Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _alicja_0977

Ile schudłam ile przytyłam

Polecane posty

Gość _alicja_0977

Kochane napiszcie: 1. Waga sprzed ciąży 2. Waga przed porodem 3. Waga po porodzie 4. Mniej więcej waga po 1-3 miesiącach ( gdy karmiłyście piersią) 5. Mniej więcej waga po 1-3 miesiącach ( bez karmienia piersią) 6. I ile ważycie obecnie - po jakim czasie od porodu. 7. Stosowana była dieta, ćwiczenia, samo spadło, środki wspomagające.

Gość _alicja_0977
.

Gość u mnie był tak
1. 50kg 2. ostatnia widziana waga przed porodem (na tydzień przed;) ) - 69,5kg 3. 4 dni po porodzie - 62 kg 4. 3 miesiące po porodzie i karmieniu tylko piersią - mniej niż przed ciążą (wygląd dosyć opłakany, dobrze, że chociaż biust spory od ilości mleka:D) 5. dziś, czyli prawie 2 lata po porodzie (za tydzień dokładnie miną 2 lata;) ) ważę jakieś 62 kg, ale to efekt kolejnej ciąży (31tc) ;) 6. dieta musiała być, bo dziecko miało straszne kolki:O poza tym jedynie codzienne spacery wsio;) o wiek i wzrost też warto zapytać, bo to chyba też istotne;)

Gość ....................???
1. 58 2. 68 3. 65 4. 62 5. - 6. pół roku po porodzie ważyłam 55 obecnie moja waga to jakieś 52 kg

1. 57 2. 71 3. 61 4.- 5. 55 6. 6 miesięcy po porodzie 55 kg 7. nie stosowałam diety ale nie jem słodyczy bo nie przepadam, trochę sportu

1.54kg 2.80kg 3.72kg 4.-- 5.65 po 3 miesiacach 6.6miesiecy po porodzie 60kg 7.Samo nic sie nie dzieje-dieta..zadnych slodyczy,tluszczy,male i bardzo male posilki przez 6 dlugich miesiecy,przy malym dziecku i pracy ciezko o czas na cwiczenia..

1. 57 kg 2. 80 kg 3. 74 kg 4. 72 kg 6. 68 kg (półtora roku od porodu) 7. NIC. Samo spadlło z tym że ja się nie chcę odchudzać bo mam aż 175 cm wzrostu a waga sprzed ciąży był a zdecydowanie za niska. Teraz jest ok i podobam się sobie:-)

Gość piszcie jeszczze
ciekawy temat

1. 65 kg 2. 77 kg 3. nie wiem 4. po 3 miesiącach 68 kg 5. - 6. 57 kg, 20 miesięcy po porodzie. najniższa waga to 53 kg (11 miesięcy po porodzie). obecnie mam spore zawirowania hormonalne i tyję :( 7. dieta karmiącej, restrykcyjna dieta matki karmiącej alergika, ćwiczenia.

Gość agatka masz niedoczynność
tarczycy?

Gość cc:)
1. 66 kg 2. 86 kg 3. 11 kg mniej 4. 2 m-ce 67,3 kg docelowo 60 kg do października bo cholera na ślub idę:) piersią nie karmię 7. jem 5 małych posiłków - śniadanie jogurt drugie danie marchew, trzecie jabłko, obiad na parze, kolacja jogurt - ćwiczę codziennie na orbitreku no i spacerki z małą...

wyniki na samej granicy normy. do tego prl strasznie wysoka. po wakacjach mojej lekarki sie tym zajmujemy, bo tak być nie może :P dobrze się czulam z tymi 53 kg :P

Gość agatka masz niedoczynność
najważniejsze, że wszystko pod kontrolą;) mnóstwo kobiet ma problemy z tarczycą po pierwszej ciąży, a tak niewiele się o tym mówi:O lekarze olewają ten problem, a to przecież zasadnicza kwestia zdrowia - HORMONY - bez nich nie byłoby nas wszystkich przecież;)

1. 58 kg 2. 66 kg 3. 56 kg 4. 55-56 kg 5. 58 kg 6. 57 kg 9 miesięcy po porodzie, a przyznam, że chciałabym tak 55 kg ważyć (wzrost 168 cm) 7. nie stosuję diet, ale racjonalnie się odżywiam (uważam na to), niestety póki co nie mam czasu na ćwiczenia, waga sama się utrzymuje na mniej więcej takim samym poziomie od początku. Nie mam na szczęście problemów z jędrnością ciała, nie mam rozstepów, więc nie jest źle, ale obiecałam sobie, że od września zacznę coś robić, np. jakiś aerobik lub basen (dla dobrego samopoczucia) :)

1. 50kg 2. 62kg 3. 58kg 4. 54kg 5. Ale co jak karmiłam rok :D ale po 3 m. było jakoś 53kg 6. 13 mies po drugim porodzie waże 47 kg 7. Nie ćwiczyłam wcale. Ale byłam na diecie bezmlecznej bo córki mają skazę białkową a do tej pory karmiłam piersią.

1. Waga sprzed ciąży 50 2. Waga przed porodem 85 3. Waga po porodzie 55 4. Mniej więcej waga po 1-3 miesiącach ( gdy karmiłyście piersią) 58-60 5. Mniej więcej waga po 1-3 miesiącach ( bez karmienia piersią) 60-65 6. I ile ważycie obecnie - po jakim czasie od porodu. 70 - 14 lat 7. przy karmieniu samo, potem dieta bo rzuciłam fajki