sie. Zajmuja sie jedyniem lapaniem faceta z kasa i autem. i co ????? i zazwyczaj im sie to udaje. zyja sobie bez trosko, jezdza dobrymi autami, maja kase, nie musza sie martwic o nic. dlaczego faceci z kasa nie chce miec w domu kobiety normalnej, ladnej, madrej , ktorej nie musieliby ciagle sponsorowac bo potrafi byc niezalezna.

Gość bla bla bla ......
Jak facet ma kasę woli sobie kupić posłuszną gąskę

Gość dgfsgrsrsrs
bo wszystko załatwiają dawaniem dupy

Gość kocurrrra
zainwestuj w siebie i złap takiego faceta :] ciężko jest pozbyć się kompleksów

Ja tam cieszę się, że właśnie taką nie jestem. Toż one są tylko do jednego...a wielbiciele ich to faceci bez ambicji...Kochana, nie chciałabyś takiego nawet kijem ruszyć. Chciałabyś być na każde zawołanie w wyrku takiego?

moja kolezanka zlapala takiego jednego na dziecko po 2 miesiacach znajomosci. teraz jezdzi super fura gdzie chce, on daje jej kase, ktora wydaje na co chce. troche jej zazdroszcze, ze ma wszystko, a z drugiej strony troche wspolczuje bo ona nie wiem , ze zanim ja poznal byl stalym bywalcem burdelu

Gość karmeneczek89
zazdrościsz czy co?

mieszkamy w niewielkim miescie. ona zawsze byla taka brzydka, szara myszka, ciagle siedziala w domu, nie znala ludzi. pozniej gdy pojechala do szkoly z internatem to sie wyrobila. solar, tipsy, przedluzone wlosy itp. dziewczyna nie do poznania. no i wkrotce go poznala gdy wywalili ja z tamtej szkoly. wszyscy o tym wiedza bo to taki miastowy cwaniaczek, no ale nikt jej wprost nie powie

Po tym co napisałaś , to juz na pewno nie ma czego zazdrościć...a potem stąd się biorą zdrady i rozwody..Wolalabym żyć w ubóstwie niż w dobrobycie bez żadnych praw.

Gość bla bla bla ......
Która by nie chciał być rozpieszcza i nie amrtwić się o fionanse, ale są ważniejsze rzeczy, pomyśl sobie, że w gruncie rzeczy nie chciałąbys być na jej miejscu. Dziewczyna do któej nikt nie ma szacunku

jaka panna taki facet - mysle, ze tylko faceci na ich poziomie sobie takie biora - przynajmniej ja sie z innym przypadkiem nei spotkalam

Chyba jesteś jeszcze dość młoda i stąd ta zazdrość o to łatwe życie. Pamiętaj, że ten luksus koleżanki to tylko otoczka, a z tym facetem trzeba dzielić życie.To dopiero tragedia.

Gość bla bla bla ......
cola nie lubisz pojechać nad morze i oglądać zachodu słońca, nie lubisz dostawać bukietów kwiatów, nie lubisz romantycznych kolacji, których nie musisz gotowac pieczałowicie sama przy kuchence ? Bo ja lubię :)

Gość bla bla bla ......
o takie rozpieszczanie mi chodziło :) a koleżance nie żałuj, tego typu szczęście jest kruche (podobno:P)

Gość bla bla bla ......
łatwiej nie znaczy lepiej

Chyba jesteś jeszcze dość młoda i stąd ta zazdrość o to łatwe życie. Pamiętaj, że ten luksus koleżanki to tylko otoczka, a z tym facetem trzeba dzielić życie.To dopiero tragedia.

Gość odp......
Bo sa ładne atrakcyjne, dbaja o siebie. Nie piszę o przesadnej opaleniźnie, ale lekko opalone ciało ładniej wygląda, tipsy tez sa cudowne, sama noszę od zawsze. Jednak to że jest ustawiona i ma wszystko to owszem fajnie ale powinna pomysleć o przyszłości. Teraz to ma a nie wiadomo co będzie kiedyś. Rozstanie sie z nim albo o n umrze i dziewczyna zostanie na lodzie. Kobieta zawsze powinna byc na tyle samodzielna że jak zostanie sama to da sobie radę - piszę to z własnego doświadczenia

A poza tym w życiu należy się tak ustawić, by być zupełnie niezależną.Należy liczyć tylko na siebie. Jaką gwarancję ma ta blachara, że on jej w końcu kiedyś nie pogoni albo co gorsza może umrzeć. I co wtedy? Bez szkoły i pracy na co ma szanse?

jestem mloda, a ona jeszcze mlodsza hehe no wiem, ze nie ma tak bardzo czego zazdroscic, ale jak widze ja odwalona za kierownica super auta i ten usmiech na twarzy i zadowolenie to przykro troche

no wlasnie o to mi chodzi, ze jest wiele ladnych i zadbanych dziewczyn, ktore nie wykorzystywaly by jego kasy. a jednak oni wola solary

Gość luluba
taka dziewucha moze sie dobrze ustawic. nie dosc, ze on wszystko sponsoruje to zawsze moze od niego ciagnac kase na lewo i odkladac. niezla sumke moga sobei w ten sposob odlozyc. jakby nie patrzec maja w zyciu latwiej

Gość huy7
do tipsiary wyzej- a powiedz jak wygladaja twoje naturalne paznokcie? bo slyszalam ze pod tipsami robia sie miekkie i po pewnym czasie robi sie normalny nablonek wielowarstwowy (fuj) iedys jednej znajomej zerwalo cos tipsa z paznokcia, ona tez od lat nosi, wszyscy chelismy zeby nam ten palec pokazala co tam pod spodem ma, ale krowa jedna, nie chciala :P :P pewnie to ohydnie wygladalo :P