Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ja zdawalam teraz w pazdzierniku wszystkie i msle miedzy tym ze tak angielski -napewno zaliczylam 2/3/4 bedzie infomatyka - hm... 1/2/3 ? nwm bo ciezka byla i nwm czy mi zalicza polski no tu raczej zdalam 2/3 biologia 3/4 chemia 1/2 :P zalezy czy udalo m isie 12 pkt zdobyc bo chyba z 7 mialam na bank gegra tu zalezy czy mi zalcza moje odpowiedzi ale moze 2/3 ? wos zdalam na pewno sadze ze bedzie 3 matemayka - chyba mam 7 pkt i zalezy jak z reszta wiec 1/2 historia 1/2 tu nwm serio :p fizyka hmmm trudna byla strasznie ale jesli sie uda to bedzie 2 pp no to zdalam ;p 3 albo 4 wnioskujac z tego 6 powinnam zdac niby wiecej niz polowa ale nie wiadomo tez sie stresuje wynikami zwlaszcza tymi z ktorych jest nie wiadomo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Polecam i艣膰 do OKE albo zadzwoni膰,bo ju偶 s膮 wyniki,nie ma tylko z 3 przedmiot贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Serio sa wyniki ?? Sk膮d wiesz ??? Zdales ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ula
Do go艣膰 19.19 Nie podpuszczaj ludzi 偶eby dzwonili do OKE... Niekt贸rzy s膮 tak g艂upi, 偶e s膮 sk艂onni to zrobi膰. A tak na serio, to s膮dz臋, 偶e 20/ 21 listopada zaczn膮 ludziom wysy艂a膰 wyniki, 偶eby najp贸藕niej dotar艂y do nich na 26 listopada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nienawidz臋 takich durnych komentarzy...By艂am i pyta艂am.Nie zda艂am tylko matmy,a tej tr贸jki co nie sprawdzili to raczej zda艂am,wi臋c mam jeden przedmiot ale hardcore na luty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕artuje,nie ma ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23 maj膮 przyj艣膰 wyniki na adres,tyle wiem moi drodzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Idiotyczne trol pisze ze wyniki s膮 :) czego ci ludzie nie wymy艣la..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zacznijmy od tego 偶e. OKE. Nie udziela informacji o wynikach nawet w listopadzie przez telefon :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie k艂amcie mnie!!!!!! ja si臋 boje a wy co robicie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 si臋 boj臋 nie wiem co ju偶 robi膰 z moim 偶yciem xd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 pyta si臋
23 listopada maj膮 by膰, a nie 26 listopada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za 26 dni beda wyniki a dla mnie to i tak bardzo dlugo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyniki powinny by膰 23 w pi膮tek. Wyniki zawsze przychodz膮 w pi膮tek, no chyba 偶e poczta nawali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Lucyna
Na informatyk臋 w deklaracji wybior臋 sobie Windowsa, czyli zaznacz臋 opcj臋 "Windows z systemem plik贸w NTFS wraz z pakietem program贸w u偶ytkowych MS Office (w tym: Word, Excel, Access, PowerPoint) lub OpenOffice**" W laptopie mam oczywi艣cie te wszystkie opcje :Word, Excel, Power Point, ale 偶eby z nich korzysta膰 trzeba za nie p艂aci膰, poda膰 jaki艣 klucz... Czyta艂am w internecie, 偶e mo偶na pobra膰 bezp艂atnie OpenOfice... I to dzia艂a? Jak sobie radzicie ze swoimi komputerami? P艂acicie za te wszystkie programy czy wykombinowali艣cie je za darmo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ucz si臋 na Microsoftem i tak wsz臋dzie tylko jego daja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to znajd藕 klucz na necie to nie problem w dzisiejszych czasach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na li艣cie od OKE pisze ze w pt dopiero wy艣l膮 a komisja m贸wi艂a 偶e 26 beda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszyscy z lekcewa偶enie m贸wili tutaj o informatyce, a potem lamentowali, 偶e jej nie zdali... Po matmie i fizyce to chyba najtrudniejszy przedmiot do zdania. Trzeba wyciwyczy膰 si臋 w klikaniu, bo na egzaminie jest ma艂o czasu na zastanawianie si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
boje sie otrzymania wynikow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰WROC艁AW5
ja sie tez boje otrzymania wynikow co powinnam i jakie oceny angielski wnioskuje 4/5 informatyka mysle ze jakims cudem bedzie 2 polski mysle ze 2 biologia wnioskuje 4 chemia wnioskuje 1 ale sa szanse na 2 gegra wnioskuje 2 wos wnioskuje 3 matma wnioskuje 1 ale szanse na 2 sa tak samo jak z chemia historia no tutaj sa wieksze szanse na 2 i bardzo bym chciala :P wyprawcowanie powinno byc 2-3-4 pkt :P + te inne no to mozee fizyka tutaj chyba mialam 5 albo 6 napewno pkt wiec moze wystrzelilam na dwoje ? pp wniokuje 4 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piszecie , 偶e boicie si臋 wynik贸w... Czy nie lepiej oswoi膰 si臋 z my艣l膮, 偶e nie zdali艣cie pewnych przedmiot贸w( je偶eli jeste艣cie os艂ami lub leniami) zamiast si臋 艂udzi膰, 偶e trafili艣cie te 5 brakuj膮cych punkt贸w? Je偶eli oka偶e si臋, 偶e jednak zdali艣cie to b臋dziecie mie膰 mi艂膮 niespodziank臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 10:46 os艂ami i leniami powiadasz?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 333
Do go艣膰WROC艁AW5( godzina.10.34) przetestuje ci臋 czy nie jeste艣 trollem, kt贸ry udaje, 偶e zdawa艂 we Wroc艂awiu ... Pytanie: czy na egzaminie by艂 kto艣 innej rasy 偶贸艂tej, czarnej? Mam na my艣li zdaj膮cych... Pod tym tym tematem produkuje si臋 ca艂y czas jaki艣 troll, pewnie bezrobotny z du偶膮 ilo艣ci膮 czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰WROC艁AW5
gosc 333 :) skoro uwazasz ze jetem trollem to sb uwazaj ale nie obrazaj innych od leniow i os艂贸w :) moze ty jestes trollem? nagle nick ;) pozatym to nie podstawowka zeby trzeba bylo sie spowiadac widac niezle cie dupa cisnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NORMALNAOSOBA
skad w ogole pomysl ze klamie ze zdawal we wroclawiu? ma nick wroclaw no to chyba logiczne pozatym tez nie zycze sobie gadki ze jestem oslem i leniem :) a tak w ogole dla kogo ma znaczenie jakis czlowiek innej karnacji? jestes rasista? nie wrozy to dobrze.. moze tez jeste z wroclawia i cie cisnie ze ktos tez? a nie wiesz kto? malo sie udzielam ale ja zdawalam w krakowie :) teraz tez mam ci sie spowiadac i udowadniac ze nie jestem trollem? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niezle trzeba sie tu spodwiadac gdzie kto zdaje bo o to maja problem haha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NORMALNAOSOBA
gosc 11:12 tu o wszystko maja problem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jak z ta matura powie mi ktos wkoncu?!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋