Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarzębinka128

Kto jest chętny do rozmowy ?

Polecane posty

ja to jestem bardziej jak kinder niespodzianka za każdym otwarciem inna zabawka:P no chyba nie sądziłaś że na ogólnym ptaka pokarzę:P? chociaż są takie co mi zarzucają że to zrobiłem:) ale prawda jest połowiczna:P Mika główką mogę Ci pomasować łechtaczkę:P a na deser języczkiem ją polizać:P taki ze mnie okrutnik:D w pozytywnym tego słowa znaczeniu:P

ice..jak na okrutnika...to raczej katuszy bym nie przechodzila..ale za to sama rozkosz :P:P

bo ja czerpie rozkosz dając jej kobietom:P nie jestem egoistą łóżkowym:P wolę dawać niż brać:P no i eksperymentować i zero rutyny:P więcej nie zdradzę bo i tak za dużo powiedziałem:P

jak wypije odpowiednio dawkę % to dam radę trzem a dlaczego to już moja słodka tajemnica:P i bez viagry by się obyło dla utrzymania erekcji:D:D:D a poza tym jak to się mówi po pierwszym wytrysku przyjdą następne a zabawa się wydłuuuuużyyyyyy:P

pewna 34 latka też myślała że jestem za młody a skończyło się bardzo dobrze:P a poza tym kotka nie będę CI mieszał w smakach Twoich win:P bo wdg mnie jak kochanek/kochanka jest dobra w te klocki to każde wino będzie smakować wyśmienicie:P

no tak...im dłuzsza zabawa tym lepsza..i masz racje..po jednym przyjda kolejne :):)...a rutyne trzeba przeganiac z sypilani :):)

oj trzeba dlatego staram się "wyciągnąć jakiegoś asa" z rękawa albo "królika z kapelusza":P mika a co Cię najbardziej kręci w bzykanku:P?

hahahaha zrobiliśmy sobie taki lużny bardzo kulturalny kacik pogawędek, a jaka kultura ! :D

co najbardziej :):) moze banalne ale m.in :) hymm...widok twarzy faceta przed eksplozja :):)

tam gdzie zjęcia badągów wszyscy na pomarańczowo a tu czarno az miło :D

dobra dzieci bawcie się dalej ja tam wolę realny seks miłego pisania wzniosłych orgazmów

icemisiu chwalipięta z ciebie nie dałbyś radę ale słodki jesteś i grzeczny

ja lubię jak kobieta wpija mi pazurki w pupę albo drapie w plecy jak mooocno wchodzę w nią:P albo jak krzyczy gdy penetruje jej pupcie:P no i jeszcze jedno lubię ale to tajemnica:P

penie oral, ja tak robie, ale anala nie lubie :)

ice...tajemnice niech pozostana tajemnicami :):) dlatego tez ja wiecej nie zdradze :)

petrol myślę że przy odpowiednich warunkach może bym dał ale masz rację jestem za grzeczny by bzykać trzy kobiety na raz:P wolę jedną a dobrze zaspokoić na każdy sposób:P P.S. petrol nie ściemniaj dzieci jeszcze nie śpią chyba chcesz żeby Cię nakryły:P

Ewa oral Ty jemu czy on Tobie:P? czy 69:P? z połykiem czy bez:P? trzymanie głowy przez faceta:? mocne pchnięcia czy płytsze:P? lizanie? ssanie? podgryzywanie? a lubicie jak facet liże obie dziurki:D?

najwazniejsze zeby działać konspiracyjnie :D