Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AHHHHelo

do wszystkich którzy są przeciw legalizacji marihuany

Polecane posty

Gość fafafafrara
a powiedźcie mi, jak dałoby sie sprawdzic, czy ktos prowadzi pod wpływem ??

no to palcie sobie i nie dożyjcie nawet 40 lat, zbyt piękne jest życie... ja przed pięćdziesiątka razem z synem zagram sobie, Santanę, na gitarce i nie jestem poyebańcem jak np Pospieszalski, byłem muzykiem i jestem i nie potrzeba mi marychy, czy innego świństwa......

Gość coś_o_tym_wiem
"chodzi o to że "marihuana" sama w sobie nie uzaleznia } To jest mit. " ->> nie uzależnia w sensie fizycznym. Na psychike owszem, może wjechać Tak samo jak uzależnienie od komputera

Gość Kiszonka
kompulsywne jedzenie jest bardziej szkodliwe jak uzależnienie od marihuany :D

Gość sensiodboga
Kto za legalizacją ? :)

Gość fafafafrara
a powiedźcie mi, jak dałoby sie sprawdzic, czy ktos prowadzi pod wpływem ?? No prosze, wyjasnijcie mi. jakby zalegalizowali. w jaki sposób mozna sprawdzic czy ktos prowadzacy samochod nie jest pod wpływem maryśki ???

Gość AHHHHelo
amfetamina pod wpływem temperatury się rozpuszcza i zostaje spalona razem z marihuaną nikt mi nie powie że jest inaczej bo troche w tym siedzę a co do teorii innych ... wystarczyłoby przeczytać wam raport WHo i wszystko... czysta marihuana nie uzależnia

Gość beDaty
a ja palilam raz w miesiacu przez 5lat i cos mi sie poroilo z psychika;( takze zalezy to indywidualnie od czlowieka...

Gość Kiszonka
Musiał by spaść jeszcze jeden tupolew, trzeba się pozbyć reszty zakazanych ryjów z wiejskiej wtedy polska ruszy.

Gość sensiodboga
rząd pomaga biednym ludziom jeszcze bardziej zbiednieć tym co mają mniej pomaga jeszcze mniej mieć wyciąga rękę, lecz nie by dać, ale zabierać każdy z rządzących chce na przyszłość nazbierać kosztem narodu, kosztem obywatela pomnażają na zagranicznych kontach zera tymczasem na getcie rośnie przemoc i rozbój nasi politycy hamują kraju rozwój Pomyslcie..

Gość Kiszonka
Amfetamina się stopi i spali , nie zostanie zwaporyzowana, nie wiem w czym siedzisz ale kiepsko siedzisz.

Gość AHHHHelo
kiszonka mało wiesz o rynku narkotykowym... dla poważnych dystrybutorów dosypanie amfy do maryśki jest czymś w rodzaju chwytu marketingowego bo jeśli ktoś kupi maryśkę Z domieszką środka działającego jest bardziej pewnie że wróci do dilera aby znowu taką maryśkę kupić proste!!! koszt wyprodukowania amfetaminy jest naprawde niski w porównaniu do tego w jakiej cenie jest sprzedawana tak samo marihuana i mówię tu o wielkich organizacjiach mafijnych a nie o osobach które sobie w domu wyhodują roślinkę pomyśl nim napiszesz

Gość Kiszonka
Czlowieku jakie organizacje haha :D 10% naszego rynku to domowe uprawy reszta przyjeżdża z holandii zdezelowanym golfem razem z mackiem i frankiem ;)

Gość hejterzyjebani
tutaj tylko nieliczni wiedza o co chodzi.. sensiodboga daje do myslenia twoje wypowiedzi sa bardzo przemyslane

Gość Kiszonka
Nie ma mafii marihuanowej :D nie ta liga . Ludzie sie naogladaja kontenerow z kokainą i myśla że marihuane to boss statkami do polski przywozi buahahahahah

Gość hejterzyjebani
mafia jest w rzadzie droddzy :) taka prawda.. Ręka rękę myje...

Gość Kiszonka
Aha i nie koniecznie z holandii , dzisiaj pojechał staszek rometem do znajomeho czecha na żniwa ;) hhahahah mafia ROTFL

Gość AHHHHelo
hehehehehe usmiałam się marihuana jest tylko dodatkiem do interesu ; aczkolwiek najbardziej popularnym i opłacalnym

Gość Kiszonka
Grube ryby nie tykają marihuany bo się nie opłaca. Koks mamy z portu w gdańsku, amfe od zenka co kręci garnkami w piwnicy a marihuane od czechów i holnadii. I cala bajka.

Gość hejterzyjebani
kiszon też prawda ;) komu opłacałoby sie sprzedawac sama maryhe

Gość Kiszonka
Mało komu 80% klientów to gimgówno, mamusia sie skapnie i zaraz sprzeda od kogo kupił smiercionośne zioła :D

Gość sensiodboga
Idę .. Narazie.. Trzymajcie się bracia i siostry legalizacja teraz i legalizacja Tu

znalazłem sobie sensimilla, i znaczenie tego zlepku hiszpańskich słów, żenująca jesteś a zarazem głupia.....i od palenia marychy mózg ci się małolato zlasował....

Gość Kiszonka
A tobie zwoje poprostowały od wina.

Gość piotrek117
odsyłam do tego blog'u ponieważ jest fajnie napisany i trafia do ludzi, znajdziesz coś na ten temat. www.whatsthatfuzz.wordpress.com