Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysty seks i nic więcej.

Mój 3 letni związek Jego małżeństwo i marzenia...

Polecane posty

Gość a dlaczego tak
patetycznie od rana...? nie przesadzaj i nie wymyślaj kobieto. Nie kombinuj i do roboty się weź bo we łbie ci się miesza. Zostaw żonatego faceta bo zrobisz sobie krzywdę, instynkt samozachowawczy ci tego nie podpowiada? myślisz za jak się pocałowaliście to sie zakochał? dam ci dobra radę: nie ogladaj filmów o miłości i nigdy nie dorabiaj ideologii do niczego...a żyć będzie ci się lepiej.

Gość pasek deweloper
tak, idź i zdradź-powodzenia i krzyżyk na drogę :O Jak ludzie lubią sobie komplikować życie....

Gość pasek deweloper
Hehe, ona kieruje się innym instynktem, takim co chuć się nazywa :P

Gość pewna36
zawsze szczery znowa ta debilka od "powiem tobie" musisz kupic lepsze szkła, wiecej dioprii :D:d Puudło niedorobie ;)

musisz kupic lepsze szkła, wiecej dioprii :d Puudło niedorobie naprawde myslissz, ze pisalem o tobie? no coz, jak pisalem "rozumiem" powinno zniknac z twojego slownika

Gość Grzegorzewski
Może i coś tam nie gra u nich w związku. Ale to wcale nie znaczy, że masz podbierać kasztany z cudzego ogródka.

Gość pewna36
zawsze szczery Jak ludzie lubią sobie komplikować życie.... alez skad, to los ich pcha w strone "nieprzewidywalnego" moze wrócisz do poczatku przeczytasz wpis dziewczyny zwrócisz uwage na jej wiek i doswiadzenie zyciowe i przeanalizujesz siebie w jej wieku (choc smiem twierdzic że ruzumek to ci na 16 pozostał ) a potem sie wypocisz próbujac byc "zabawny" :O

Gość pewna36
narazie jestem nisko kolan bo musiałam tam zejsc do ciebie zawsze szczery palanciku :classic_cool:

Gość pasek deweloper
W ogóle jakie rozterki-puścić sie czy się nie puścić-oto jest pytanie :O Zrób to autorko, bo to i tak tylko kwestia czasu, tylko badz na tyle uczciwa i zostaw obecnego partnera.

tylko badz na tyle uczciwa i zostaw obecnego partnera mechanizmu malpy nie oszukasz, jak pusci jedna galaz zanim chwyci druga to przeciez spadnie :-)

Gość pewna36
pasek deweloper W ogóle jakie rozterki-puścić sie czy się nie puścić-oto jest pytanie Zrób to autorko, bo to i tak tylko kwestia czasu, tylko badz na tyle uczciwa i zostaw obecnego partnera. wcale nie jest powiedziane że to zrobi :) jesli powstrzyma emocje i troche trzezwiej spojrzy na swoją sytuację to za pół roku szef bedzie dla niej tylko szefem i nawet przez mysl jej nie przejdzie romans :)

Gość pasek deweloper
owszem, ale znajdzie sie jakis kolejny, ktorego los tak niespodziewanie postawi na jej drodze-moze do pracy przyjdzie jakis nowy, oczywiscie tez nieszczesliwy kolega?

ta znow nie zrozumiala, jestem zaskoczony Po paru miesiącach doszło do tego że pocałowalismy się. Nie wiem co robic, bo to "coś więcej" jest juz coraz bliżej...wiem o tym

żeby tak pomyślała, to musiałaby 1) być dojrzałą osobą - a nie wygląda na to, vide post 2) dostać po dupie od życia a jak na razie jest na etapie brania od życia - bez konsekwencji "zapłaty"

Gość pewna36
pasek deweloper owszem, ale znajdzie sie jakis kolejny, ktorego los tak niespodziewanie postawi na jej drodze-moze do pracy przyjdzie jakis nowy, oczywiscie tez nieszczesliwy kolega? dlatego napisałam jej wczesniej romans w pracy czy to z kolegą czy szefem to brak profesjonalizmu [ nie mowimy tu o miłosci dwojga młodych wolnych ludzi] i dlatego powinna sobie załozyc ze w pracy nie ma opcji wchodzenia w takie układy ;) bo z tych co najgorzej na tym wychodza są własnie kobiety:O niestety :O

Gość pasek deweloper
ale tu nie chodzi o to czy przełozony, czy kolega-tylko o to,ze ona jest w zwiazku , a on zonaty!

Gość pewna36
mumi żeby tak pomyślała, to musiałaby 1) być dojrzałą osobą - a nie wygląda na to, vide post 2) dostać po dupie od życia a jak na razie jest na etapie brania od życia - bez konsekwencji "zapłaty" mumi ale jak wiadomo jesli ktoś chce słuchac rad posłucha a jak nie to posmakuje i poniesie konsekwencje :) Ale czy ktokolwiek poza nia samą ma na to wpływ? NIE wiec poza radą ani wysmiewanie ani ublizanie nic nie wnosza do tematu. Jak niektórzy z rozmówców sadzą :classic_cool:

Gość pewna36
pasek deweloper ale tu nie chodzi o to czy przełozony, czy kolega-tylko o to,ze ona jest w zwiazku , a on zonaty! Nie myslmy faktów ona nie jest w żadnym związku nikomu niczego przed ołtarzem nie przysięgała :classic_cool: a to że on jest to chyba powinien on o tym pomyslec?:) Uwazam że samo załozenie że nie wdam sie w romans w pracy powinien byc wystarczającym hamulcem dla młodych kobiet :) Potem zostaje po takich romansach ogromny smród. Znam to z autopsji ;)

głupiemu i sto słów mało mądremu jedno wystarczy dobra idę zara do zębologa 🖐️

Gość pasek deweloper
Hmm, no niezle, czyli fakt,ze ktos nie slubowałam przed ołtarzem zwalania go z uczciwosci i znaczy,ze moze romasnowac na boku??? Woww, co za relatywizm moralny :O

Gość pewna36
pasek a to idąc twoim tokiem rozumowania trzebaby wychodzic za mąż za tego co sie z nim chodziło w wieku 15 lat :classic_cool: Stwierdziłam juz wczesniej że powinna zostawic chłopaka i sądze ze to zrobi bo skoro zauroczyła sie w innym to jej chłopak juz własciwie nim nie jest. kwestia przekazania mu tej wiedzy ;) Sama mam córkę i nie sądze abym kiedys miala jej nakazywac wiernosc jakiemus pierwszemu poznanemu chłopcu :O to chore :O ma wybierac przebierac poznawac ;)

Gość pasek deweloper
jak to idac moim tokiem rozumowania? przeciez piszę wyraźnie-zostaw go i pusc sie z dyrem. Ale nie zdaradzaj bedac w zwiazku-jakimkolwiek-czy formalnym czy też nie.

Gość pasek deweloper
hmm, ciekawe zasady corce przekazujesz, tylko uwazaj,zeby kiedys z płaczem nie przyleciała do ciebie, ze jej 'chłopak" ma jednoczesnie inne-choc pewnie dla niej to bedzie normalne :O

Gość pewna36
:D:D pasek mysle ze jakby przyleciała umiałabym jej powiedziec co o tym sądze :) Mam chrzesnice w wieku jak autorka tematu :) Znam problemy takich młodych kobiet :) i niej eden temat przerobiłysmy razem ;)

Gość pewna36
pasek deweloper jak to idac moim tokiem rozumowania? przeciez piszę wyraźnie-zostaw go i pusc sie z dyrem. Ale nie zdaradzaj bedac w zwiazku-jakimkolwiek-czy formalnym czy też nie. po 1 nie pusciła sie jeszcze :) wiec próbujesz wykorzystując wyobraznie uprzedzic fakt. Tak rodzi się plotka ;)

Gość pasek deweloper
nie uprzedzam zadnych faktów, własciwie to nie wiem o co ci chodzi. Na razie