Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magnolcia

Figura kręgla- najgorsza na świecie ;( załamana...

Polecane posty

Gość ja z kolei mam inny problem
I jeszcze na te kozaki wydałam 400 zł :O

Gość grggrggrgrrgrggrgrgrgrgrgrgrgr
nie przesadzaj ,że 38 cm to dużo, to przeciętny facet ma takie ramię

Super figura, nie patrz na uda, patrz jaki masz ladny plaski brzuch i szczuple ramiona;)) sukienki, spodniczki, i uda masz zakryte, nawet obcisle spodnie i tunika jakas i super, bardzo ladnie wygladaszm, po Twoim opisie spodziewalam sie bog wie czego a tu prosze taka laska.

nie chce Cię namawiać, ale jeśli poczytasz trochę to się dowiesz, że jest zbawienna na cellu :) żarełko bez liczenia kal, ilości: jesz chude, z dużą zawartością białka, bez tłuszczu, praktycznie bez węgli no czasem trzeba się poświęcić - moje przykładowe śniadanie: chudy ser, chude jogo, cynamon, słodzik przekąska: brokuł gotowany pulpety gotowane (świniak mielony, cebula, przyprawy, jajko) obiad: kurak (bez skóry), pomidor z cebulą, lub: karczek okrojony z tłuszczu w przyprawie gyros smażony na kapce oleju, do tego sos tzatziki: chude jogo czosnek ogórek zielony zioła prowansalskie kolacja: ja nie jem bo jestem full, ale może być jajecznica, albo jajko gotowane, albo jogo ze słodzikiem przy proteinowej musisz poczytać bo są etapy żywienia

ja z kolei mam inny problem - ja mam 37. miałam tez 38 ale jakos się to teraz o cm zmniejszyło ;) ahahah ;D bo ja dobra jestem xD, kupiłam krem na cellulit i po 2 tygodniach smarowania nim ud odechcialo mi sie z powodu zimna (zmarzluch) i zaczelam smarowac nim łydki- mówie "a co taaam" skoro moze wyszczuplic uda to lydki tez moze ;D

38 cm w łydkach, a nad łydkami (w kolanie) 32 cm. 6 cm różnicy, więc bardzo to widać, naprawdę bardzo... :( moja siostra ma o pół centymetra węższe łydki, ale za to nadrabia kolanami i udami - w całości nogi wyglądają nieziemsko - zgrabne, lekko umięśnione, nie jakieś patyczaki, ale ładne zdrowe nogi. A jak szpilki założy, to już w ogóle bajka. A ja? Mam tak nieproporcjonalne nogi, że szok. Od 7 lat nie pokazuję się na ulicy w krótkich spodenkach, jakichkolwiek spódniczkach. W mojej szafie istnieją jedynie spodnie... :(

hmmm brat teraz na chwile na kompa wchodzi wiec wroce za 10 minut ;) wstaw zdjecie swoich nóżek ;)

Stwierdziłam, że za kilka lat odłożę sobie kasę na implanty w kolana, że będę je miała szersze.. Mam takie kompleksy, że szok! Żeby w 35 stopniowych upałach chodzić w długich spodniach i prawie mdleć z przegrzania? to tylko ja jestem do tego zdolna :O

do-->ja z kolei mam inny problem jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić:D

Jak zobaczycie w te upały blondyneczkę, 165 cm wzrostu, paradującą po ulicy w długich spodniach (jeansach!), to możecie sobie założyć, że to jestem ja :O

daj fotkę zobaczymy te twoje łydy:D

no to zaraz zdjęcie zrobię, chwilunia ....

Gość ja tez sie wypowiem a co
otoz mam taka sama figure tyle ze waze jakies 50kg wzrost 167, wydaje sie ze szczupla ale niestety w kostiumie wydaje sie jak bym miala ogromne boczki, no figura jak u autorki tyle ze mam szczuple bardzo nogi a tak to to samo, mam kompleksy straszne przez te ,,boczki'' ale wlasnie tego nie da sie zrzucic bo to tak napawde skora a pod spodem kosci :O ehh no coz takie mamy ciala i trzeba zaakceptowac choc ciezko:(

ja bym powiedział, że uda masz trochę za chude a nie łydki za grube:D

Gość alllal bundy
nie są złe:)

Co jak co, ale nigdy nie pomyślałam o tym, że mam za chude uda.. To łydki są jakieś zmodyfikowane genetycznie :O

Gość alllal bundy
masz normalne nogi, wyglądają na wysportowane a to przecież zaleta

Gość alllal bundy
chyba na rowerze dużo śmigasz co?:D

no nie są złe są tragiczne moje nogi są przeokropne ja od zawsze wiedziałam, że są za bardzo rozbudowane ale w takie prawdziwe kompleksy wpadłam dopiero w momencie, gdy jakiś siusiumajtek (notabene piłkarz) stwierdził, że mam łydki większe niż 3/4 piłkarzy, których zna. I zaczął się śmiać..Byłam wtedy w spódniczce. Po raz ostatni w swoim zyciu.

W ogóle nie jeżdzę na rowerze, unikam tego jak ognia. Mój tata ma naprawdę spore łydki. Poza tym przez kilka ładnych lat trenowałam gimnastykę sportową i to też swoje zrobiło. Genetyka + sport = wieeeelkie łydki :(

Gość alllal bundy
mysle, że wyolbrzymiasz, mnie się takie łydki podobają;)

Naprawdę? Nigdy nie usłyszałam jakiegokolwiek komplementu na temat moich nóg... jedynie same negatywne opinie słyszałam :( dzięki bardzo 🌼 ale to nie zmieni faktu, że na samą myśl o moich nigach, ryczeć mi się chce.. a jestem już dorosłą kobitką :O

//nogach i przepraszam: jedynie moi rodzice mnie wspierali i rodzeństwo, zawsze... tylko oni, nikt więcej

Gość alllal bundy
przecież to się nawet nie rzuca w oczy, ja widzę normalne kobiece nogi:) chyba za bardzo o tym myślisz

Racja: mam obsesję na tym pkt. Ale nic na to nie poradzę... Nie mam nikogo, kto by sprawił, że polubiłabym spódniczki. Zapewnienia rodziców i rodzeństwa, że świetnie wyglądam w krótkich spódniczkach i szpilkach, jakoś do mnie nie przemawiają.

Gość alllal bundy
weź zobacz na takie np. tenisistki mają wysportowane nogi i jakoś z tego problemu nie robią, śmigają w mini spódniczkach i wyglądają super

Gość ja mam taką figurę
Wróciłam :-) i widzę, że topic się rozwinął. Ja mam o wiele większe te bryczesy, ale zauważyłam jedno. Powiększają się, gdy prowadze siedzący tryb życia - np. gdy pracowałam przy komputerze. Tyłek się po prostu "rozklapywał". Gdy miałam ok. 2-letnią przerwę od komputera w ogóle, a musiałam dużo chodzić - to one prawie zniknęły, choć oczywiście figura zostaje "kręglowata" :-)

heh masz fajnie ze przynajmniej rodzinka cie wspiera bo ja mam np tak ze żale się mamie na łydki bo grube :( to ona mówi że są dobre, że mi pasują do figury, że nie są grube i ze wymyślam ... a jak idziemy razem do sklepu i wezmę do ręki buty na płaskiej podeszwie albo przymierzę to patrzy się i m.ówi: " ale ty do Twoich nóg to powinnaś nosić na wysokim obcasie" ;((( i jak sie tu nie zalamac? ;( a co do komplementów... slyszalam od kolego mojego chlopaka raz (sam z siebie powiedzial ze mam zajebiste nogi :D) (w szpilach bylam) a drugi raz od kolegi brata ale to bylo cos "ale nogi" wiec nie wiem c dokladnie mial na mysli... moze ze grube... boli to ze nigdy nie uslyszalam takiego komplementu od wlasnego chlopaka... żadnego z którymi byłam