Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 19, 2016 Tyle wystarczy na zaliczenie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 19, 2016 przewodnictwo cieplne w pytaniu o czajnik? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 19, 2016 Konwekcja Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 20, 2016 Konwekcja czajniku elektrycznym? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 20, 2016 Konwekcja to w zwyk艂ym czajniku, a w elektrycznym? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 20, 2016 Wie kto艣 czy mozna uzyska arkusz z odpowiedziami z fizyki? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DariaTrz Napisano Luty 20, 2016 hej! orientujecie sie kiedy powinny przyj艣膰 wyniki samego egz z fizyki jak pisa艂am 19.02?;) oczywi艣cie mam na my艣li plus minus, wiem ze w ka偶dym mie艣cie jest inaczej :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Luty 21, 2016 Tak jak zawsze okolo 26 marca zostaj膮 wysylane, sa 艣wi臋ta wiec po 20 najprawdopodobniej b臋d膮 one po艂udnie polski wysy艂a kilka dni wczesniej polnoc zawsze na ko艅cu. Duzo bylo odpowiedzi B na matematyce? xD Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agatajas Napisano Marzec 1, 2016 Te egzaminy zawsze s膮 trudne dla tego zawsze korzystam z nauka matematyki w Gda艅sku na pomoc膮 Platformy Preply http://hobbista.pl/news/5_porad_od_Preply___jak_uczyc_sie_efektywnie__matematyki_w_Gdansku__by_sie_nauczyc__364 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Daria Trz Napisano Marzec 3, 2016 a je偶eli zdawa艂am ostatni przedmiot fizyke, i zak艂adaj膮c ze ja zdam to przy艣l膮 mi wyniki od razu ze 艣wiadectwem? czy jakos inaczej to wyglada? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 po problemie Napisano Marzec 4, 2016 Przy艣l膮 poleconym w li艣cie do kt贸rego mie艣ci si臋 w ca艂o艣ci kartka a4 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 9, 2016 Lepiej zapisa膰 si臋 do zaocznego liceum dla doros艂ych czy bardziej op艂aca si臋 zda膰 te egzaminy eksternistyczne ? Bo do tych egzamin贸w trzeba si臋 jako艣 przygotowa膰 i nie wiem si臋 op艂aca p贸j艣膰 na taki kurs przygotowuj膮cy w艂a艣nie do egzamin贸w eksternistycznych kt贸ry trwa ponad p贸艂 roku (2 semestry) :/ Jeszcze czyta艂em tutaj, 偶e du偶o os贸b si臋 uczy艂o samemu ale sk膮d wiedzie膰 dok艂adnie jakie materia艂y si臋 nauczy膰 偶eby by膰 na 100% przygotowany i nie by艂o niespodzianek p贸藕niej na egzaminach ... Mo偶e znajdzie si臋 kto艣 kto fajnie doradzi :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 11, 2016 Co do materia艂贸w masz zakres kaki musisz sie nauczy膰 na stronie oke w informatorach. Testy nie s膮 a偶 tak trudne wystarczy poczytac posiedziec troche nad ksi膮偶kami i pouzupelniac przyk艂adowe arkusze r贸wnie偶 zamieszczone na stronie oke. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 15, 2016 Kiedy bed膮 wysy艂a膰 wyniki? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰g Napisano Marzec 15, 2016 S艂uchajcie, kiedy pisa艂am egzamin Panie egzaminatorki powiedzia艂y, 偶e zanim przyjd膮 nam wyniki poczt膮, to b臋dzie mo偶na je sprawdzi膰 online u偶ywaj膮c numeru PESEL, czy kto艣 o tym s艂ysza艂 i wie co, jak i gdzie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 16, 2016 Mo偶esz uczy膰 si臋 sam lub mo偶esz te偶 skorzysta膰 z gotowych kurs贸w przez internet, kt贸re maja materia艂 przygotowany na podstawie Informatora OKE, np: https://www.dyplomus.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 brajan Napisano Marzec 17, 2016 Wsp贸艂czuj臋 Wam wszystkim jak czytam Wasze komentarze dot. egzamin贸w. Tyle stresu, tyle nauki.. sam przez to wszystko przechodzi艂em i czasami zagl膮dam tutaj zobaczy膰 co s艂ycha膰 :-), Naszcz臋艣cie mam ju偶 wszystko za sob膮, ko艅cz臋 licencjat, matura po eksternach ju偶 dawno zdana. Powodzonka :-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MatiitaM Napisano Marzec 18, 2016 Ja nie wsp贸艂czuj臋, bo po zdaniu ekstern贸w i otrzymaniu 艣wiadectwa brakuje mi troch臋 tamtego okresu w 偶yciu. Regularnie wchodz臋 i czytam co piszecie :) Ale widz臋 偶e od jakiego艣 czasu o wiele mniej ludzi pisze tutaj w temacie. Co by艂o rok albo dwa temu to na bie偶膮co sporo ludzi pisa艂o. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 18, 2016 A ja za 3 tygodnie ko艅cze liceum h艂eh艂e. Kiedy艣 kilka lat temu rzuci艂em szko艂e i teraz p贸艂 roku temu zapisa艂em si臋 偶eby sko艅czy膰. Na szcz臋艣cie nie musia艂em zaczyna膰 od pocz膮tku bo mia艂em zaliczone 2 klasy wi臋c teraz od razu na 5ty semestr i teraz jestem na 6tym. Musia艂em tylko zaliczy膰 r贸偶nice programowe. No ale gdybym nie m贸g艂 i艣膰 od razu na 5ty to bym pisa艂 te egzaminy. Jeszcze chce powiedzie膰, 偶e troche 偶a艂uj臋, 偶e to ju偶 koniec. Nie spodziewa艂em si臋, 偶e b臋dzie tak fajnie. :) Spoko ludzie, spoko nauczyciele, fajna atmosfera. Nie to co w dziennych szko艂ach. W tych dla doros艂ych nie musisz si臋 tak du偶o uczy膰 ale chcesz, w przeciwie艅stwie do tych dziennych szmaciarskich szk贸艂. Polecam Cosinusa w 艁odzi. :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 19, 2016 Czy w nast臋pnym tygodniu powinny ju偶 by膰 wyniki? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 19, 2016 25 marca w oke Gda艅sk rozsy艂aj膮 wyniki wcze艣niej nawet osobi艣cie nie udost臋pniaj膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 19, 2016 A jak z poczt膮 podczas 艣wiat? B臋d臋 28 czy p贸藕niej? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 22, 2016 Kto艣 wie czy wyniki b臋d膮 przed czy po 艣wi臋tach? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 23, 2016 Ja juz mam wyniki z OKE Jaworzno. Ostatni egzamin (matematyka) zdany i w koncu koniec :) Swiadectwo przyszlo razem z wynikami. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 23, 2016 U mnie te偶 ju偶 koniec :) Fajnie 偶e Jaworzno tak szybko wys艂a艂o te wyniki. A tak troch臋 zbaczaj膮c z tematu jak wpisali艣cie uko艅czenie eksterna do CV? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 24, 2016 Ja te偶 dosta艂em wynik dzisiaj, niestety znowu matma zdana na 26%.. B臋d臋 musia艂 napisa膰 pro艣b臋 o zaliczenie pozosta艂ych przedmiot贸w i o kolejne 2 sesje.. Bo szkoda to ola膰 jak tylko jeden egzamin zosta艂. Mam nadziej臋, 偶e uznaj膮.. :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 24, 2016 A z Gda艅ska kto艣 dosta艂 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 24, 2016 Z wroc艂awia kto艣 dosta艂 wyniki ? :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 24, 2016 W Warszawie dosta艂am ju偶 wyniki :3 Wszystko zaliczone opr贸cz matmy, na kt贸ra nie posz艂am z powodu choroby. Angielskiego nauczy艂am si臋 w 3 miesi膮ce z Duolingo, zabrak艂o jednego % do tr贸jki xD Jakby kto艣 mia艂 problem to polecam, 艣wietna apka :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Marzec 25, 2016 Ja te偶 w Warszawie ju偶 mam :P wszystkie jedena艣cie zdane za pierwszym podej艣ciem, przysz艂o razem ze 艣wiadectwem :D jestem dzisiaj najszczesliwsza osoba na 艣wiecie :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach