Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarzębinka128

Kto jest chętny do rozmowy ?

Polecane posty

bo ja mam ciekawską naturę lubię penetrować wasze dusze i nie tylko:P czarna wrONA i mika wy też odp:P bo będzie akra:P klaps w pupę:P

czarna wrONA Ty może zamiast pala chciałabyś się na kutasa nadziać:P? Ewa dużo to nie odp:P dlaczego na świecie jest więcej ludzi niż małp? bo łatwiej ejst wejść na dupę niż na drzewo:)

MIKUSIA och i ach ooo Piórkowa idę pooglądać reklamy che che będę zaglądać do was spox zaspokoić kobietę icemisiu dziwnie to brzmi chyba wyruuuchać

Ewa,chcesz mnie nadziac ??;) Lodziku ,raczej nie odpowiem na ten zestaw pytań :P,a co do klapsa ..to chyba jeszcze nie zasłużyłam na ta przyjemnosc :)

Ewa,,, chyba już wystraszyłem:( gdzie się nie pojawię tam czarno .... Pytam się WHY????!!!!!!! ja nie gryzę jak już to delikatnie niewieście brodawki:P

jesteś niezły w pisaniu ale czuję ,że realnie to jesteś słaby

Mika a Ty się bawiłaś myszką tylko nie to od kompa że Cię tyle nie było:P? pertrol ja jestem grzeczny i nie używam tak wulgarnych słów bo ja się nimi brzydzę bleee:P

petrol no tu się mylisz ale każdy ma swoją rację:P dzieciaków tu nie ma jeszcze..... a jakie zestawy pytań was interesują:P?

Lodziku ,faktycznie szybko popitalasz na klawiaturze :),ciekawy byłby z Tobą cyberek ;) przyzna szczerze :P,że ten zestaw co napisałeś jest dobry :DTylko odpowiadać nie lubie :D:P

Czarna..o cyberku mowa..a mnie to spławiasz..nie ładnie :P:P no ale fakt..ja zem dziewczynka :P

no tak a o mnie to zapomnial........ 😢 to sama powiem.... lubie patrzec na jego pupe w lustrze podczas.... uwielbiam jego szept i pocalunki w kark tuz za uchem.... czyc jego ciezar na sobie..... gdy mnie budzi w nocy na male co nieco.... wdy wypowiada moje imie w ekstazie.... kolor jego oczu gdy dochodzi.... czuc jego dlonie na biodrach gdy robimy to od tylu.... i jego samokontrole .....oj a dzisiaj musze czekac az do pierwszej zanim wroci :o

kochana mam to we krwi mam doświadczenie bo pracowałem kiedyś w sex sms0ach:P ale faceci są naiwni płacili 9 zł za smsa do gorącej laski a tak naprawdę często odp im faceci którzy pracowali w tej branży i trzeba było mieć niezłą bajerkę żeby utrzymać klienta jak najdłużej żeby odp po 9 zeta za smsa:P

Lodziku :D:D,To ty musisz mieć naprawdę niezła gadkę :classic_cool::D kocica..rany boskie:D:Dbo se strzele z paltza:P:D

no to umiesz czarowac ice :):) Czarna to ja Cie jeszcze dorwe ;):) i nie bedzie przepros :)