Gość Luva Napisano Luty 16, 2011 Dobra, spadam, nie odwlekam juz momentu otwarcia ksiazki do chemii ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 a np. z geografi bylo duzo pytan odnosnie parkow narodowych w polsce? bo strasznie nie chce mi sie tego uczyc xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 chcecie arkusze z PP i z matmy z ubieglych lat? bo znajoma mi przyslala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olelele Napisano Luty 16, 2011 mogę prosić te arkusze na gosbit@interia.eu ? z góry wielkie dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 16, 2011 123, wyciagnij od niej jeszcze te z chemii ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 wyslalem te arkusze, no wlasnie wyciagam, ale to nie wiem kiedy beda xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 16, 2011 Oby byly przed egzaminem ;) Nie wiem, kto wpadl na pomyl, zeby tych arkuszy nie publikowac. Dyskryminacja! Zadamy rownosci! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 ja tam je mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 16, 2011 To dajze chlopie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 to dajze maila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 16, 2011 Ale chemie masz? albo ang? Czy tylko te, o ktorych pisales wyzej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 mam matme i pp, jutro bede miec chemie,histe,geografie i biole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 16, 2011 Piknie, to ja sie na chemie pisze, a jak zdobedziesz and to tez daj znac :) Nie chce wiedziec, co musiales zrobic, zeby je dostac, ale wiedz, ze poswieciles sie dla ogolu, a to szlachetne! ;) Powialo romantyzem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesiiii Napisano Luty 16, 2011 Ja też bym poprosiła;D. sophia-marie@o2.pl A co do systemu nauki to tylko na mapie dawała nam luz, ale przy odpowiedzi to teorie trzeba było recytować i najwyższa ocena to było 4,5;p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 hahahahaah, no tak :D to jak bede je mial to dam znac i wysle, a jak ktos chce matme i pp to niech pisze to wysle, ja zaraz spadam zakuwac do matmy i wejde jakos pozniej to wysle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 chcetezadania@onet.pl Że niby arkusze z ubiegłych lat eksternistycznych egzaminów? Właśnie ktoś mi mówił, że ma... ale nie dowierzałam:P Równiez poproszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 16, 2011 Sesi, to ja mialam takiego nauczyciela od geografii, ktory twierdzil - na 6 umie Pan Bog, na 5 ja, to wy co najwyzej na 4 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 dawaj co masz:D jak będziesz miał resztę to również możesz wysłać..ja baaardzo chętnie, zwłaszcza geo :P i fizyce bym się przyjrzała czy podobna:PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 słuchaj kochana.... ja mam wszytko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 Fajnie:DDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 Dobra, dobra:D Daj mi chociaz tyle..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 to jak mi dojdzie reszta to wysle, a o fizyke nie prosilem bo juz ja zdalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 juz poszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luva Napisano Luty 16, 2011 123, popros o fizyke dla mnie, nie badz taki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 Chyba jestem jakaś dziwna i mi nie odczytuje:p Wyślę Ci maila z innym adresem i błagam wyślij tam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 tylko tego nie publikuj, bo mnie spamem zamordują:P Poproś o fizykę, zobaczymy jak się to ma do tegorocznych arkuszy:) I polski...aaa i histę;DDD Bądź naszym dobrym przyjacielem:*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 musisz miec tego adobe reader do czytania pdfow, ale jak ci nie doszlo to daj inengo maila to wysle, tylko szybko bo zaraz spadam sie edukować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myszka 1234 Napisano Luty 16, 2011 wysłałam Ci innego maila na maila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość razdwatrzy123 Napisano Luty 16, 2011 juz zaraz wysylam, hahaha ale szczerze patrazc na te zadania z matmy z poprzednich lat to tylko mnie upewnie ze w piatek zalicze matme i to na calkiem fajna ocene:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach