Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magnolcia

Figura kręgla- najgorsza na świecie ;( załamana...

Polecane posty

Nienawidzę tego typu figury, który mam. chrzaniony kręgiel ;( nie mogę założyć żadnej przylegajacej do ciała sukienki, tuniki bo wyglądam jakbym miała tłuste boczki ;( nie mam ładnej linii Wszyscy myślą, że moje "boczki" można zrzucić, a nie można bo tam nie mam tłuszczu, jest tylko cienka warstwa skóry a pod nią biodra :( następnie niżej hmmm zwężam się :( a potem znów rozszerzam :( taka fala :( wiem, ze to podobno kobieca figura bo bardzo dobra jeśli chodzi o ciąże, ale bardzo chciałabym móc ładniej się ubierać :( czy jest tu ktoś równie załamany figurą kręgla jak ja? :(

Gość nickonicko2010
nie ma innego wyjścia jak samoakceptacja:)jeśli ty polubisz samą siebie to inni będą cie lubić tak samo:) ... http://tnij.org/ubraniabuty

Gość ja mam taką figurę jak opisała
i nie widze w niej nic złego! Podoba mi się. Czuję się kobieco :-)

chyba zaraz sie rozpłaczę :( wyslę zdjęcie to zobaczycie o co mi chodzi :( tylko zrobię zaraz.

Gość ja mam taką figurę
ok. Czekam :-)

Gość deliakatnaaa
szerokie biodra są seksowne, oczywiście w połaczeniu zszczupłą talią, noś paski ściagające talię i będzie git ;)

Gość ja mam taką figurę
jej chyba nie chodzi o biodra - tylko tzw. bryczesy - mam rację, autorko?

Gość autorko ja chyba wiem o co
Ci chodzi bo sama coś takiego mam;/ i to nie chodzi o szerokie biodra i wąską talię tylko własnie o tą "fale" na biodrach,ze są szerokie i nagle w pewnej chwili się zwężają,lada moment znowu rozszerzają .. ja mam cos takiego i mówią na mnie anoreksja bo u mnie to wygląda na kości biodrowe ,a nie na boczki...:O :( hmm .. jestem szczupła ,a nie moge sobie na sukienke pozwolić bo mam jakies dziury w boczkach ... ;O nie śmiejcie się,ale wypycham sobie je skarpetami jak juz tak bardzo chce isc w sukience przylegającej do ciala ..

Gość jeśli tylko niemożność
noszenia obcisłych sukienek jest problemem - to życzę sobie takich problemów! :-) Każdy czegoś nie może nosić. Ja wielu rzeczy - i dlatego, że ich nie noszę, a zakładam tylko te, w których wyglądam dobrze - uchodzę za bardzo zgrabną osobę - a wcale tak nie jest! Ale prawdę znam tylko ja!

Gość ja z kolei mam inny problem
38 cm w łydkach w kolanie 32 a w udach 44 cm wyglądam jak pokraka :O ale ktoś tu dobrze napisał trzeba umieć zatuszować swoje wady ja np. w ogóle nie noszę krótkich spódniczek i sukienek cały czas w spodniach zakładam szpilki, dopasowane spodnie i wyglądam jak ta lala .. zazdroszczę kobietom pięknych nóg :(

Gość ja mampytanie
co to te bryczesy ??? Macie jakies zdjęcie tego??

znalazlam zdjecie na kompie tylko je przytne i wstawie... ehh :( no własnie o te dziury mi chodzi i tez chyba zaczne je wypychac :( a do tego nie mam talii... :( tzn mam ale przy małym biuscie i tych biodrach tego nie widac :(

jeśli tylko niemożność ehh nie tylko obcisłych sukienek :( ale bluzek, spodni :( a o tym zeby wyglądać dobrze w kostiumie kąpielowym to mogę pomarzyć

Gość Hejo.:)
Talie podkreślaj ubierając się:) Bo ją posiadasz!! A bioderka są. Ale widziałam gorsze figury, Ty masz 6/10. Nie jest źle:) Pozdrawiam:D

ładna figura. może zacznij jeździć na rowerze abyś miała nogi bardziej smukłe? :)

Gość o prawie taka jak moja
tylko ja chyba mam wieksze ,,boczki'' i tez mam kompleksy z tego powodu:O

Gość nknkj
noś sukienki z karczkiem, odcinane. Nie będzie tego tak widać. Miałam kiedyś podobnie, ale mniej było widać, potem schudłam i wszystko gra :)

talię posiadasz :) góra szczuplutka :) masz zbyt masywne uda i łydki i tu trzeba się skupić a te boczki, nazywają się klamkami miłości :) i muszą być Levi rowerek jeszcze bardziej rozbuduje mięśnie łydek

Gość a jesli moge spytacc
autorko ile masz latek? mam taka sama figure tylko szczuplejsze nogi

tak mi się skojarzyło obcisła bluzeczka i spódnica a'la lata 60 podkreśli talię rozkloszowana na wysokości ud a długość przed kolanko, do tego wysoka szpileczka nie patrz na te współczesne farmazony: obcisła tunika i getry :P albo buty ortopedyczne, masakra, musisz odnaleźć swój styl niekoniecznie drukowany w Bravo girl

mumi łydki to wiem ale to praktycznie same mięśnie... :( byłam kiedys bardzo aktywna fizycznie (biegi, rower, lekkoatletyka...) i tak mi zostało.... góra rzeczywiście szczupła w miarę :) a uda hmmm... teraz jest lepiej bo jeszcze 2 miesiace temu były gorsze a talii prawie brak. dam fotę ;)

mam 18 lat :) i wiecie co... zastanawiam się nad jednym... podczas ciąży miednica i biodra rozbudowują sie i rozciągają... hmmm a może troszke ta figura sie zmieni nalepsze? jestem dobrej myśli narazie ;)