Gość abc123342 Napisano Styczeń 21, 2016 Czy ktos mial taka sytuacje, ze wyznaczyli mu stosunkowo daleko szkole na egzamin? Zostala mi matematyka i dotychczas wszystkie egzaminy mialem w Rybniku (czyli OKE Jaworzno) a dzisiaj przyszedl mi list, ze egzamin z matematyki mam w Bielsku Białej czyli 70km od mojego miejsca zamieszkania :/ Czy moze to byc pomylka czy raczej np. z powodu zbyt malej/duzej ilosc osob zdajacych w Rybniku przypisali mnie do Bielska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abc123342 Napisano Styczeń 23, 2016 Ok, juz widze na stronie OKE, ze w sesji zimowej dla slaska sa tylko 2 szkoly - Bytom i Bielsko ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2016 A ja mam inne pytanie. Kiedy przychodzi potwierdzenie że wniosek maturalny został przyjęty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2016 Jak nauka przed matematyka? ściagi przygotowane? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2016 ''A ja mam inne pytanie. Kiedy przychodzi potwierdzenie że wniosek maturalny został przyjęty? '' do mnie też nic nie przyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2016 ktoś dostał odpowiedź od oke jaką szkołe przydzielają do zdawania matury itd. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2016 Do mnie właśnie dziś przyszło przydzielenie szkoły z OKE Kraków, wysłane 31.01 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2016 Zdaje ktoś wszystkie egzaminy z LO w Krakowie w tej sesji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Age Napisano Luty 5, 2016 Hej! Mógłby ktoś napisać wszystko co pamięta z egzaminów z matematyki w sesji zimowej i jesiennej 2015? Bardzo jest to dla mnie ważne, szczególnie że naukę zaczynam od dziś po 6 letniej przerwie i mam tylko 7 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2016 Ja podchodziłam dwa razy do matematyki. Zawsze brakowało 2-3 punkty.Uczę się ze strony matemaks.pl teraz też podchodzę. A miałam tylko dwa lata przerwy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2016 Ja zdaję w Krk matematyke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2016 Zdaje ktos w bielsku? gdzie najlepiej zaparkowac kolo liceum im. zeromskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 Można jakoś przyspieszyć przysłanie wyników? Bo wyniki mają być końcem marca, a wtedy będę musiał oddać bibliografię i nie wiem czy jest sens pisania prezentacji, bo nie jestem pewny ocen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 jak po matematyce? ich chyba powaliło z tymi zadaniami ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 Matematyka masakra. Trzeci raz podchodziłam. Bardzo dużo geometrii. Zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 U mnie zanosi się na czwarte podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 U mnie chyba też. Cyda się nie zdarzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość z Sosnowca Napisano Luty 13, 2016 W porównaniu do poprzednich (podchodziłem 3 raz) coraz trudniejsze te zadania już w 3 lub 4 zadaniu do rozwiązania był długi przykład.. Została mi do zdania tylko matematyka, jeśli obleję teraz to muszę pisać podanie o przedłużenie na kolejne 2 sesje bo szkoda mieć wszystko zaliczone a przez 1 przedmiot to zaprzepaścić co więcej tyle kasy stracić. Mam nadzieję, że pozytywnie to rozpatrzą a może zdarzy się cud i zdam.. Z chemią też myślałem, że wszystko źle a jednak okazało się, że zaliczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 Tak jak Ja. Za pierwszym razem zaliczyłam 8 potem chem mat fiz i nie zdałam nic. Potem znów i zdałam dwa została matematyka. I teraz pisałam ją znowu. Zadania coraz gorsze. Myślę, że trzeba będzie pisać podanie bo szkoda od nowa. Gdzie zdawałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2016 Hej, czy ktoś wie jak trzeba było rozwiązać to zadanie z wiekiem majki i andrzeja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2016 No właśnie Sama coś z tym zadaniem pokićkałam. Zaczęłam obliczać i nawet obliczyłam tylko,że obliczyłam ten wiek sprzed 8 lat . Więc lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2016 Wiek to 68,2 i 42,8 to zadanie bylo na logikę i za 5 pkt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość z Sosnowca Napisano Luty 14, 2016 Zdawałem w Bytomiu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2016 Wiek to 58 i 52 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2016 Szukana liczba to 7 średnie to 88 i 101 a w ostatnim pole powierzchni bocznej to 36 pi a objętość 108 pi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2016 Czy ktoś wie czy jest jakaś sesja poprawkowa, albo w inny sposób można zaliczyć egzamin z jednego przedmiotu ? jakiś warunek, coś ?? żeby zdążyć przed maturą ? w tamtym roku zdałam wszystko prócz matematyki i w tym roku matematyka też poszła mi fatalnie :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2016 niestety nie ma żadnych warunków ani poprawek musisz podchodzić jeszcze raz w październiku do tej matmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2016 Hej wiecie może jak było dużo odpowiedzi B na egzaminie z matematyki? bo wszystko strzelałem na B ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2016 odpowiedzi z fizyki. będe wdzięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2016 1.D droga co najmniej 1000m 2.A przemieszczenie 0 3.B 1m/s o przeciwnym zwrocie 4.A K 39 19 5.równa długość wachadeł 6.bomba atomowa 7-9 nie jestem pewien 10.dyfakcja 11.prędkości 15 i 20 Pytanie z przemianą termodynamiczną:Izochoryczna Pytanie o prace:praca nie występuje Pytanie z optyki:zaznaczyć pierwszą kolumne Pytanie o zdolnoś skupiającą: 1/0,1m=10dioptri Pytanie o rozpad alfa:górna liczba minus 4 dolna minus 2 +He4/2 Następne :masa produktów jest mniejsza Przedostatnie pytanie zjawisko w siatce : interferencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach