Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika33.

Wczoraj dowiedzialam sie

Polecane posty

Ike a Ty przekopalas juz dzis madro i bema? Czemu taka wredna jestes dla kazdej kobiety z problemami i lizesz dupe dla ZS?

Monika33. ze moj facet, z ktorym mieszkam i mam dziecko, wynosi sie od nas, bo rodzina nie jest dla niego i zaluje, ze zrobil mi bachora. Chce byc wolny, chce ruchac, chce robic co chce, chce miec cisze i spokoj wieczorami . Nienawidze go i jestem wsciekla. Chyba musze z kims porozmawiac. wiem, ze bez sensu, iz tu pisze,ale tak sie sklada,ze nie amm nikogo, komu moglabym sie wygadac. Tak wiec on odchodzi, wolny jak ptak a ja zostaje z kredytami, dzieckiem itp. Faceci to chooje, bez dwoch zdan. --------- sama przyznałaś. jesteś idiotką. poleciałaś na dobrą reklamę. trzeba było sprawdzić u poprzednich użytkowniczek czy produkt jest naprawdę dobry. ale pewnie wiedziałaś o tym, że nie jest. ale w swoim małym umyśle leminga, wierzyłaś że uda Ci się go zmienić. seksem, inteligencją? :D wolne żarty. wolę być chujem mającym wszystko w dupie, niż cipą z dzieckiem i kredytami. naiwniarą.

slowo harcerza zawsze szczery sama przyznałaś. jesteś idiotką. poleciałaś na dobrą reklamę . trzeba było sprawdzić u poprzednich użytkowniczek czy produkt jest naprawdę dobry. ale pewnie wiedziałaś o tym, że nie jest. ale w swoim małym umyśle leminga, wierzyłaś że uda Ci się go zmienić. seksem, inteligencją? wolne żarty. wolę być ch*jem mającym wszystko w dupie, niż cipą z dzieckiem i kredytami. naiwniarą. obiecalam :-(

aa teraz bedzisz udawac ciety jezyk, wybornie nie ma wyjścia wyczuła konkurencję nosem :classic_cool:

wyczuła konkurencję nosem jestes dla siebie zbyt surowa cholera masz rację!

Ja nie rozumiem ,po kiego diabla kopiujecie czyjes posty? Kazdy wie o co chodzi i bez tego .. gratuluje spostrzegawczości! Rzeczywiscie kafe w nadmiarze odmozdza . na jakim jesteś etapie?

czy konkurencja to ty? o ile budka z hot-dogami może konkurować z najlepszą restauracją w mieście to tak twoją konkurencją jestem ja, budko:)

czy konkurencja to ty? o ile budka z hot-dogami może konkurować z najlepszą restauracją w mieście to tak twoją konkurencją jestem ja, budko :-) :-) :-)

cholera masz rację! i jak zwykle malo odkrywcza za to bardzo stanowcza:P

a jednak i malo spostrzegawcza yhy

yhy zamykam budke, bierz swojego ziomka kafeteryjnego i spadowa szmatlawcu ubogi.

zamykam budke klientela nie dopisała?

Monika masz 33 lata?? bo po przeczytaniu twoich wypowiedzi doznalam szoku, jak mozna byc tak niedojzala osoba w tym wieku

Gość mówie ci
Nie das sobie zabrać auta, sprzedaj je, sprzedaj mieszkanie i wynajmij mniejsze. Facetowi wyciągnij wszystkie oszczędności i tak jak ktoś już napisał - niech mu sie skarbówka dobierze do dupy

i spadowa szmatlawcu ubogi. fakt wypowiedzi autorki są inteligentne i przemyślane wykazuje pełną klasę :D my jesteśmy żenujący bo nie potrafimy dostosować się do jej jakże wysokiego poziomu:)