Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magnolcia

Figura kręgla- najgorsza na świecie ;( załamana...

Polecane posty

Gość ja z kolei mam inny problem
Tenisistki mają bardziej proporcjonale ciało w porównaniu do mnie. Noszę rozmiar ubrań 36-38 i takie masywne łydki po prostu do mnie nie pasują.. Wiecie jakie ja mordęgi przechodzę, gdy mam kupić sobie spodnie? Moda na rurki wkroczyła. Nawet prostych zwykłych spodni, które w pasie i udach teoretycznie by były na mnie dobre, nie jestem w stanie przecisnąć przez łydki :O dzięki za słowa pocieszenia, buźka trochę rozpromieniała ;)

Gość alllal bundy
magnolcia jak ty masz coś nie tak z nogami, to ja już nie wiem o co wam chodzi:D

Magnolcia: Ehh... faceci :O Mój ostatnio mnie dobił z tekstem: "no ja nic nie poradzę na to, że masz grube łydki". Zdanie wyrwane z kontekstu. Wiem, że nie chciał mi sprawić przykrości, po prostu tak powiedział przy tej rozmowie (akurat była gadka o zmianach), ale to i tak mnie dobiło :(

Gość wielbcielka gór
wierz, lub nie ale mam identyczną figurę!! Tak sami mi odstają biodra. Tylko łydki mam szczuplejsze, ale uda podobne. Po ciąży nic się nie zmieniło...niestety :o

Też nie noszę rurek, bo po prostu nie ma takich spodni w sklepach, które by pasowały do mojej figury.

faceci to świnie :( mojemu sie wydaje, że jeśli ja się zapytam albo narzekam na nogi a on mi wtedy powie ze jest w porządku z nimi to mi wystarczy... a nie rozumie tego że ja bym była niesamowicie zadowolona i pocieszona jakby sam z siebie mi powiedzial ze mam super nogi :( np jak idziemy na impreze czy cos ;( fajnie że wątek sie rozwinął ;)

a co do spodni... mam tylko 2 pary w których wyglądam w miare dobrze ;D muszą być takie zeby mi ściskały te bryczesy proste nogawki... niestety w pasie są zazwyczaj zbyt luźne ; P no a największy problem przy wyborze spodni mam z udami xD w pasie sie zapinam...jak juz sope przecisnę w udach xD hahahaha xD

Gość alllal bundy
magnolcia nie wszyscy faceci potrafią sypać komplementami jak z kapelusza, faceci są tylko facetami:D

Gość ja mam taką figurę
Ja z kolei noszę biodrówki - nawet bardzo niskie, ale nie nisze samych spodni, tylko coś dłuższego do nich. Super, że teraz modne są wszelkiego rodzaju tuniki! Jestem wysoka i szczupła, więc dobrze mi w nich. Ale gdy patrzę na ulicy na dziewczyny, o podobnej figurze, to stwierdzam, że nie wygląda to wcale źle - tylko tak, jak napisałam na początku - tak....kobieco własnie. Ps. Nogi na zdjęciu są super! Dokładnie takie, jak powinny wygladać zgrabne nogi!

Wyprzedzę odpowiedź: na Twoim zdjęciu, nie moim...

Gość alllal bundy
Magnolcia ci którzy nie umieją dopieszczać kobiety komplementami, na pewno okazują swoją miłość w inny sposób;)

Gość do magnolcia
masz super nogi, zazdroszczę ci kostek, ty nie masz grubych łydek, ale za chude kostki ;)

napisalas ze jestes juz kobietą a ile masz lat jeśli moge spytac? bo jak pierwszy raz zobaczylam twoje nóżki to myslałam ze to nogi nastolatki (szczerze mówię) :)

Gość gwarkowa frela po kolacji
dziewczyy ja mam taka figure jak autorka, jestem po porodzie nie przytylam za duzo, zaraz zrzucialm i waze tyle co przed ciaza ale biodra.... sa okropne..............!!!!!!!!!!!!!!!!Masakra,a te dziury...........

Gość alllal bundy
wszystkie macie super nóżki😘

26 lat A mam bzika na pkt tych nóg jak jakaś małolata :O

alllal bundy ❤️

a to już kiedys słyszałam od kogoś z tymi kostakami moimi ;) heh może rzeczywiście tak jest ;) ludzie zazwyczaj zazdroszczą mi oczu a nie innych części ciała ;D do gwarkowej freli- poczytaj cały topik to się rozweselisz a jak chcesz to wstaw swoje zdjątko prosimyyy ;) ;*

Gość alllal bundy
mówisz, że nie pokazujesz nóg, a masz je bardzo ładnie opalone, to jak to jest:D

Może gra światła tak zadziałała, bo nogi mam blade - zero opalenizny, a na solarium nie chodzę. No.. może 2-3 razy na rok, tak od "święta". Tak więc nogi mam bledziutkie.

to je opal głupku! :D jedź gdzieś albo idx chociażby na pole i opal- będą wyglądały na szczuplejsze ;) ja w niedziele jadę do Bułgarii więc opale i będę miała lepszą samoocenę ;)

Gość do magnolcia
dziewczyny nie narzekajcie, macie fajne figury i nogi, może nie idealne, ale nie ma ideałów, nawet Angelina Jolie nie ma fajnej figury, tylko twarz :P

Do Bługarii sobie jedziesz? Tej to dobrze :D Ja może za rok wybiorę się na wakacje. Porządne wakacje. Wiem, że opalenizna wyszczupla optycznie. Ale po co mi ona, skoro ja i tak nie chodzę w spódniczkach? ;)