Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorofobia

Facet bez swojego zdania, co dalej będzie ?

Polecane posty

Tak, tyle, że poza tym, jest świetny. Umie dyskutować na dany temat, ma szeroką wiedzę, poza tym lubię jego poczucie humoru. Jest bardzo troskliwy. No kocham go... Tylko czasami żartuję, że mógłby mieć większe jaja.

Gość Dorofobia
Nigdy nie szantażowałam mojego faceta, on od początku związku taki był. Bał się, że jak będzie miał swoje zdanie to się przestraszę i uznam go za jakiegoś despotę ? Maminsynek. Najlepiej mu u mamusi. Czy to normalne żeby facet w jego wieku oglądał bajki ?

Dorofobio, przepraszam, że zakosiłam Ci temat ;) Wiesz, on ma dopiero 17 lat. Daj mu chociaż maturę zdać ;)

Gość Dorofobia
Dzięki za poradę. Muszę go ogarnąć, wywalić mu że jest facetem i powinien mieć jaja:) Bo ja dzieci będę chcieć za 10 lat

Myślę, że przez najbliższe 10 lat to Ty zmienisz nie tyle zdanie, co chłopaka ;) Chociaż... Mam znajomą parę, którzy zaczęli być razem w wieku 13-14 lat. Są świetnie zgrani i potrafili się sobą nie znudzić :)

Gość Dorofobia
nie ma nawet 17 lat;) Nie masz za co przepraszać, ciekawe rzeczy poczytałam. Ok, nie ma jeszcze matury, ale to nie jest normalne żeby oglądał bajeczki zamiast np. posprzątać w pokoju wiedząc że mogę wpaść do niego.

Gość Dorofobia
No mnie rodzice traktują poważnie. Wyjechali na 2 tygodnie, zostawili mnie i brata (19 l) sami w dużym domu. Brat wczoraj wyjechał, czyli będę jeszcze 3 dni sama w domu. I co? U mnie w domu jest czyściej pod nieobecność rodziców przez 1,5 tygodnia niż u niego w pokoju po wielkich porządkach :(

Gość prawdziwy-facet
a co jest zlego w ogladaniu bajek. ja juz jako staruch w porownaniu z wami lubiesobie obejrzec i sie posmiac przy bajce. czasem im glupsza, bardziej odmóżdzajaca tym lepiej. np. eddy ;)

Gość Dorofobia
No taak, ja też czasem lubię oglądać bajki z dzieciństwa, ale najpierw traktuję inne rzeczy na porządku dziennym. A on ogląda codziennie, przez kilka godzin, w roku szkolnym to nawet się nie uczył, bo leciało coś na Cartoon Network

Dorofobia raczej chodziło mi o wychowywanie synów przez matki, bo jakoś dziewczyny są bardziej rozgarnięte jeśli chodzi o czynności domowe ;) Pewnie nic nie robi w domu, a wszystko robi jego matka.

Gość Dorofobia
Jego mama nie pracuje. Rano śniadanie, przed południem robienie obiadku, potem kawka z koleżanką, potem komputerek, tam jakieś pranie, wyjście z psem... Nie jest zapracowana zbytnio

Gość prawdziwy-facet
musisz dorofobia jakies zasady ustalic. jeszcze mlody jest plastyczny. skoro 17 lat to prawdopodobnie i tak zmienisz w przyszlosci chlopaka. tak to juz jest, ze po skonczeniu zkoly sredniej - gdzies tak rok - priorytety sie zmieniaja, inaczej zaczynamy patrzec na zycie, co innego nas bawi, co innego wkurza. wiec na razie powiedz co cie denerwuje w jego zachowaniu i ze chcesz byc z facetem a nie baba.

oczywiscie ze kobieta powinna wiecej robic w domu . laski mają teraz wymagania facet ma zarabiac i jeszcze najlepiej wszystko robic w domu a one tylko lezec i pachniec co niektórym nawet to nie wychodzi a co do eddów to tez czasami obejrze jak juz nic nie ma w tv

Gość Malwina25ww
Pamiętacie taką bajkę japońską pt: Dragon Ball ? ostatnio pokazałam koleżance na komórce jeden z odcinków, rozkleiła się od razu, ahh te wspomnienia... -------------------------- www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość SimpleLife
Haha wszedlem tu przypadkiem - jestem facetem. Na moje to tak. Jak facet niema swojego zdania to brak mu jaj w zyciu i niedostal porzadnego manta! Tak taka jest prawda. Facet facetowi musi dac manto bo inaczej niezrozumie co to meskosc ( sam kiedys taki bylem i tez dostalem od najlepszego przyjaciela lomot :P To mi dalo motywacje :P ) 2ga sprawa. Jezeli ktos ma takie podejscie " wszystko nu obojetne " to zawsze bedziecie za niego wszystko robic. Zapytaj sie - skoro tak Ci obojetnie to moze obojetny jest nasz zwiazek ( uwaga - wzgledna irytacja u 2giej polowki ) tutaj lepsze to moze kupic Ci rozowa koszule azurowa ? ( skoro mu wszystko pasuje ) PS. Jak kogos nic nieobchodzi to niebedzie. Co sie z tym wiaze ? WSZYSTKO BEDZIE NA WASZEJ GLOWIE a tu chyba chodzi o podzial obowiazkow :)