Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marymarytyna

Dlaczego faceci patrzą na mnie jak na kochankę a nie na żonę? :(

Polecane posty

Zuzia2010 => Rajfur zawsze pędzi tam gdzie można znaleźć kurwy, a jakoś przez skórę czułem, że wpadniesz na ten topik Zuzanno.

Gość gosc
Dnia 29.07.2010 o 20:54, Gość marymarytyna napisał:

Dlaczego faceci widzą mnie jako obiekt seksualny a nie jako partnerkę. Nie jestem łatwym kąskiem. Spałam tylko z dwoma facetami, a mam 26 lat. Nie jestem wyzywającą puszczalską. Nie jestem brzydka ani głupia. Jestem niezależna i wyniosła i mam cięty język. A oni nie patrzą na mnie jako na przyszłą żonę - tylko jak na kochankę. Mam tego dość. Starają się bardzo. A jak widzą, że ja raczej nie należę do tych, które lubią ten sport. Jest mi przykro z tego powodu 😮

Chyba wlasnie chodzi o twoj charakter.zobacz,ze oni wcale nie kochają żon czy dziewczyn a raczej wiąża się z rozsadku - przynajmniej 90% bez wzgledu na pozycje spoleczna, wyglad itd. spojrz od strony kumpelskiej,a nie tej kobiecej, zaklamanej,przeidealizowanej i naiwnej

na stale partnerki bierze sie sieroty, ktore nic sobie nie zalatwia, nie potrafia, nie zdradzają bo nie maja z kim,chodzi tylko o to ze to wszystko  dowartosciowuje faceta, czasami wyjatkowo wezma taka niezalezna badz ładną , z dobrego domu zeby zaimponowac komus, leczyc kompleksy w ten sposob, czy jak moj kuzyn - dorownac bratu ktory ma zone z elity mimo ze sam ma  tylko srednie'; ale to wszystko sprowadza sie do zaspokajania JEGO potrzeb... maly procent to zwiazki z milosci, dlatego wiekszosc zdradza,zeby miec choc okruchy w romansach (nie licze dziw/karzy ktorzy sexu potrzebuja jak powietrza ale to maly %. np moj ojciec-zdradzal mame bo nie dawala mu tyle sexu ile chcial a mogl 10 razy dziennie,ona raz na tydzien)

a zaspokajanie potrzeb nie ma nic wspolnego z miloscia

Gość makby

Gdzie autorka w 2019? Została już żoną czy dalej szuka księcia?

Gość Haha
1 godzinę temu, Gość makby napisał:

Gdzie autorka w 2019? Została już żoną czy dalej szuka księcia?

Ona zmarla juz

Gość Gość taka ciekawa
1 godzinę temu, Gość Haha napisał:

Ona zmarla juz

Gdzie zmarła ma 35 lat.                                                                                                                        Autorko bywasz jeszcze na kafeteri po tych 9 latach. Jesteś mężatką, znalazłaś porządnego faceta.