Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k@feteri@

dlaczego SOLARÓWY, TIPSIARY I BLACHARY maja w zyciu latwiej

Polecane posty

Gość winstona zamyślona
myślicie, że życie z takim typkiem spod ciemnej gwiazdy jest łatwe ? nie. Nie ma czego zazdrościć. A kasa ? to jest rzecz do nabycia. I równie łatwo mozna ja stracic, jak sie ja zdobyło. A cóż, uśmiech na twarzy może i jest....ale pozory mylą. Życie z człowiekiem, który w nielegalny sposob zdobył pieniądze (miedzy innymi, bo zawsze jest jakas przykrywka tego np club, firma zajmujaca sie nieruchomosciami itd) jest ciężkie. Kobieta musi sie podporzadkowac takiemu facetowi, nigdy to nie moze sama decydowac, robic co chce. Wszyscy na Ciebie patrza i zadroszcza, jakie to ona ma piekne zycie, jezdzi super autami, ma kase na wszystko, fajny dom, przystojnego meza.....a co dzieje sie za murami domu to juz nikt nie wie...

Gość dojrzałakobieta1234..
Kobieta zawsze powinna być niezależna bo nigdy nie wiadomo co ją w życiu czeka. Trzeba dbac o własne interesy. Co do wyglądu zbyt mocna solarka owszem nie jest ładna ale co sie czepiacie tipsów. Dziwie sie kobietom które nie robią sobie paznokci. Mimo że oracuje w biurze to zawsze mam przedłuzone paznokcie, kiedys akrylem teraz tipsami i żelem kocham to i uwazam że jest super! Do pytania o stan własnych paznokci: Robie to od kilkunastu lat. nie interesuje mnie jakie mam własne paznokcie bo i tak zawsze bede nosic tipsy!

Gość huy7
najlepiej to bedziesz wygladac jako pomarszczona 70 letnia babcia z tipsami 🖐️ a czepiaja sie tipsow bo sa tandetne i sa symbolem blachar i solar itp

Gość mamograf
Bo faceci z kasa maja w domu porzadne kobiety a z blacharami sie tylko warza i je charataja.

Gość winstona zamyślona
mammograf nie do konca masz racje. Jestem od kilku lat w malzenstwie z mezczyzna bardzo bogatym. Ja nie zaliczam sie do blachar, tipsow nie nosze, a w solarium jeszcze nigdy nie byłam. A nie mam lekko.

zależy co sie komu podoba. Ja kocham tipsy. Kobieta z krótkimi nie pomalowanymi paznokciami to dla mnie kobieta której nie chce sie zadbać o siebie. Z długimi paznokciami można robic wszystko to kwestia przyzwyczajenia. Znałam nawet sprzątaczke która nosiła tipsy

Gość liseeeeeeeee
tipsy są obrzydliwe, kojarzą mi się z tanimi laskami, solarą, cichami a la prostytutka...

Gość taaaaaakkkk
moja kolezanka zlapala takiego jednego na dziecko po 2 miesiacach znajomosci. teraz jezdzi super fura gdzie chce, on daje jej kase, ktora wydaje na co chce. troche jej zazdroszcze, ze ma wszystko, a z drugiej strony troche wspolczuje bo ona nie wiem , ze zanim ja poznal byl stalym bywalcem burdelu Dokladnie ...

to ciekawe dlaczego prawie każda sobie robi tipsy do slubu a potem juz jakoś nie chce im sie dbac o siebie. cos co sie podoba komus nie musi sie podobać innym.

to taki ogolny obraz takich kobiet. blachary zazwyczaj zawsze sa spalone na solarium i maja dlugie tipsy. ale npo czy zwrocilyscie uwage na to, ze fceci czesto wiaza sie z kobietami, ktore ich poprostu wykorzystuja finansowo. ja w zyciu nie znizylabym sie do takiego poziomy, zeby prosic chlopaka o spodnie, o bluzke itp. dla mnie to zalosne. wolalabym sie zwrocic o to do wlasnej siostry lub matki bo to normalne u 2oletniej dziewczyny, ktora nie zarabia. faceci chyba lubia byc wykorzystywani, a moze czuja sie lepsi

Gość mojego kolege taka omotala i
specjalnie zaszla szybko w ciaze. teraz ciagle sie tylko kloca a on ja zdradza.

moja znajoma zaszla w ciaze po 2 miesiacach znajomosci!! no i tez specjalnie odstawila tabletki. wyczula kase to chciala sie ustawic

Gość mojego kolege taka omotala i
w jego przypadku bylo tak samo. klamala ze bierze tabletki.

no ale ona teraz beztrosko wydaje jego kase a ja siedzie na kafeterii. kto ma lepiej hehe

Gość tak see...
To zostań blacharą i juz nie płacz dziewczyno. Kafe Ci nie pomoże...

Gość nie będę ideałem
do fanki tipsów, dojrzałej kobiety: oglądałam program, w którym robili zwykłą kobietę na pono-laskę, przepis: -tapir na głowie -opalenizna -wypchane bimbały -k**ewskie ciuchy -i....tipsy ;] imasz całą klasę. tips są wstrętne, optycznie powiększają łapska, poza tym są po prosu brzydkie. a już najgorsze te z wzorkami, cyrkoniami i brokatem. no kicz. poza tym nuda nosić cały miesiąc te same paznokcie. wolę co dwa, trzy dni nowy kolor na paznokciach. a paznokcie mam takie, że koleżanki-tipsiary od zawsze mi ich zazdroszczą, pomimo, że nie są długie, wręcz przeciwnie, są krótkie, zawsze równo opiłowane, wypielęgnowane i pomalowane. a tipsiary, jak ty są leniwe i nie chce im się dbać o paznokcie, dlatego robią sobie sztuczne.

Gość wcale nie mają łatwiej hehehe
chyba ze szybciej znajda kogos do ruchania i wozenia samochodem. op to chodzi? poza tym nic nie maja. a zycie je jeszcze nauczy wartosci.

Gość znowu pada____________
dbaja o siebie i lubia siebie, co przeklada sie na ich zwiazek. sa zawsze zadowolone i usmiechniete, ciesza sie z wszystkiego, nie zadzieraja nosa ze sa lepsze w tym czy w tamtym. dlatego faceci lubia takie kobiety.

Gość LadyKier
Jaki facet ma gust, taką sobie dziewczynę znajdzie. A kto gustuje w tego typu panienkach, to pożal się boże kochanek.