fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi bardzo interesuje mnie twój wygląd:) Czy mógłbyś wysłać mi swoje zdj kafeterianka23@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SKARYFIKACJA 0 Napisano Lipiec 28, 2010 też jestem tego ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość analne przygody leviatana Napisano Lipiec 28, 2010 poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 28, 2010 kolejna laska z chcica.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 ewentualnie możemy wymienić się fotkami:) co ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość analne przygody leviatana Napisano Lipiec 28, 2010 te popaprana a gdzie ten blok ze stopki mozna znalezc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość analne przygody leviatana Napisano Lipiec 28, 2010 dobra ja Ci wysle zdjecie mojego rumaka a ty mozesz pokazac tyłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ana COCA cabana 0 Napisano Lipiec 28, 2010 LEWATYW sie nie interesuje płcią przeciwną ,przykro mi drogie panie..owszem podnieca go wasze bełkotanie o małych cyckach i krwi w kale -na takich atrakcjach to nawet skórą szarpnie ,ale tak to w głebi duszy nadal pozostaje jako homo-niewiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Bydgoszcz- jest tam tego pełno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 wydaje mi się, że Levvi udaje, że nie widzi tego topiku a szkoda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi :) to przynajmniej napisz, że nie wyślesz nie będę czekać w nieskończoność :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Lipiec 28, 2010 analne przygody-jestes jeszcze? pokazałabym ci fajne grafiti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 nie wysyłam fotek komuś kto ma 4 posty bo to prawdopodobnie próba wyłudzenia fotki ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi pewnie się boisz, że roześle Twoja fotkę każdemu :( naprawdę nikomu jej nie udostępnię, obiecuje. Jestem poważna kobieta, która chce zobaczyć jak wygląda taki miły facet ja ty :) i nic poza tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Lipiec 28, 2010 levvi a mi wyślesz? ja mam ponad 7000 postów :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi zawsze jak siedziałam na kafe to pisałam z pomarańczowych ników, nie wiem czemu założyłam konto:) tak jakoś:) dodam ze nie jestem zwolenniczka kafe od czasu do czasu tu zaglądam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levvi a może mi wyślesz fotkę? miałam na liczniku ponad 3000 postów, ale z przyczyn ode mnie niezależnych pokasaowałam i teraz udaje nową na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 kłamstwa istnieją ;p jak wyglądam? okular, bródka nieogolony przeciętniak ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 28, 2010 ps. Cezarowi nie wysyłaj mi wyślij, mi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej nieogolony pasztecior Napisano Lipiec 28, 2010 :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 odwalcie się wszyscy to nie jest topik dla was :) Levvi ale czemu? Ta fotka pozostanie tylko dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Lipiec 28, 2010 aster29O-> no wiesz co , dlaczego ma mi nie wysyłać cieszę się zaufaniem i dobrą reputacją wśród wielu uzytkowników tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Cezar, no weź przestań :O jeszcze na kafe nie było co by chłopy tzytzami się wymieniali :D ponawiam, Levvi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie tylko spokojnie Napisano Lipiec 28, 2010 Levviatan przeciez ty baba jestes i z brodka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Juliusz -> bo jesteś facetem ;p fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq -> dzieci z gimnazjum zrobią wiele aby kogoś "ośmieszyć" a tak naprawdę robią żenujące rzeczy które nie chce aby były robione z moja fotką ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^Porąbaniec nie z tej ziemi^ 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levviatan Levviatan@tlen.pl'; -- takie kryteria miej zawsze i klopotów masz najmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka* 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Levi, a ile masz lat tak w sumie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fgteui xneu dnbqjeujc dhnjtrq 0 Napisano Lipiec 28, 2010 nie jestem dzieciakiem z gimnazjum mam 20 lat no prawie 20 :) dobra może wyda się to tandetne ale co mi tam -> masz profil na nk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Lipiec 28, 2010 aster29O a Sash i pan typu bears to co było :D ? zrobili sobie fotkę w bardzo intymnej sytuacji Levvi nigdy nie wiesz , kto jest po drugiej stronie monitora być może jestem tylko projektem kobiety podającej się za mężczyznę ps. stawiam ,że aster29O ma fallusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Lipiec 28, 2010 21 lat i nie mam profilu na nk - skasowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach