Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AHHHHelo

do wszystkich którzy są przeciw legalizacji marihuany

Polecane posty

Gość do lorika
ale nie każdy ma taki rozum jak ty, wiele jest takich debili, co myślą, że jak coś nie jest zabronione to jest zdrowe i dobre :o

Gość AHHHHelo
alkohol rzekomo też jest dosępny dla osób powyżej 18 roku życia a piją 12letnie małolaty

Gość do cola light
Polska jest świeckim państwem, więc nie wyjeżdżaj tutaj z Bogeim i wolną wolą :classic_cool:

Gość Kiszonka
No to sie zaćpa i bedzie debila mniej. Zaraz ktoś powie że potrzebna kasa na leczenie , potrzebna i co z tego, alkoholikow tez sie leczy, samobójców się ratuje... taką mamy konstytucję.

A mnie nie obchodzi czy marycha będzie legalna, czy nie. I tak nigdy po nią nie sięgnę więc jest mi to obojętne. A do tych, którzy palą papierochy- tak się oburzacie a trujecie się takim samym syfem, jak marycha.......

Gość AHHHHelo
szkodliwość marihuany jest taka sama jak tytoniu chodzi glównie o układ oddechowy jednak z linków z wikipedii można wyczytać coś co osobiście było dla mnie szokiem !!! Fakt że można umrzeć od przedawkowania tytoniu w informacjach encyklopedycznych nie ma nic o śmierci z przedawkowania marihuany i to chodzi nie tylko o wikipedie ! Czytałam cały raport WHO nt marihuany na ich stronie anglojęzycznej bez tłumaczenia na język polski i morał jest jeden marihuana jest bezpieczniejsza od alkoholu i tytoniu, kawy czyli używek które stosujemy na codzień!

PIERDU PIERDU TRALALA. NIE WIEM CO WAN TO DA CHWALIC SIE TYM BEDZIECIE NA POLICJI BO JUZ BEDZIE WOLNO CZY CO. JA NIE ROZUMIE WASZYCH ARGUMENTÓW PRZECIEZ JAK KTOS CHCE PALIC TO I TERAZ TO ROBI BO TO NIE JEST TOWAR NIEOSIĄGALNY A CZY JEST JAKAS RÓZNICA CZY UJARASZ SIE W MIEJSCU PUBLICZNYM CZY W DOMU? LEGALIZACJA TO JEST CHYBA PROBLEM MŁODYCH LUDZI MIESZKAJĄCYCH Z RODZICAMI KTÓRZY UKRYWAJA FAKT PALENIA MARYCHY BO RODZINA ZARAZ WYSŁAŁA BY ICH DO SPECJALISTY WIEC TAK WALCZA O TO STWORZENIE MIEJSC W KTÓRYCH BEDA MOGLI SPOKOJNIE USIĄŚĆ I ZAPALIC.

Gość AHHHHelo
chyba się komuś argumenty skończyły

W artykule z gazety wyborczej z wtorku 27 lipca, Kierowcy pod wpływem ....jest dokladny opis , co sie dzieje z człowiekiem , po marihuanie, ammfie, kokainie, i innych dopalaczach. Marihuana, haszysz, wywołują halucynacje, utratę świadomości, senność, stany lękowe i zachowania paranoiczne, czyli człowiek taki stanowi zagrożenie dla otoczenia. Jestem przeciw legalizacji, bo jest to przynajmiej jakiś środek zapobiegawczy.

Gość AHHHHelo
jeśli uważasz gazetę wyborczą za dziennik popularnonaukowy to gratuluję:)

jako człowiek ,który ma wykształcenie rolnicze i znam się ociupinkę na uprawie roślin, marihuana powinna być zakazana kategorycznie, gdyż hodowana jest w warunkach, nienaturalnych, ze wzbogaconym nawożeniem , nawozami sztucznymi, a więc posiada zmieniony skład , a więc już od początku ma coś nienaturalnego w sobie. Prócz tego dilerzy dodają środki uzależniające, aby mieć klientów, a jakiś ruski ulepszacz z laboratoriów KGB, czort wie co ma za promieniotwórcze składniki, na zasadzie, aby kasa była, a że kilka idiotów, po drodze zdechnie.....zwykłe błędy statystyczne....

Gość Kiszonka
"JA NIE ROZUMIE WASZYCH ARGUMENTÓW PRZECIEZ JAK KTOS CHCE PALIC TO I TERAZ TO ROBI BO TO NIE JEST TOWAR NIEOSIĄGALNY A CZY JEST JAKAS RÓZNICA CZY UJARASZ SIE W MIEJSCU PUBLICZNYM CZY W DOMU? LEGAL" Jest taka roznica ze pojde do sklepu i sobie kupie a nie bede sie uganiac za jakims dresiarzem ktory sprzeda mi 3% marihuany 97% majeranku i jego koledzy po drodze jeszcze opierdolą mi telefon.

Gość Kiszonka
mbblondyn ty chyba paliles to promieniotworcze ziolo bo bredzisz.

to chyba ty palisz ruską marychę, bo nie rozumiesz o czym mówię. Żyję juz dość długo i nie zgłupiałem na tyle by robić z siebie idioty i szukać odmiennych stanów świadomości jakimiś gównami typu , hasz, amfa, czy inny szjs.....

Gość Kiszonka
Zamknąć polmos.

po co zamykać polmos, nie każdy potrafi sam robić gorzałkę. A żeby lepiej się żyło na świecie i weselej, nawet Jezus Chrystus w Kanie Galilejskiej wyczarował, niezłe winko, ale trzeba wiedzieć , kiedy, wiedzieć ile, zażyć, by nie robić, krywdy sobie innym.....

Gość Kiszonka
Za czasow jezusa leczono marihuaną.

która rosła sobie, bez pośpiechu i nazywała się marihuaną, a nie dopalaczem....

Gość sensiodboga
ja pierdole ja jestem za legalizacją kiedy ja sobie usiąde elegancko w fotelu, podpale sensi, to ty bedziesz zalany/a bez swiadomosci co sie z toba dzieje, mozliwe, ze cie zgwalca, w zalanych porach obudzisz sie na izbie wytrzezwien.... NIECHCE TO NIE WEZMIE PRZECIEZ SWOJ ROZUM MA DAJCIE WRESZCZCIE SPOKOJ DAJCIE SPOKOJ DZIECIOM JAH.(czyt. dża)

Gość Kiszonka
Z ciebie znawca jak z koziej dupy trąba konopia indyjska to to samo co marihuana, a etanol to wóda ;)

nie jestem znawcą, i nie chcę nim być, bo do szczęścia nie potrzeba mi dopalaczy, są przyjemniejsze rzeczy....

Gość Kiszonka
W takiej Holandii uprawy są naturalne poza tym że jest sztuczne oświetlenie, gdyby tam syf sprzedawali to nie miala by sensu legalizacja. Ale jak ktos wiedze czerpie z wyborczej czy faktu to pozniej widzi po marihuanie rozowe słonie :D

Gość sensiodboga
dopalacze to nie sensi hehe :D