Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 aaamelkaa
No w艂a艣nie nie, posta napisa艂am 藕le po prostu bo mam nagmatwane w g艂owie. Skoro -2 to kr贸tkowzroczno艣膰 to ja wpisa艂am dalekowzroczno艣膰 bo my艣la艂am 偶e taka soczewka koryguje tak膮 wad臋 ehhh

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wada wzroku +2 to prawie moja wada wzroku(2,5). Na egzaminie w pa藕dzierniku te偶 by艂o podobne zadanie. Akurat na tej wadzie wzroku to ja si臋 znam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣licie 偶e egzaminator kt贸ry ocenia dan膮 grup臋 naci膮ga ocen臋 tym kt贸rzy napisali odpowied藕 dobrze ale 藕le j膮 np przy艂o偶yli wzgl臋dem czego艣 ni偶 tym kt贸rzy w og贸le nie napisali 偶adnej odpowiedzi bo jej nie znali ? Chodzi o to czy oni oceniaj膮 surowo punkt w punkt czy naci膮gaj膮 jak widz膮 偶e kto艣 ma poj臋cie mniejwi臋cej o ca艂ym materiale ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raczej wszystko musi by膰 zgodne z ich kluczem odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym chcia艂 mie膰 wad臋 na plusie, na minusie nie widz臋 dalej ni偶 na 10 metr贸w do przodu, za to makro mam ostre :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zadanie z po艂owicznym rozpadem 5 lat, po jakim czasie ub臋dzie 75% czy co艣 takiego, ja da艂em 10 lat ale w sumie bez oblicze艅 wi臋c nawet jak dobrze to dostane jaki艣 punkt za to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tam by艂o 偶e po 7,5 roku rozpadnie si臋 75%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak zaznaczyli艣cie odpowied藕 w zadaniu pierwszym w tym z t膮 pi艂k膮 rzucon膮 pionowo w g贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak tam po fizyce ludzie co ? U nas w Bielsku pisa艂o ponad 50 os贸b z czego po艂owa wysz艂a z sali po oko艂o 30min od rozpocz臋cia egzaminu. W drugiej godzinie zosta艂a na sali zaledwie garstka. Szczerze m贸wi膮c spodziewa艂em si臋 czego艣 艂atwiejszego, ma艂o teorii i bardzo du偶o zada艅 by艂o. Nic o pr膮dzie, nic o 艣wietle, kinematyki i pracy mocy zero. Niby by艂o to podzielone na r贸偶ne dzia艂y ale skupia艂o si臋 to na obliczeniach i samych zadaniach. Jestem zawiedziony fizyk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fizyka by艂a trudna, chyba ka偶de oczekiwa艂 czego艣 innego. Szczeg贸lnie bior膮c pod uwag臋 poziom trudno艣ci innych egzamin贸w. Mam pytanie czy jak zapomnia艂am dopisa膰 jednostki w odpowiedzi do zadania to zalicz膮 mi? Chodzi mi o zadanie z obliczeniem cz臋stotliwo艣ci, gdy T=2s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze lepiej napisa膰 jednostki, bo to napewno nie b艂膮d, a te偶 jest r贸偶nica mi臋dzy np 2s a 2h :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak w wyniku powinno by膰 1/2Hz, bo cz臋stotliwo艣膰 w hercach, ale totalnie mi to umkn臋艂o, przypomnia艂am sobie jak wysz艂am z sali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 jak z sali wyszed艂em i zacz膮艂em an spokojnie my艣le膰 to masakra, takie podstawowe g艂upie b艂臋dy zrobi艂em 偶e szok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 consta
a pami臋tasz jakie艣 swoje odpowiedzi??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jutro polski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂o jedno zadanie z obj臋to艣ci膮 gazu do czasu. By艂o trzeba zaznaczy膰 w kt贸rym momencie 1,2,3,4 gaz ma najmniejsz膮 obj臋to艣膰 to zaznaczy艂em 2.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy pytanie moje by艂o ju偶 zadane czy nie, ale jestem ciekawa czy mog臋 zg艂osi膰 si臋 na te egzaminy maj膮c 17 lat? Tzn ja chce zdawa膰 w trakcie sesji zimowej(2015), 18 lat ko艅cz臋 w styczniu, a zg艂osi膰 si臋 trzeba bodaj偶e w listopadzie, czyli maj膮c 17 lat. Czy ju偶 w trakcie zg艂oszenia trzeba mie膰 uko艅czone 18 lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepiej zadzwo艅 i si臋 zapytaj ale w tym wypadku pewnie pozostanie Ci sesja jesienna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wa偶ne jest 偶eby uko艅czy膰 18 lat przed rozpocz臋ciem sesji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale zazdroszcz臋 tych 18 stu lat :) niestety ja 2 lata straci艂em bo nie wiedzia艂em o tych egzaminach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czemu piszecie eksternistycznie? :) bo ja si臋 藕le czuje w szkole, chce studiowa膰, ale do matury wole si臋 sama uczy膰, a po za tym lecz臋 si臋 z depresji :) nie by艂o mnie te偶 p贸艂 roku w szkole ze wzgl臋du na wyjazd zagraniczny, urlopowana by艂am, chodz臋 do og贸lniaka, kt贸ry niegdy艣 by艂 moim marzeniem, a si臋 w nim potwornie 藕le czuj臋 :) mam jeszcze jedno pytanie :) czy s膮 wi臋ksze trudno艣ci z dostaniem si臋 na studia maj膮c eksternistycznie zdane lo i matur臋 czy nie ma r贸偶nicy i licz膮 si臋 tylko punkty z matury?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na studia patrz膮 na matur臋. nie obchodzi ich do jakiego liceum chodzi艂a艣. poza tym rekrutacja w wi臋kszo艣ci jest drog膮 internetow膮, gdzie komputer liczy wyniki matur.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak wra偶enia po polskim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaki by艂 temat wypracowania z polskiego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rola podr贸偶y w 偶yciu bohater贸w literackich" - om贸w na podstawie dw贸ch utwor贸w literackich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polski 艂atwy by艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcecie studiowa膰 po maturze? I jak tak to co? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chce studiowa膰 informatyk臋 na U艢. No i w sumie jeszcze musz臋 jakim艣 cudem dosta膰 te 15 pkt z historii i polskiego. O reszt臋 si臋 nie martwi臋.

Udost臋pnij ten post

To si臋 mo偶e spotkamy?:) Ja te偶 planuje studiowa膰 informatyk臋 na Uniwersytecie 艢l膮skim, konkretnie na WIINOM.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie 偶e id臋 na studia, teraz jest przecie偶 taka moda

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋