Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusiaa<3

Czy to za mało??

Polecane posty

Gość Milusiaa<3

Mam takie pytanie... Czy dla facetów, seks trzy razy w tygodniu (czasami nawet dwa razy dziennie) to za mało? Mój facet chciałby się kochać codziennie, rano popołudniu, na wieczór a nawet budzić mnie w nocy, aby się kochać :? Mnie już to denerwuje i odbiera mi całkowicie ochotę na seks.. Czy jestem dziwna, denerwując się i oburzając ponieważ mój partner jest nachalny?? Czy może On jest dziwny, bo chce tak często? Proszę o odpowiedzi zarówno panów jak i panie :)

Gość Martini Poproszęę
0No raczej ze jest dziwny i chyba powinien chodzic do lekarza?

Gość Pegazus xD
Nie nie nie nie nie! To nie jest normalne, kopa w dupe bym zasadziła jestes jego dziwką czy kobietą co? Co to ma być że on chce i juz a gdzie w tym wszystkim twoje potrzeby co? Walcz o swoje dziewczyno!

to ze mu się chce to raczej norma, ale przecież nie jest zwierzęciem, nie musi kierować się instynktami. Bo jak tak będzie robił to tobie się znudzi, będzie za mechanicznie. lepiej raz do utraty tchu:P niż często a słabiutko:P:P

Gość Milusiaa<3
no właśnie martwi mnie to ze jestesmy mlodzi ja mam 20 on 19 lat i nasz seks to trwa raczej krotko ilka minut i po wszystkim, rozumiem go, ze dluzej nie moze, ale... ale on nie patrzy na to czy mam ochote czy nie jak mowie, ze nie mam ochoty to albo sie obraza albo probuje mnie przekupić czymś... I naciska tak dlugo az ulegne, a jak nie ulegne to chodzi zmierzly i za przeproszeniem wali sobie konia ... Jestem bezradna i nie wiem co robic :(

Ale Ci zazdroszczę...... U mnie tak było przez pierwsze 3-4 miesiace związku, czasem i 8 razy na dobę się zdarzyło, budzenie w nocy jak najbardziej, przygody w terenie. A teraz.... 2-3 razy na tydzień :( Nie narzekaj, tylko korzystaj!

Gość Pegazus xD
OMG!!

Gość Milusiaa<3
na poczatku mi się to podobało bo sama byłam niewyżyta ;) Ale po dwóch latach tego samego, czy chce czy nie chce stało się to uciążliwe :( No i czuję się źle z tym, że nie mam nic do gadania i On nie liczy się z moim zdaniem...A może przesadzam?

Gość VVVyeah
Miluśka albo ty jestes oziębła albo twój facet jest seksistą xD

Gość Milusiaa<3
oziębła? Być może :( Mimo wszystko uważam, że tak często to trochę przesada...

Gość Parodia For Ewer ;p
Miałam podobnie. Kupiłam mu lalę dmuchaną, i zawsze używałam tego jako argumentu

Gość W strzebrzeszynie...
nie nie hmm nie za mał moim zdaniem to norma polakow, seks dwa-trzy razy w tygodniu, wiec sie nie martw, on mlody, przyzwyczai się..

Gość perdolniczka
ja tam z mezem kiedys to i 20 razy na tydzien a teraz olaboga raz na tydzien a czasmi nawet nie i jest dobrze.Nie mam ochoty na wiecej ,zreszta mojemu mezowi to wystarcza,moze sie przyzwyczail:)

Gość Paranienormalna Sabinkaa
A ja uważam że autorka jest wykorzystywana. Masz prawo istnieć w społeczeństwie i tyle. Jeżeli czujesz nacisk ze strony partnera wybierzcie się na terapię szokową :D

Gość Ekhmm
jedni narzekają że za rzadko inni że za często, jaki ten naród wymyślny :D