Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarzębinka128

Kto jest chętny do rozmowy ?

Polecane posty

ice tez znam ten bajer z zawodu ;) i mam to we krwi.... nie chwalac sie egzamin z podrywania zdalabym celujaco... ;)

ice!!!!!! ja nie facet a dostawałam sms'y erotyczne od lasek , to tak jak teraz dostałam sms że ktoś mnie kocha bardzo itp. itp. Dostaje sms'y od wróżek od roku a tylko raz skorzystałam z jakiejś głupiej wróżby, jak widza, ze im nie odpowiadam to po kilku takich chwytach mnie strasza np. śmiercią wypadkiem😡

co do zestawu pytan o orala to bym odpowiedziala ale jak ja mam byc sama to nie..... [udaje zawstydzona] z naciskiem na udaje...

która chętna na cyberek ręka w górę:P? a może dam próbkę swoich możliwości :P a teraaaaz schodzę niżej i niżej aż zbliżam się do Twojej piękności która na razie jest zasłonięta sexowną koronkową bielizną ale Ty już czujesz że poooowooooli się zbliżam jestem co raz bliżej moje usta zaczynają delikatnie lizać obrzeża Twojej bielizny delikatnymi ruchami swojego języczka liże Twoje uda następnie delikatnie acz stanowcz masuję Twoją szparkę przez majteczki? czujesz to kochanie? czujesz jak powoli Twoje wnętrze zalewa fala gorąca:) zbliżam się teraz ustami chwytam zębami Twoje majteczki Ty nie robisz mi żadnych problemów poddajesz się moim zabiegom:) bielizna jest już na wysokości Twoich kostek a Twoja mała już stoi cała przede mną otworem.. jest cuuudowna na sam jej widok robię się tam twardy i gotowy do akcji... ale jeszcze nie teraz.. jeszcze nie pora... zbliżaaaaam się Twoja szparka czuje zbliżający się języczek nie możesz się doczekać aż Cię dotknie popieści wprawi Cię w nieziemską rozkosz:) co jest??? przeszywa Cię tam fala zimna taaak moja droga to kostka lodu topi się od Twojej gooorącej łechtaczki a ja spijam te cudowne krople i następnie zamiast zimna już czujesz twardy koniuszek ciepłego języczka który liże Twoją łechtaczkę na początku delikatnie później całą objętością Cię liże czujesz każde posunięcie mojego języczka który liży jak szalony mooocniejjjj i szyyybciejjj w górę i dół i na boki:) doprowadza Cię to szaleństwa prężysz swoje boskie ciało wyginasz w łuk pragniesz więcej i mruczysz seksownie pod nosem jak to CI jest dobrze:) następnie już odpływasz bo łechtaczkę i wejście do Twojej moookrej i goooorącej dziurki penetruje sztywna główka mojego kutasa.... masuję nią Twoją łechtaczkę i całe wejście do środka.... c.d.d. może kiedyś:P

wroncia wiesz co mi przypomina utwor w twojej stopce.... film z travolta michael .... ice sorki ale nie podoba mi sie.... a gdzie usta? pieszczoty piersi? i tak dalej ..... odrazu do celu :o nie skorzystam :p

ale robi wrażenie... zdolny jest, no chyba że skopiował skadś :p

Ewa skopiowałem z głowy:P myślisz że dlaczego tyle nie odp:P? do kotka - poes napisałem że to była próbka gdybym ze wszystkim miał pisać co Ty wymieniłaś wyszłoby z parę ładnych stron:P

kicia napisz jak Ty byś lodzika zrobiła:P chętnie strzele sobie na wiwat przed snem:D:D:D czarna wrONA toż to normalna rzecz strzelić sobie z palca albo u facetów strzelić sobie na wiwat:P

Wszystko wszystkim ale sałatę ,zeby wtryniano toż przesada lekka:DBulka z sałatą a nie motylkiem:P:P:P

kicia to nieźle ci sie kojarzy ;):D Lodziku ,mnie nie musisz tłumaczyć ,że to nic złego :)Jestem juz na tyle duża ,że wiem co jest dobra a co złe :)

ice juz nie pisze na glosne protesty pewnych...... ( sam sobie dopowiedz) moze kiedys..... co do strzelania z palca.... wroncio bardzo czesto, bardzo czesto.....