Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magnolcia

Figura kręgla- najgorsza na świecie ;( załamana...

Polecane posty

Gość wedlug mnie dobrze
wygladasz, wlasnie taka figura jest fajna!

levviatan ---> tez bym chciala sie tego dowiedziec ale nie mam pojęcia i nikt nie umie mi doradzic gdzie mam sie udac zeby mi ktos powiedzial czy to miesnie czy tluszcz i czy da sie to poprawic? a moze wy wiecie? jakis pomiar tkanki tlusaczowej czy cos?..

dzięki ;) ciesze się, że przynajmniej wam niektórym moja figura sie podoba chociaz trochę ;) Levviatan trochę zrzuciłam z udek ;) i wydaje mi sie ze te bryczesy są mniejsze :) aha! no i talia! węższa bo nie mam juz tam tłuszczyku z zimy ;) ba szczescie mam w miare plaski brzuh i na niego nie narzekam ;)

Gość serużonka
hej mi też się nawet podoba :) Brzuch jest fajny i płaski :D Ja jestem wiolonczelą...czy jakoś tak :O

Gość a jaka chcialabys miec figure
? masz bardzo kobieca i taka sie wlasnie facetom podoba:)

Gość ja z kolei mam inny problem
Tak popatrzyłam na Twoją figurę i doszłam do wniosku, że moja siostra ma bardzo podobną. Jeśli chodzi o kostiumy kąpielowe: polecam biustonosz plus spodenki. Moja siostra kupuje takie komplety i naprawdę bardzo ładnie wygląda, o wiele lepiej niż w przypadku zwykłych majteczek. Tyle co mogę doradzić jeśli chodzi o kostium kąpielowy... No i nie zapominaj o chustach, które możesz śmiało przwiązać w pasie i będziesz pięknie wyglądała na plaży ;)

Aaa.. no i jeszcze coś :D w miejscu wcięcia (tej fali) możesz sobie doszyć fajny paseczek do spodenek od kostiumu. Dosyć gruby materiał, który wypełni lukę. Moja siostra ma taki kostium, kupiła w jakimś sklepie i naprawdę nic nie widać. Uszy do góry koleżanko 🌼

Gość czekerekeeeee
Wyglądasz przepięknie. Mówi Ci to kobieta.

Boże , kocham was kafeterianie kochani moi! <3 trochę sie podniosłam na duchu ;) ciesze się, że nie zostałam skrytykowana przez jakiegoś chamskiego kafeteriana : P dzięęęęęki waaam wielkie <3 ;**

jeśli wyszczuplisz uda to będzie gites! góra bez zarzutu a od talii się odczep jest Ok! :D spróbuj diety białkowej

a czy dieta białkowa nie wpłynie niekorzystnie na cellulit? (który niestety równiez posiadam w nadmiarze ;D ) i na czym ona polega?

hmm co do kostiumu to nie lubie spodenek niestety :) myslałam raczej o majteczkach z niskim stanem żeby stan nie byl bezposrednio przy tych boczkach ;) ale nie moge znalezc takich majteczek niestety

Gość mnie sie podobasz:)
sliczna masz figure , nie wiem co ty od niej chcesz

ale te boczki są przeciez do zrzucenia,wiem bo mam cos podobnego,moze troche lepsze niz ty i kiedys je zrzuciłam,no ale zrobiłam to za szybko i było jojo:o

Gość gość
Masz ekstra biodra, tylko uda nie pasują! :)

Gość niezapomniane piszemy łącznie
widać różnicę. ale nie współczuję boczków, a ud. dziwne są. i wieeelkie jakieś.

Gość do fioletowy motyl
a jak je zrzucilas? bo ja tez takie mam i nie wiem jak sie ich pozbyc

fioletowy motyl- napisałam wyżej, że to nie są typowe boczki. one nie są z tłuszczu niestety... pod skórą są po prostu moje genetycznie ukształtowane kosci biodrowe których niestety nie odchudze :P ;)

No wiesz... ja też nie lubię wielu rzeczy :( np. teraz latem, co były te okropne upały, uwierzcie mi: chodziłam w długich spodniach :O I też już ich nie nawidzę, ale wolę już spodnie niż spódniczkę, w której już w ogóle czułabym się przeokropnie. Czekam aż wymyślą sposób na zniwelowanie mięśni.. Bo moje łydki są bardziej umięśnione niż łydki 3/4 facetów na tej ziemi :(

hahahaha ;D mnie cała rodzina zna głównie z tego ze narzekam na swoje umiesnione łydki ;D hah ;) ale to trudno zmienic :( niestety :( ehhh zostaja nam szpile ;) (w których nie umiem chodzic ) dam foto moich nóg w wysokich butach ;) chwila ;)

Gość xcfgxcfsd
fajną masz figure;) naprawde bardzo ladna i nie wiem dlaczego masz jakies kompeksy... i na pewno ladnie w stroju kąpielowym wygladasz;)

no dobra,dobra...do osoby co mnie pytała jak zrzuciłam-mało jadłam,głównie białko(ryby) i cwiczyłam sporo.ale przedobrzyłam i było jojo wiec nie była to zbyt dobra metoda.

kurczę, wlasnie mi sie bateria wyczerpala w aparacie ;D podladuje z 5 minut i dam ;D

Gość grggrggrgrrgrggrgrgrgrgrgrgrgr
fajna, i te biodra,,,,, sexyyyyyyyyyyy:D

Szpilki potrafią wysmuklić łydkę, nawet bardzo. Ale niestety mi to nie za wiele daje, bo 38 cm to jest jednak bardzo dużo. I nawet jak szpilki założę, to z tyłu widać wielkie okropne mięśnie :( sukienek nie noszę... jakie ja mordęgi przeżywam jak mam jakieś wesele. Same długie suknie mi zostają :( a mój chłopak ubolewa nad tym, że ubieram się mało kobieco :( a jak mam się do choleru ubierać, skoro BARDZO źle się czuję w spódniczkach? Nawet kozaki mi nie chcą wejść na nogę, bo blokują się w połowie łydki :O raz kupiłam jedne kozaki, które były "na styk" w łydce. Po dwóch godzinach łażenia nogi mi tak zdrętwiały, że nic nie czułam - krew nie dopływała :O no masakra.. a z łydek nie da się schudnąć, bo nie mam tam ani grama tłuszczu. Sport i genetyka swoje zrobiły :(