Gość sesiiii Napisano Luty 13, 2011 Tak jaknapisała Lola. Można chodzić na kurs, który jednak nie jest szkołą zaoczną, gdyż trzeba przy zgłaszaniu się do egzaminu dać im deklarację, że nie jest się uczniem ani słuchaczem żadnej szkoły. W większości uczymy się samodzielnie. Na stronie cke z każdego przedmiotu są informatory z przykładowym arkuszem i wymogami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katttaa Napisano Luty 13, 2011 Hej,też zdaje te egzaminy na rogalińskiej w wawie,to moja ost.sesja,została jeszcze tylko matma :[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katttaa Napisano Luty 13, 2011 Lola,mi też fizyka poszła chyba nie najlepiej.szkoda bo też wkuwałam :[ Pocieszam się tylko tym że mam szanse się prześlizgnąć na 2 by więcej się nie uczyć na przymus,tylko dla przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katttaa Napisano Luty 13, 2011 A może ktoś pamięta o co chodziło z fizyki z zadaniem 2 pręty stalowe ,że jeden wkładamy do pola elektrostatycznego,i o dalej..... jakoś tak to chyba było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 13, 2011 Nie pamiętam tego zadania :( ale jak przyjdzie 123 to pewnie coś na ten temat powie On miał wszystko dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Dlaczego nikt nie pisze o polskim albo WOS ktore byly dzisiaj? czy moze ja cos myle, a wy tego nie zdajecie albo co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 13, 2011 ja już zdałam i wos i polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 To gratuluje bo o ile WOS to banał to polski strasznie trudny, ale z tego powodu,ze totalnie nie trafilem w wiedza w to co bylo, wiec LANIE WODY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 13, 2011 Czemu polski trudny? Pewnie niedługo się odezwą, zanim dotrą do domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Tak jak napisalem byla praca z rzeczami ktorych akurat nie przeczytalem :) wiec ciezko bylo, tyle moge powiedziec, ze na koniec rozprawka byla zwiazana wlasnie z utworami, o ktorych zero wiedzy mam, napisalem ale bylo ciezko moze jakies punkty urwe z 15 mozliwych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 13, 2011 O, znow rozprawka, ciekawe czy to jakas prawidlowosc ;) Jaki temat mieliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 13, 2011 A jakie książki/utwory ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Konrad Wallenrod fragment i Historia K.K Baczynski wiec w ciemnej...bylem :) a rozprawka to chyba klasyka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 13, 2011 Dziękuję ale chyba nie ma czego mi gratulować :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Czyli kiepsko bylo :) pewnie ze 4 bylo wiec nie marudz hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 13, 2011 Taką już mam nautrę chyba :( zawsze coś mi się nie podoba. Nie no w październiku zdawałam i oba na tę samą ocenę zdałam :( no a fizykę oblałam o 2 punkty czy o 1 i teraz znów oblałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 13, 2011 LanieWody a Ty pierwszy raz teraz wszystko zdajesz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Tak :) ale podzielilem przedmioty i teraz zdaje 5 a pozniej 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 13, 2011 A na wosie ktoś wie co było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 13, 2011 Aha, no ale Ty masz pewnie całe życie przed sobą a ja hmm :( szkoda gadać, a właśnie co było na wosie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Ja wiem bo pisalem, byla mapka, wiec kraje sasiadujace i nie tylko trzeba znac do tego trzeba wiedziec czy do Uni naleza, pojecia liberalizm, konserwatyzm nacjonaliz, flagi byly a obok trzeba bylo wpisac jaka oragnizacja np. NATO procz tego bylo zadanie 12 z tego testu co jest na oke co jest chyba z 2007 test przykladowy z WOSu noi pare innych ale wedlug mnie łatwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 13, 2011 Lola, kobieto, masz 19 lat a nie 60! Mozesz wszystko! Za pozwoleniem, wez nie pier dol ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 13, 2011 To dobrze, że wos w miarę okej. A jeszcze jakieś opinie o PL? Ile pkt za rozprawkę? Co było poza tym, omawianie wierszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Ja mam 21 lat cale zycie fakt, ale jestem bardziej w plecy czasowo jak ty, na nauke nigdy nie jest za pozno, u mnie na sali byl facet co mial chyba z 70 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 13, 2011 20 będę mieć w lipcu :( czyli już jestem daleko w tyle za moimi rówieśnikami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LoLa1991 Napisano Luty 13, 2011 No to rzeczywiście z tego co mówisz Wos był łatwy uważam że lepszy niż rok temu jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Za rozprawke max 15pkt wiec sporo mozna urwac, co bylo, no np. stwierdzic czy utwor to poeazja,epopeja itd. do tego w jakim okresie powstal czyli. np. romantyzmu, napisac czemu Konrad Wallenrod byl postacia tragiczna, przyklady, i tyle z tego co pamietam, aha wskazac apostrofe w utworze i jej funcje, to tak na szybko co mi sie przypomnialo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 13, 2011 Lola, ale w porównaniu do tych co kończyli technikum... Ja zdaję to w październiku, żeby być na tym samym poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LanieWody Napisano Luty 13, 2011 Lola to nie jest powod do smutku, nie przejmuj sie tym, wazne ze teraz sie wzielas i zdajesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 13, 2011 Czyli jak dla mnie polski też łatwy, cóż za ulga. Czyli jak na razie mogę się trochę martwić fizyką i matematyką(to się jeszcze zobaczy). LanieWody- jak myślisz, zdasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach