Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika33.

Wczoraj dowiedzialam sie

Polecane posty

Kocham swoje dziecko nad zycie, ale dlaczego tylko ja sama mam ponosic trudy wychowania i byc z dzieckiem non stop to moze zatrudnij opiekunke?

ok jesteś wściekła co to zmieni? dziecko masz i wychowywać je będziesz nadal jeżeli czekasz na to,to TAK ,JEST GNOJEM I SUKINSYNEM ale dasz sobie rade!

Ok..ciesze sie, ze moglam porozmawiac :-) i ze uznane to zostalo za prowo. Szkoda jedynie, ze moj mezczyzna odszedl w sina dal..z tobolkiem na kiju.

Gość bez bachora
a ja wyjatkowo cie rozumiem i wspolczuje. Nie jarzycie bazy polmozgi. Tu nie chodzi o to, ze "zostanie bez grosza" tylko o odpowiedzialnosc. No co ma dziewczyna teraz zrobic? Zaaborcjonowac dzieciaka? ;) Po prostu tak sie sklada, ze facetom latwo przychodzi odejscie od rodziny..bo "to nie to", bo jest nieszczesliwy. Sranie w banie. A taka kobieta, matka nie moze byc nieszczesliwa czy niespelniona bo ktos tym dzieckiem musi sie zajac, kredy splacic itd. A mezus fiu..i na razie. Dlatego ja mam masterplan-zadnych dzieciakow nigdy w zyciu. To jest odpowiedzialnosc do grobowej deski. Nie mozna sie tak po prostu "znudzic" czy "chciec odpoczac". A daj mu dzieciaka niech sam wychowuje. Tylko kurwa..dzieciak niewinny ze posranego ojca ma.

szczerze wspołczuje sytuacji. Co za dupek. Jak ktos napisał wczesniej, jest wielce prawdopodobne, ze za kilka miesiecy bedzie chciał wrócić. Dopiero wtedy bedziesz miec dylemat, czy go przyjąć i zaufać, czy nie. Na ta chwile po prostu zarządaj alimentów i kasy. Nie Ty tylko przyczyniłas sie do dziecka.

Nie jarzycie bazy polmozgi. Tu nie chodzi o to, ze "zostanie bez grosza" tylko o odpowiedzialnosc. No co ma dziewczyna teraz zrobic? Zaaborcjonowac dzieciaka? Po prostu tak sie sklada, ze facetom latwo przychodzi odejscie od rodziny..bo "to nie to", bo jest nieszczesliwy. Sranie w banie. A taka kobieta, matka nie moze byc nieszczesliwa czy niespelniona bo ktos tym dzieckiem musi sie zajac, kredy splacic itd. A mezus fiu..i na razie. Dlatego ja mam masterplan-zadnych dzieciakow nigdy w zyciu. To jest odpowiedzialnosc do grobowej deski. Nie mozna sie tak po prostu "znudzic" czy "chciec odpoczac". a ty cały mózgu chyba też nie czaisz bazy nad odpowiedzialnością zastanawia sie w chwili poczęcia za masterplan zapłać kartą mastercard -tylko uważaj,bo to odpowiedzialność

Gość bez bachora
pyskaczu..ale to u was w pedofilskim kosciele sie zastanawia w "momencie poczecia". U nas ateistow dopiero po tescie ciazowym :)

Ja nie rozumiem ,po kiego diabla kopiujecie czyjes posty? Kazdy wie o co chodzi i bez tego .. Szkoda tylko ze oprocz kopiowania ,nic nie macie do powiedzenia w temacie. ZS -kiedys mialam Cie za madregi i fajnego faceta ,teraz cos sie z Toba porobilo :O Rzeczywiscie kafe w nadmiarze odmozdza .

teraz bedziesz opisywac swoje marzenia? teraz bede marzyc o kozle z twarza muminka i z dluugim kijem :-)

pyskaczu..ale to u was w pedofilskim kosciele sie zastanawia w "momencie poczecia". U nas ateistow dopiero po tescie ciazowym aaa no tak...jak idziesz się bzykać,to masz świadomość ,że co najwyżej wyjdzie z tego pokemon? a potem robisz test,a na USG widzisz,że to jednak dziecko co za zaskoczenie

ZS uważaj czuję , że monisia szuka ewentualnego przyszłego następcy swego obecnego chłopa

Ja nie rozumiem ,po kiego diabla kopiujecie czyjes posty? Kazdy wie o co chodzi i bez tego .. Szkoda tylko ze oprocz kopiowania ,nic nie macie do powiedzenia w temacie. ZS -kiedys mialam Cie za madregi i fajnego faceta ,teraz cos sie z Toba porobilo Rzeczywiscie kafe w nadmiarze odmozdza . dokladnie. Dlatego nie opisuje wiecej mojej sytuacji i problemu.

ZS uważaj czuję , że monisia szuka ewentualnego przyszłego następcy swego obecnego chłopa dzieki, tez mi przyszlo do glowy by zwiekszyc czujnosc