Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysty seks i nic więcej.

Mój 3 letni związek Jego małżeństwo i marzenia...

Polecane posty

Dziewczyno, jak chcesz sobie skomplikowac zycie, to wlasnie pojawila sie na to szansa! Tak wiec do boju! A tak na serio, to nie lepiej od chlopaka odejsc i poszukac szczescia z jakims fajnym i wolnym? No chyba ze seks z zajetym smakuje o niebo lepiej niz wolnym.

Pewna Nie jest powiedziane, ze ten facet gra. Znam sytuację niemal analogiczną. On kierownik, ona szeregowy pracownik, oboje w związkach, lecz BALI SIE zmienić coś w życiu, szczególnie ten facet. Nie spał ze swoją kobietą wiele miesięcy a nadal przy niej trwał. Faceci czasem tak mają. Są po prostu tchórzami. Teraz oni tworzą związek, lecz nie pracują w tamtej firmie, gdzie się poznali

Gość loooooooooooo
"zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy..." nie jest łatwo, jak się człowiek na kogoś tak napali, a w długoletnich związkach takie zauroczenia są, tylko szkoda tych ludzi pobocznych, co byc może kochają. Ciężko odpuścić, szczególnie jak z obu stron jest ta chuć. NIe zazdroszczę. Moje fantazje z dyrektorami mam nadzieję pozostaną tylko fantazjami.